tonyn

level 11

Kävin eilen kattomassa level 11:n keikan vetelissä. Veteli on ihan paska paikka mut bändin takia siellä pysty käydä ja kyllä se kannattiki :) vaikka oon Tonin eräänki kerran kuulluu laulavan kännissä nii kyllä se oli yllättävän hyvä bändin kanssa :) kaulassa roikkunut indonesialainen täytetty sammakko ei kyllä oikeen imagolle sopinu mut annettakoon se tämän kerran anteeksi. Nyt sitten odotellaan milloin bändi saa aikaseks demon =)

Kommentoi   Sunnuntai 08. helmikuuta 2009 16:36

Enää 19 päivää ja oon "valmis"

Noin vaan meni 3,5 vuotta. Sillon ku alotti opiskelut muistan miettineeni että ompa pitkä aika mut...nyt on enää 19 päivää jäljellä ja se tässä vasta pitkältä ajalta tuntuuki.
Saa nähä mihin sitä sitte eksyy töihin... mut en jaksa vielä stressat siä mitä, onhan mut jo nakitettu jouluks töihin.
Mut on tää melkosen hieno fiilis ku on vihdoinki saanu ittelleen ammatin :)

Kommentoi   Sunnuntai 30. marraskuuta 2008 18:26

viisaus lähti...siis mikä?

Menin sit aamulla iloisena viisaudenhampaan poistoon, tarkoituksena poistaa niistä yks. noh, kävikkin sitten niin että lääkäri totes et otetaan nyt samalla muutkin ku ne kuitenki pitää joskus poistaa. Näin siis kävi, kaikki neljä lähti, leikattiin ku eivät ollu vielä puhjenneet...nyt naama hintsun verran turvoksissa ja nielaseminen on tuskaa. Onneks sain kivun keskellä kuitenki hetken nukuttua :) eipä tarvi tänä vuonna vapuks vappunaamaria hankkia ku sain sen lääkäriltä kaupan päälle:)

jeps, mutta iloista vappua kaikille :)

Kommentoi   Keskiviikko 30. huhtikuuta 2008 19:13

VITTTTTTTTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En oikein tiiä mikä sana olotilaani parhaiten just nyt kuvais. Vittuuntunut, petetty, pettynyt, surullinen, vihainen, stressaantunut...

Kommentoi   Tiistai 25. maaliskuuta 2008 12:13

INCL

Tiesittekö, että on olemassa perinnöllinen sairaus INCL. Sairaus todetaan lapsen ollessa noin 1,5v ja se johtaa väistämättä kuolemaan noin 10v ikäisenä. Tällä hetkellä vanhin INCL-tautia sairastava lapsi on 13v.

En voi ku hattua nostaa niille perheille, jotka jaksavat päivä toisensa jälkeen jatkaa vaikka tietävät sairauden vievän heidän pienokaisensa.

Kirjoitan aiheesta esseetä, joten halusin jakaa tietoa tännekki, en nimittäin itse ole aikaisemmin kyseisestä sairaudesta kuullut. Itkua väänsin lukiessani omaisten kertomuksia lastensa viimeisistä hetkistä. Kyllä elämä osaa olla julma.

Enempään en nyt kykene... essee vielä kesken.


-Jenna-

Kommentoi   Keskiviikko 12. maaliskuuta 2008 19:32

Peppi tuli taloon :)

Sain pikkujoululahjaks maailman ihanimman olennon, kissan :)
rääpäleehän se sillon vielä oli, nykyään se on terroristi. Kisu sai nimekseen peppi ja peppihän pistää meijän talon pojat ojennukseen. Ei oo sakemannilla mitään asiaa mun luo jos peppi niin on päättäny :)
Joten ihan on äitiinsä tullu :) järjestys se olla pitää.
Aamulla peppi kömpii viereen kun herätyskello on tehtävänsä tehny, yritäppä siinä sitte nousta ku toinen haluaa helliä ja tulla hellityks :)
Paremmin ei vois päivät alkaa.

<3:lla
Jennna

Kommentoi   Perjantai 08. helmikuuta 2008 14:17

Päivitys käynnissä

Ehkä se ois aika kirjottaa tänne jotain uutta...
Sain sen koulupaikan :) Uusi vuosi, uudet kujeet, koulussa siis.
Kajaaniin on kyllä ikävä :( kaikki kaverit jäi sinne :( mut...
Koulussa ja töissä menee aika. Tulevakin viikonloppu menee töissä, ihan kiva ku saa samalla nähä ja kuulla ku Jore Marjaranta laulaa :) Ne on niitä työn hyviä puolia, musiikki j ailmaset limsat :) huonoja puoli onki sit känniset ihmiset ja lasinsirut lattialla... Mut kyllä sitä tekee ku rahaa saa :)
Maanantaina alkaa karkkilakko. tai sit alotan sen jo huomenna. yritys on voimassa vähintään kuukauden, sit ei enää teekkään mieli karkkia:) Tämä pläski alottaa pienimuotosen laihdutuksen, karkkilakolla siis...
juu no...ei tän fiksumpaa tänäänkään...
Hyvää viikonloppua kaikille :)

-Jenna-

Kommentoi   Torstai 27. syyskuuta 2007 16:33

Munarikas laihdutus ja vauvakuume

Pääsiäinen tuli ja meni. Muuten oli munarikas pääsiäinen, mutta jätkät söi mun kinderin :( Tää on niin tätä.
No mut mämmin avulla pääsi kyllä ihan hyvin lihomaan, ei siihen kindereitä pahemmin tarvittu. Nyt alkaa sitten tiukka treenaus kesäkuntoon....ehkä vuoteen 2010 mennessä tavoite on saavutettu edes osin. :) Ei se niin nuukaa oo... paitsi että oon kuulemma läski, nii et jos jonku makkaran sais poistettua.
Muuten menee ihan kivasti. Asun saaran ja veikon kaa ja niiltä on nyt sit tarttunu vauvakuume.
Vieläkö ois joku muuki innostunu asiasta...
Torstaina pääsee taas kotia :) jos vaikka tänä viikonloppuna sais siivottua koko kämpän. Se jostain syystä siirtyy aina viikolla eteenpäin, ku laiskottaa niin kovasti.

Jeps, mut hyvät takatalven jatkot kaikille :)

-Jenna

Kommentoi   Tiistai 10. huhtikuuta 2007 21:12

********

Ei enään vois yhtään huonompaa harjottelupaikkaa löytyä koko suomesta!!tai siis ei siinä paikassa mitään vikaa vaan siinä ohjaajassa, joka näyttää valmiiks jo siltä, että sitä on aamulla vedetty per*eeseen, eikä se oikeen tainnu tykätä. Yritäppä sitten tehä semmosen kans hommia. Päreethän siinä menee vähemmälläki.
Sen mun ohjaajan kaa pitää olla tooooosi pitkä pinna, eikä minkäänlaista halua oppia mitään nii hyvin menee. Mutku ois kiva oppiakki jotain, enkä todellakaan oo pitkäpinnanen. Repikää siitä huumoria, multa se ei nyt just ainakaan onnistu.

No jos nmyt jotain positiivista yrittäs kertoo, nii ainoo mikä tulee mieleen on et oon kotona :) saa joka aamu herätä oman kullan vierestä. Jossei sitä olis olisin varmaan jättäny harjottelun jo kesken.

Kommentoi   Perjantai 02. maaliskuuta 2007 15:49

ja taas muutetaan...

just ku sitä erehtyy luuleen että kaikki on hyvin nii sitte tulee taas joku ongelma. Tällä kertaa se oli sen verta iso ongelma että joudutaan taas muuttaan. Siitä on vain 5kk ku viimeks muutettiin ja nyt taas. Koko elämä uusiks, muutetaan 250km päähän, takas lähtöpisteeseen. Ainoo hyvä on et santtu on sit lähellä (pieni mies kuvassa) ja että uudessa asunnossa on sauna :) Koulun joutuu siirtään ja harjottelukin alkaa tähän samaan syssyyn.
Nyt sit oottelen että muuttoauto tulee.... pakaus on vielä vähän vaiheessa mutta ku on niin nälkä että meinaa tuolilta tippua. No jospa sitä jossain vaiheessa kerkeis mutustella muutakin ku porkkanaa.

Kommentoi   Torstai 25. tammikuuta 2007 11:38

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »