minniina

Täällä taas.

perjantai 25. joulukuuta 2009 19:08

Kirjotin tänne näköjään just viime jouluna viimeks. Nyt olis taas joulu, mukava ja hyvinkin erilainen kun viimevuonna. Toivoin joulupukilta ihanaa miestä tai naista, eiköhän joulu nyt oo (viikko) selibaattivapaa :) luulis ny. Vielä ei oo kuulunu. Lahjat on painottuneet rahaan ja koruihin :) <3 Sain myös seinähyllykön, eettistä kosmetiikkaa, hauskan ison tikkarin, hiusjuttuja, vaaleenpunasen paistolastan, herkkuja, kynttilöitä, lahjakortin vaatekauppaan, ulkosen kovalevyn, ihanat silkkiverhot ja herkkuja, osaa lahjoista en vielä oo saanu..

Oon tänä jouluna muistanu monia ihmisiä monella tavalla, tosin harmittaa kun haudoilla en ehtinyt käymään, käyn heti kun ehdin. Paljon sitä nyt miettii vuosia 2004 ja 2006 kun oli ensimmäiset joulut ilman kahta läheistä ihmistä. Onneks viimevuonna ei tullut uutta menetystä, kirjotin lehteenkin siitä kuinka kiitollinen oon, vaikka joulu menikin surunsekasin tuntein.

Kyllä sitä monenlaiset ajatukset herää, esim tästä nykypäivän joulusta kulutushysteriana.. Tietysti se on jokaisen oma asia, mutta mun henkilökohtanen mielipide siitä on se että ei se hyvä asia ole jos ihmiset ottaa lainaa ja muistaa toisiaan yli varojensa.. Jouluhan on perheiden ja lasten juhla, aina voi muistaa muutenkin kun kaupallisesti ja säästää samalla omia hermojaan..!

Rauhallista ja mukavaa joulupäivää ja viikonloppua kaikille ! :) Nauttikaa siitä mitä teillä on, älkääkä liikaa miettikö sitä mikä puuttuu, monilta puuttuu kaikki se hyvä mitä teillä jo on..!

Mieliala: Rento

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »