della

auton bensatankin korkki osa 2.

perjantai 21. heinäkuuta 2006 08:13

Kirjoitin pari päivää sitten siitä kadonneesta bensatankin korkista. Nyt tarinalle seuraa jatkoa: tytöt auton varaosakaupassa:)

Sovittiin siskon kanssa eilen, et lähdetään ostaan bensatankkiin uusi korkki (painetta mokomaan ostokseen oli kun ei ollut edes oma auto eikä siskonkaan oma). Ei me edes tiedetty alunperin, mistä semmoisia korkkeja saa, mut googletin sitten auton varaosaliikkeitä ja kattelin eniron kautta, missä sijaitsevat ja unohdin uuden infon saman tien:) alunperin toimintasuunnitelma oli, että sisko tulee hakeen mua töistä (ilman sitä autoa!!) ja mennään sitten varaosaliikkeeseen. Soitin vielä siskolle, että me varmaan tarvitaan se auto mukaan, että voi sovittaa sitä korkkia. Noo, ei se kuitenkaan sitä autoa mukaan ottanu, oli kuulemma saanut piirroksen mukaan, millainen korkin pitäisi olla.

Parin huoltoasemakyselyn jälkeen löydettiin yksi liike suht läheltä (tosin matkalla sinne meinattiin eksyä etnoruokakauppaan:)) ja mentiin ostaan korkkia. Myyjä kysyi jäikö korkki huoltoasemalle, kun esitimme asiamme:) kysyi vielä, onko meillä auto mukana, johon me, ettei ole ja myyjä meni sitten sovittamaan korkkia omaan autoonsa. Tässä vaiheessa oli pakko sanoa siskolle, että just tuon takia mä oisin halunnu sen auton mukaan. Korkki sopi kuulemma ihan ok autoon ja ostettiin siis se ja eikun ulos ja ruokaostoksille sinne aiemmin mainittuun etnoruokakauppaan:)

Mieliala: Pirteä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »