della

ratiritiralla

perjantai 11. elokuuta 2006 14:22

oonpas ollut nyt niin bisi etten ole edes blogia saanut aikaiseksi, yritetään siis parantaa:) mun kummalliset sattumukset on kutistunu minimiin, joten ehkä minäkin pystyn elämään normaalia elämää:)

eilen tosin huomasin, että on taas yksi kauppa, jonne en ihan hetkeen mene: olen ostanut salaattia työpaikkalounaaksi eräästä k-kaupasta. Noo, salaatin kasaaja on jotenkin tunnistanut mut, vaikken siellä kaupassa edes päivittäin käy, hyvä jos käyn edes kerran viikossa. Eilen mainittu myyjä (mies) flirttaili mulle ja kysyi, meinaanko jaksaa syödä salaatin, johon totesin, että onhan tuo jo nälkä. Siihen hän sitten, että niinhän sulla viimeksikin oli, johon minä, että niin nytkin ja alan olla aika kiukkuinen, kun ruokatunti oli jo siihen mennessä tunti sitten ollut ja minä en työkiireiden vuoksi ehtinyt semmoista pitää. Myyjä sitten naureskeli, että eipä hän annakaan salaattia, kun kerta olen kiukkuinen. En tiedä, miten olette muut asian huomannu, mutta siinä vaiheessa kun kaupanmyyjä tietää, mitä aiot ostaa, on varmaankin aika vaihtaa kauppaa ja myyjää:)

Ihanaa, ensi viikolla mulla on kaksi vapaapäivää, aion vain olla kotona koiran kanssa ja hoitaa hermoja, kun ei tarvii olla töissä. Tänään vois hakee a-marketista (= alko) valkkaria ja hautautua sohvaan ja katsella telkkaria ja rapsuttaa varpailla koiraa:)

See you taas kun kiire helpottaa:)

Mieliala: Kiireinen
Taustalla soi: System Of A Down - Lonely Day

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »