VilleSeinä

LrNMKY A-Junnut, tulevan kauden teesit.

lauantai 06. toukokuuta 2006 20:41

Lappeenrantalaisen koripallon tila on puhuttanut suomen koripallopiirejä jo pitkän aikaa. Edustusjoukkueen on täyttänyt suuri määrä erilaisia hermanneja joiden kotipaikat ovat vaihdelleet aina bronxista jyllannin vuoristoille ja sitä kautta karuihin itä-euroopan kulmiin. Urheilutalo on kuitenkin täyttynyt kerta toisensa jälkeen katsomaan näitä pienen kylän kokoisia pallotaitureita.

Menestys ei ole kuitenkaan näkynyt junioripuolella muuten kuin hämäränä rahanpesuna. Kansa haluaa omiapoikia edustusjoukkueeseen joten asialle oli tehtävä jotain. Viisi henkinen työryhmä jota veti namikan isähahmo Mika Turunen, alaisinaan monitoimimies Mikko Kivinen, ihmissuhdeasiantuntija Murdok, tanssityttöjen valmentaja Samu Lin kiinasta sekä huikea koripallotietäjä Jykänder. Namikan mestaruudesta saama 15 000 euron suuruinen palkinto käytettiin lyhentämättömästi tämän komission palkkojen maksuun. Eikä raha suinkaan mennyt hukkaan. Loppumetreillä uudeksi A-junioreiden valmentajaksi oli ehdolla vain ja ainoastaan yksimies. Ville Seinä.

A-juniorijoukkue oli yhtä mieltä raadin kanssa, että ainoastaan tämän miehen palkkaaminen voi tuoda nopeasti uskottavuuden takaisin koko seuraan. Villehän tunnetaan todellisena ammattimiehenä niin business- kuin urheilumaailmassakin.

Nyt Ville on päässyt miettimään selkeitä tulevaisuuden suunnitelmia muun joukkueen ollessa lappeenrannan linnoituksessa kosteanpaikanleirillä. Leirillä pyritään kasvattamaan joukkueen peruskuntoa todella kovalla kädellä, ohjelmassa on muunmuassa vallejen ryömimistä ylös, selässä kalkakorin painoinen reppu. Tämä harjoitus on kestoltaan todella pitkä, harjoitus aloitetaan noin kahdeksalta illalla ja kaikista kovakuntoisimmat vetävät kovat piipussa aina aamuhämäriin. Heikkokuntoisemmat ottavat muutaman tunnin nokkaunetkin reenin lomassa, ennen joukkueen taksin kyytiä putkan kautta kotia.

Joukkue pyrkii ensi kaudella selkeästi pelaamaan aivan uudennäköistä koripalloa seuran historiassa. Rehtipeli tullaan korvaamaan törkeyksillä tuomarin seläntakana ja filmaus tulee tuplaantumaan. Tuomareita tullaan manipuloimaan erilaisilla pikku lahjoilla ja uhkauksilla, vastustajan lämmittelymahdollisuudet evätään täysin vaihtamalla pelipaikkaa aina muutamaa tuntia ennen ottelua. Joukkueemme tulee tekemään hyvänmaun mukaisen poikakalenterin jolla keräämme rahaa joukkueen viikottaisiin saunailtoihin. Näillä illoilla pyrimme nostamaan joukkuehengen selkeästi uudella tasolla.

Pelilliset kuviot joudun jättämään salaisuudeksi, johtuen ymmärrettävistä syistä. Taktiikoita on kuitenkin jo tusinan verran kehiteltynä tilaanteeseen kuin tilanteeseen. Apuna tässä suunnittelussa Villellä on ollut "näin pelaat koripalloa"-kirja jonka raapustajana on toiminut itse aikamme legenda, Tommy Taberman.

Joukkueemme etsii: Tanssityttöjä, kenkien kiillottajaa, lattian luuttuajaa, bussikuskia ja ennenkaikkea edustusvaimoja.

Lappeenrannan koripallon tulevaisuudesta ei siis tarvitse olla huolissaan, Teitä varten on mies josta monet puhuu mutta harvat ovat tavanneet. Ville Seinä, mies vailla menneisyyttä.

Namika takaisin mestariksi 2008- kampanja on nyt virallisesti avattu.

Mieliala: Innostunut
Taustalla soi: Seinä jogeltaa - Sata Salamaa

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »