sepi88

Nettipokeri

Internetissä pelattava pokeri eli Nettipokeri on hauska harrastus, mutta monille myös paha addiktio johon saattaa kulua koko omaisuus.

Uhkapeliaddiktio on inhottava asia joka kuuluu kuitenkin osana uhkapelien, kuten juuri pokerin maailmaan. Jos uskoo iltapäivälehtiä, niin suomalaiset nuoret eivät juuri muuta teekkään kuin ota pikavippejä ja pelaa nettipokeriin nämä lainarahat.

Todellisuudessa nettipokeri on kuitenkin mielestäni ihan mukava harrastus, jos sitä ei ota liian vakavasti ja pitää tarkkaa kirjaa rahan tulosta ja menosta. Jos haluat pelata pokeria verkossa, niin kananttaa tarkistaa seuraavat Pokerihuoneet
ja valita niistä mielesesi.

Parhaat Ilmaisturnaukset löydät seuraavalta sivustolta: Pelaa pokeria ilmaiseksi sekä Ilmaisturnaukset ja freerollit

Kommentoi   Perjantai 28. maaliskuuta 2008 14:14

Tuumailua näistä pikalainoista ym.

Nykyään netistä saa jos jonkinlaista pikavippiä ja luottoa todella helposti. Hae vaikka sanalla Pikavippi hakukoneista ja näet kuinka paljon eri tarjoajia on.

Toivottavasti mahdollisimman harva hakisi pikalainaa tai Vippiä.

Nykyisiä lainoja mainostetaan selvästi nuorille kuluttajille, jotka helposti ottavat lainoja humalassa öisin. Näissä lainoissa on jopa satojen prosentin korkoja, joten joudut maksamaan todella paljon enemmän takaisin kuin mitä olet itse lainannut.

Mieti myös todella tarkkaan tarvitsetko ulkopuolisen apua nykyisess elämäntilanteessasi, vai voisitko mahdollisesti itse tienata lisää rahaa vaikka hankkimalla sivutuloja puhelinmyynnistä tai vaikka keräämällä palautuspulloja kaduilta?

Kommentteja kiitos!

1 kommentti   Perjantai 14. maaliskuuta 2008 13:04