tomazx

FFUUUUUU-

Vitutuksen purkaminen tekstimuodossa on aina ollut hyväksi todettu tapa päästää vähän höyryjä pihalle, ajattelin siis listata tähän nyt seuraavaksi asioita jotka ovat äskeittäin tai vähän pidemmälläkin aikavälillä sapettaneet tai muuten vain turhauttaneet.

- kesä loppuu

- syksy tulee

- TALVI TULEE VITTU TAAS

- en taida ikinä voittaa lotossa

- mun rumpujen tuplabasaripedaalin väliakselin kiinnitysosasta putosi yksi n. 5mm pitkä metallitappi jota ei kuulemma saa varaosana ja jonka takia joudun todennäköisesesti ostamaan koko vitun väliakselin uudelleen ja hintaa sille tulee 50-100€, HEH

- boikotoin suomalaisia elokuvia koska mun mielestä ne ei vaan ole hyviä, mutta koska näin viimeksi elokuvissa käydessä trailerin tulevasta elokuvasta jossa Sami Hedberg on jossain osassa, se on pakko nähdä... argh

- nyt ulkona alkoi sataa ja nyt vituttaa vielä enemmän että syksy tulee


Seuraava vitutusosio käsittelee sitten vain kuvaketta, haluan pistää nämä täysin omaan sektioonsa. Vaikka tykkäänkin kuvakkeesta - mielestäni täällä on mukavaa turista ihmisten kanssa ja vakoilla kivan näköisiä tyttöjä ja bongata heistä söpöimmät - on tässäkin paikassa monta päivittäistä asiaa jotka vähän ottavat pattiin.

- täysin mielikuvituksetonta suomiräp/hiphop/r'n'b/ihanvitunsama -musiikkiaan yli-innokkaasti yksityiskommenteillaan mainostavat jantterit. Älkää käsittäkö väärin, kaikki ei ole paskaa, mutta se mitä vittumaisesti mainostetaan, on aivan paskaa.

- eräs henkilö, joka on lähes joka päivä useita kertoja etusivun shoutboxissa seuraavien tekstien kera: "(;" "jjAu!" "jou!" ";p"... Olen yrittänyt ymmärtää kyseisen henkilön tarkoitusperiä ja vapaaehtoisen päivittäisen turhan rahankäytön tahtoa, mutta en vain ymmärrä ja se ärsyttää.

- ihmiset (lue: yleensä erittäin nuoret tytöt), jotka kommentoivat jokaiselle kohtaamalleen kuvakkeen käyttäjälle seuraavasti: "moi, tutustuu?" MITÄ HELVETTIÄ?? Onko tuo nyt ihan varmasti hyvä tapa tehdä tuttavuutta ihmisten kanssa kysymällä heiltä että tutustutaanko?

- samaan kastiin ylemmän kohdan kanssa menee tämä erittäin riemastuttavan raivostuttava "moi, mts?" MTS??? Ensimmäisiä kertoja tähän törmätessäni lähinnä hämmennyin että onko joku uusi hieno lyhenne tullut ihmisten keskuuteen, mutta mitä enemmän tuota alkoi nähdä, sitä enemmän se alkoi vituttaa.

Vituttaapa sekin, että jos klikkaan etusivulta jonkun ihmisen (yleensä kivannäköisen tytön) profiiliin niin haluan heti saada käsityksen hänen järjenjuoksustaan/ajattelumaailmastaan noin yleisellä tasolla. Jos hänellä on profiilissaan Viimeisin blogikirjoitus -kohdassa jokin näistä MITÄ TEKISIT MINULLE JOS..., KERRO KOLMELLA SANALLA..., MITÄ NÄISTÄ TEKISIT KANSSANI... -otsikolla pyörivistä jutuista, muodostan käsityksen pinnallisesta bimbosta jolla on ehkä ihan helvetin hyvä kroppa mutta mitään muuta ei sitten olekaan. Välillä kohdalle tosin osuu oikein järkevän oloisia söpöjä tyttöjä joilla kaikilla lähes poikkeuksetta onkin sitten poikaystävät/avopuolisot. :D


Tässä osa hetken miettimisen jälkeen päähän tulleista ärsyttävistä asioista, kuten voi huomata niin ei mitään järisyttävän mullistuttavaa ragea ollutkaan mutta vähänkin ärsyttävä lasketaan ärsyttäväksi. Cheers!

54 kommenttia   Torstai 18. elokuuta 2011 23:32