DaFemC

UUTISET ; Parhaita paloja !!!

tiistai 11. marraskuuta 2008 15:07

Copy paste next links, aika hiljasta jollet repee ::D

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606124651897_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606134657747_uu.shtml
http://www.tiede.fi/kysyasiantuntijalta/vastaus.php?id=2041&k=6
http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=585344 <~HUHHUH, sicKKK world !!!

Hahahaha, ei voi olla :D nyt hajosin.. lue otsikko LOL!!!!! -----> http://plaza.fi/viihde/poliisi-epailee-poliisia-karkkivarkaudesta



Kakkahätä johti sakkoihin

KANADALAINEN nuorukainen joutui ajamaan ns. ison hädän innoittamana 195 kilometrin tuntinopeutta ehtiäkseen vessaan. Hayder Mobarak oli juonut yliannostuksen proteiinijuomaa, joka vilkastutti suolen toimintaa ällistyttävällä tavalla. Vessakiireessään mies joutui ylittämään nopeusrajoituksen lähes kaksinkertaisesti. Mobarakin kakkatarina ei huvittanut ottawalaista tuomaria, joka määräsi miehelle 630 euron sakot.










Ohjus lujittaa uskoa

NEW YORKIN osavaltiossa toimiva kristillinen lahko on hankkinut kirkkoonsa ohjuksen ja vaatii kaikkia jäseniään osallistumaan hartaustilaisuuksiin maastopukuun tai univormuun sonnustautuneena.
Pastori Warren Meeksin mukaan kyse on hengellisestä sodankäynnistä erityisesti amerikkalaisten sotilaiden ja huumeongelmaisten nuorten puolesta.







Lontoolainen kovapalkkainen juristi on joutunut naurunalaiseksi sihteerilleen lähettämänsä sähköpostiviestin takia. Sihteeri oli vahingossa ruiskauttanut ketsuppia juristipomonsa päälle, ja sähköpostiviestissään Richard Phillips vaati sihteeriä pikaisesti korvaamaan ketsupin aiheuttaman seitsemän euron suuruisen pesulamaksun.

Sihteeri, joka oli juuri palannut töihin äitinsä kuoleman aiheuttaman tauon jälkeen, suuttui pomoltaan saamastaan viestistä niin paljon, että lähetti sen edelleen useille työkavereilleen. Ja sihteerin työkaverit jatkoivat viestin lähettämistä, mutta nyt osoitteena oli jo suurin piirtein koko Lontoo. Lopulta sähköpostiviesti päätyi jo lehtienkin sivuille.

- Jenny hyvä. Minä kävin pesulassa ruokatunnilla ja sain kuulla pesun maksavan neljä puntaa. Arvostaisin suuresti, jos maksaisit kyseisen summan minulle jo tänään, kuului juristin nyt jo sangen kuuluisa sähköpostiviesti.

Ja näin sihteeri oli vastannut:
- Viitaten sähköpostiviestiisi valitan sitä, etten ole ehtinyt maksaa sinulle pesusta aiheutunutta neljän punnan maksua. Äitini sairaus, kuolema ja hautajaisjärjestelyt mietityttivät minua enemmän kuin sinun neljä puntaasi. Sinun rahantarpeesi on ilmeisesti suurempi kuin minun.

Lakitoimisto Baker & McKenzie, jossa juristi ja sihteeri työskentelevät, ei ole järin innoissaan toimiston saamasta ketsuppijulkisuudesta.

- Tämä on kahden työntekijämme keskinäinen asia, joka tosin pääsi karkaamaan käsistä. Tutkimme tapausta, Baker & Mckenzien tiedottaja sanoo.

Richard Phillips on saanut runsaasti palautetta sähköpostiviestistään. Palaute on ollut sävyltään lievästi ilmaistuna kettuilevaa. Eräs kovan tason pankkiiri ilmoitti olevansa syvästi surullinen koko ketsuppitragediasta. Toinen palautetta antanut suositteli Phillipsille muuttoa koko maasta.






Sanavalmis naispoliisi :


ENGLANTILAINEN Daily Telegraph -lehti ylisti menneellä viikolla naispuolista ratsupoliisia, joka valvoi järjestystä Hillsboroughissa järjestetyssä jalkapallo-ottelussa. Kun känninen jalkapallofani huusi poliisille "hei sun hevosellas on turpa vaahdossa", vastasi poliisi kylmän rauhallisesti: "Niin olisi sinullakin, jos olisit ollut kuusi tuntia minun jalkojeni välissä."




POLIISI ON PIDÄTTÄNYT Yhdysvaltoja terrorisoineen naamioidun "peräruiskebandiitin", joka tunkeutui asuntoihin kuljetuspalvelun lähetiksi naamioituneena ja antoi sen jälkeen asukkaille väkisin voimakkaan peräruiskeen. Itse asiasta kuultuna kertoi peräruiskebandiitti Juan Manuel Ruiz, 46, pyrkineensä tekemään ihmiskunnalle palveluksen, koska "ummetuksesta kärsivät ihmiset ovat vihaisia ja kykenemättömiä sosiaalisiin suhteisiin". Hän paljasti myös lähettäneensä presidentti George W. Bushille kirjeen ja suositelleensa tällekin peräruisketta "Valkoisen talon sisäisen jännityksen helpottamiseksi".




Mies näytti tissejä

AMERIKKALAINEN mies on saanut syytteen siveettömästä käytöksestä, koska hän oli paljastanut rintansa julkisella paikalla Cincinnatissa. Silminnäkijöiden mukaan miehen luonnottoman suuret rinnat olivat herättäneet katsojissa pelkoa ja kauhua.

taitaa toi naiselta näyttäminenkin olla trendi tänäpäivänä niin venäjällä kuin usassa...



Papukaijasta sankari

EL SALVADORIN suurin julkkis on tällä hetkellä papukaija nimetä Paquita, joka auttoi poliisia pidättämään kaksi rosvoa. Roistot olivat tunkeutuneet San Salvadorissa sijaitsevaan asuntoon, jonka omistaja kiljui heidät nähdessään: "Ryöstö, ryöstö!" Poliisi pysäytti rosvojen auton rutiinitarkastusta varten, jolloin näiden varastama papukaija alkoi matkia omistajaansa rääkymällä: "Ryöstö, ryöstö!" Se sai poliisin tutkimaan autoa tarkemmin, ja kulkuneuvosta löytyi paljon muutakin varastettua omaisuutta.

DaFemC

DaFemC

DaFemC

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »