della

huhuhuh

perjantai 28. heinäkuuta 2006 12:35

nyt loppui tän päivän virta.. töissä ollu jo muutaman päivän niin kiire, etten oo ehtiny blogia kirjotteleen, mut yritän nyt kertoo jotai hauskaa..

aikaisemmin mainittu hylly seisoo omilla jaloillaan vaikkei siitä tullutkaan ihan samannäköinen kuin kuvastossa:) meinaan ne ovet on aika vaikea asentaa, joten ne vaan on kiinni siinä hyllyssä:) ja testattu on ettei hylly itsekseen kaadu ja mun koirakaan ei pelkää sitä enää (sillon alkuvaiheessa kun kasasin hyllyä niin koira ei uskaltanu lähestyä mua joka kirosin kiukkuisena eikä hyllyä joka lojui pitkin olohuoneen lattiaa:)) nyt sen ruokakuppi on sijoitettu hyllyn viereen ja se on tottunu hyllyyn.

oon nyt kaksi kuukautta asunu mun nykyisessä kodissa ja vasta tiistaina sain loput pahvilaatikot purettua ja siirrettyä tavarat uuteen hyllykköön. on ihan eri mieli katella telkkariaki kun se on jonkun muun kuin pahvilaatikon päällä:)

Viikon kootut juoppokohteliaisuudet:

- tiistai lähijuna-asema klo 16.30 musta mies (minulle): sulla on läski perse, sä et kykene mihinkään kun sulla on niin läski perse. (välihuomautus, onneksi en ole itsetunto-ongelmainen ja anoreksiataipuvainen, joten jäi vaan huvittamaan)

-keskiviikko lähijuna klo 18.00 juoppo (kaverilleen): mä tykkään tuosta tytöstä ku se on melkein nätti (välihuomautus, ehkä mä jo huomenna oon kaunis:))

No niin arvoisat ja arvokkaat lukijat, hyvää viikonloppua ja älkää itseänne teloko:)

Mieliala: Kiireinen
Taustalla soi: Outkast - hey ya

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »