sasuge12

Kaunis asia.

Kaunis on maa, kaunis on taivas. Kaunis on myös asia. Kun kukat on ihania ja kauniita, on myös elämäni niin kaunis että ihan naurattaa minua. Saa olla ihan oma itseni ja miettiä kauniita asioita, joita maa päällään kantaa.

1 kommentti   Sunnuntai 13. maaliskuuta 2011 23:43

Egologinen elämä.

Olen mietinyt pitäisikö muuttaa elämäni egologiseksi. Kun maapallolla on saasteita ja ihminen sairastuu hempommi, ja myös muodissa voi hyödyntää egologisuutta. Vaatteet voi ostaa kirparilta halvalla ja saa saman tyylisen muodin kuin tänä päivänä. Syö tervellisesti ja nauttii paljon kasviksia niin saa paljon vitamiinia että ovat hyviä. Sisustuksessa voi myös hyödyntää, kun ostaa huonekalut kirpputorilta kuin kallistaa kaupasta. Koriste esineet voi tehdä itse. Kierrätystä voi hyödyntää egologisessa ympäristössä. Ehkä egologinen elämä olisi parempi, kun autoa ei tarvitse ja kävelen pääsee jo pitkälle. Kun syön terveellisesti pysyn pitkää terveenä. Päihteet kannattaa jättää, koska ne pilaa ihmisen terveyden kokonaa. Ihmisen elämä voisi olla helppoa ja mukavaa, kun on egologinen elämän tyyli.

3 kommenttia   Tiistai 20. huhtikuuta 2010 18:58

Muodin maailma.

Muoti on tänä vuonna hyvin yksinkertaista ja värikästä. Tänä kesänä tulee muotiin isot aurinkolasit, jossa on isot linsit ja värit aina hopesta kullanruskeaa. Naisten muodissa tänä keväällä on pillifarkut ja topit sekä pienet hameet. Hameissa on mukavat yksityiskohdat, jotka istuvat hameisiin mukavasti. Asusteisiin kuuluu huivit ja näytävät korut. Miesten muoti on on saman tyylistä kuin naisten. Pillifarkut ja liivit on tänä kesänä yleistynyt miesten muodissa ja. Miesten asusteisiin kuuluu myös isohkot huivit. korut, sekä näytävät kengät. pipot on tämän kevään hitti.

Muutama vinkki miehille sekä naisille:

Naiset. pue pinkki toppi ja laita topin päälle mukavan tuntuinen neule tai huppari ja jalkaan punaiset pillifarkut. Kaulaan kaunis kaulakoru. Voit laitaa tyyliisin sopivia värejä.

Miehet. Pue jalkaan farkut ja päällesi vaaleansininen T-paita ja sen ylle jonkin punainen kauluspaita. Tyylisi kruuna mukava ja näytävä koru ja jalkoihin muodikaat miesten kengät.

yhdistele eri värejä ja ole muodikas. KOKEILE.

2 kommenttia   Lauantai 27. maaliskuuta 2010 16:31

Miltä näytän nyt??

Olisi kiva kuulla. Minkä näköinen olen? Oonko komea, kivan näköinen tai ruma vai siltä väliltä. OLE ROHKEA JA KERRO MIELIPITEESI ULKONÄYÖSTÄNI.

2 kommenttia   Perjantai 26. maaliskuuta 2010 21:27