VilleSeinä

Kesäkuntoon.

sunnuntai 07. toukokuuta 2006 19:47

Nyt tarjolla on ilouutisia kaikille Lappeenrantalaisille ja lähikuntien asukkaille. Kaupungin johtava kuntosali Kuntokeskus Platinum on tehnyt kauan odotetun sainauksen ja palkannut Ville Seinän vakituiseksi työntekijäksi. Tämän palkauksen uskotaan kantavan hedelmää niin sanotusti pitemmällä aikavälillä eikä niinkään yhdessä yössä.

Paljon kehuja saaneen Villen palkkauksen perusteina käytettiin tuttuja kliseiltä kuulostavia adjektiiveja; nuori, komea ja fiksu. Nämä kuitenkin pätevät Villeen kuin nenä päähän, niinkuin sanonta kuuluu "vaatimattomuus kaunistaa", sopii myös Villeen. Syyt ulottuvat toki myös pintaa syvemmälle ja Villen palkkauksella pyritään varmistaan jatkossakin nuorten naisten salilla käymisen lisääntyminen, tämä on täysin ymmärrettävää kun otetaan huomioon kuinka suositusta, aikamme legendasta, onkaan kyse. Ville taas on valmis juuri tuohon tehtävään, koska hän on esittänyt julkisuudessakin suuren huolestumisen koskien suurta naisryhmää joka kantaa mukanaan liikakiloja. Tosin huhut kertovat Villen myös harrastavan kyseistä kasvavaa ihmisryhmää.

Villen tehtäviin itse salilla kuuluu yleisen flirttailemisen lisäksi myös muita vastuullisia tehtäviä kuten puhelimeen vastaaminen, tämä siksi kun miehen ääntä on kehuttu lappeenrannan usheriksi. Tämän lisäksi Ville hoitaa mm. laskutuksen johtuen ihmismielelle käsittämättömästä lahjakkuudesta matematiikan saralla. Käveleväksi laskukoneeksi on joskus miestä kutsuttu.

Jatkossa Ville laajentaa omaa repertuaariaan myös henkilökohtaisiin ohjauksiin joissa pyritään kehonkielellä kuluttamaan kaloreita ja tekemään vartalosta entistäkin kiinteämpi. Tämä suoritetaan rytmikkäin liikkein hyvän musiikin tahdissa. Ville on myös käynyt ryhmätunteja käsittelevillä kursseilla jotta hän pystyy tarjoamaan entistäkin tehokkaampaa liikuntaa myös ryhmille. Nämä tunnit pyritään aloittamaan vielä ensi viikon aikana joilloin mattimyöhäisetkin kerkeävät hankkiutumaan kesäkuntoon. Aluksi näitä palveiluta tosin on tarjolla ainoastaan naisasiakkaille mutta kyse ei ole sukupuolisesta syrjinnästä, myös poijille/miehille/poikamiehille on tarjolla vaihtoehtoja. Niistä enemmän GaySirkus Go Go Oy.

Villeltä saa toki myös ruokavalio-ohjauksia, niinkuin tiedättä on Ville itse unelmamitoissa ja tästä syystä hän on mies vailla vertaa kun ruokatavoista puhutaan. Lisäravinteet ovat myös tuttuja juttuja tälle kuntoilun ammattilaiselle.

TERVETULOA siis asioimaan uudenajan kuntokeskukseen Valtakadulle. Ville auttaa teitä mielellän kohta uutta hehkeämpää ulkokuorta.

VilleSeinä

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Paris Hilton - Turn It Up (promo CDS)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »