minniina

Päivitetty mies-/naisystävähakemus.

Mies vois nykyään olla mieluiten sellaset 28-35v, esinahan olemassaolo on korvattavissa (kerro supervoimasi), miehellä EI saa olla joka kuvassa aurinkolaseja tai kissakuvia profiilissa (tai saa tasan yksi, hyvästä syystä), ois ihanaa saada mies joka ei halua sitoutua, mutta antaa itestään silti mukavia asioita henkisesti ja fyysisesti. En tykkää pitkästä parrasta, enkä kaljuista. Ainii ei kulmalävistystä, hrr. Tykkäisin yllättyä positiivisesti, en nössöllä vaan tosi miehekkäällä tavalla.

Naisten kohdalla oon nyt tullu tulokseen, et haluun tosi häijyn naisen. Viekkaan, salaperäsen ja semmosen kuuman kiitos. En jaksa kauheesti nyt enää pohtia, kyllä semmonen nättikin käy mut ei mitään sellasta hitsin ripsi-, kynsi- ja lisäainehirviöö. Joku semmonen jalat maassa tyyppi, pilke silmäkulmassa.

18 kommenttia   Lauantai 16. heinäkuuta 2016 17:08

Poika-/tyttöystävähakemus.

Poikaystävähakemus:
Hyväkroppanen mies ilman esinahkaa. Sellanen about 70-80kg 184cm. Mielummin tummat hiukset, ei välttist partaa eikä ainakaan viiksiä. Ei liian isoa pippelia, mut ei mitään nysääkään. Hiusten pituus sen mukaan mikä sopii. Sen miehen pitäis tykätä alistua, ja muutenkin totella. Mut mustasukkast tyyppii en oo, ei mitään perustetaan vauva ja hankitaan perhe-tyypiäkään just nyt. Mun puolesta avoinkin suhde käy, kunhan niit tautei ei sit hankita naapurista. Ja kavereiden kans voi olla just nii paljon ku tykkää, kunhan seksielämä ei kärsi. Tykkään vaikeesti tavoteltavista miehistä, mut se raja on hyvin häilyvä.. Joten parempi kertoo fiiliksistä suoraan ja sitten olla viikko hiljaa. Ikä vois olla sellanen 22-30v, riippuen ihan tapauksesta. Ja mitään ei tarvii luvata tai sanoo, jos ei sitä oo valmis tarkottaan. Enkä haluu mitään rähinä-äijää, kyl sitä voi puoliaan ja uskottavuutta muutenki pitää yllä ku vetämäl dunkkuu kaikkii vastaantulijoit. Ja alkoholinkäyttö voi olla sellast normaalia, en dikkaa jos äijä vaan dokaa ja örisee, se antaa paskimman mahollisen kuvan et sitä soitellaa perjantaiyönä nii itsevarmana ettei saa selvää ollenkaa. Tatuoinnit on plussaa, mut ei niit oo pakko olla, ja painii saa mut lähinnä mun kans, ei niiden vastaantulijoiden.. p.s En juo kahvii, juon teetä ja kaakaot<3

Tyttöystävähakemus:
Nainen vois olla ihan nätti ja kiva. Ihan sellanen mukava. Kroppa on sopiva kun kaikkuun mahtuu. Enkä oikeen välitä tytöist jotka lähettelee ihan sairaita seksiviestejä vuorokauden ympäri, ihan sellanen terve huomionosotus on ok, enemmän tekoi, vähemmän sanoi. Jutella voi sit aamiaisel henkevii, mut ei niinku sellast sairast läähätystä koko ajan.. Henkinen ikä vois olla enemmän kun sen 15. Ujot tytöt on kivoja, mut niin on vähemmän ujotki, kunhan ei tässäkään tapaukses vedetä dunkkuu vastaantulijoit. Tatuoinnit edellee plussaa, mut ei mielellää mitää helinäkeijuu tai 13 lävistystä naamassa. En mielellää ottas sitä kaikkein pahint draamakuningatart, syväänhengitys 20krt ennen itkupotkuraivareita. p.s En edelleenkään juo kahvii, mut en oikeestaan bisseekään<3

62 kommenttia   Torstai 22. huhtikuuta 2010 17:19

Täällä taas.

Kirjotin tänne näköjään just viime jouluna viimeks. Nyt olis taas joulu, mukava ja hyvinkin erilainen kun viimevuonna. Toivoin joulupukilta ihanaa miestä tai naista, eiköhän joulu nyt oo (viikko) selibaattivapaa :) luulis ny. Vielä ei oo kuulunu. Lahjat on painottuneet rahaan ja koruihin :) <3 Sain myös seinähyllykön, eettistä kosmetiikkaa, hauskan ison tikkarin, hiusjuttuja, vaaleenpunasen paistolastan, herkkuja, kynttilöitä, lahjakortin vaatekauppaan, ulkosen kovalevyn, ihanat silkkiverhot ja herkkuja, osaa lahjoista en vielä oo saanu..

Oon tänä jouluna muistanu monia ihmisiä monella tavalla, tosin harmittaa kun haudoilla en ehtinyt käymään, käyn heti kun ehdin. Paljon sitä nyt miettii vuosia 2004 ja 2006 kun oli ensimmäiset joulut ilman kahta läheistä ihmistä. Onneks viimevuonna ei tullut uutta menetystä, kirjotin lehteenkin siitä kuinka kiitollinen oon, vaikka joulu menikin surunsekasin tuntein.

Kyllä sitä monenlaiset ajatukset herää, esim tästä nykypäivän joulusta kulutushysteriana.. Tietysti se on jokaisen oma asia, mutta mun henkilökohtanen mielipide siitä on se että ei se hyvä asia ole jos ihmiset ottaa lainaa ja muistaa toisiaan yli varojensa.. Jouluhan on perheiden ja lasten juhla, aina voi muistaa muutenkin kun kaupallisesti ja säästää samalla omia hermojaan..!

Rauhallista ja mukavaa joulupäivää ja viikonloppua kaikille ! :) Nauttikaa siitä mitä teillä on, älkääkä liikaa miettikö sitä mikä puuttuu, monilta puuttuu kaikki se hyvä mitä teillä jo on..!

1 kommentti   Perjantai 25. joulukuuta 2009 19:08

juu :)

Anni on hyvin iloinen.. joulumieli :) raukee ja hyvä olo. Huomenna vaan nautiskellaan ja viikonloppuna ehkä pitäs lähteä vähän ulos. Ja uutenvuotena juhlitaankin kotona kavereiden kanssa. Olispa aina joulu.. ;)

2 kommenttia   Tiistai 23. joulukuuta 2008 18:35

:)

kävin vähän shoppailemas. ostin IHANAN mekon huomiseks ja ylihuomiseks (yo-juhlat ja itsenäisyyspäivä), pinnejä, kynsilakan, mustan poolopaidan, helmikaulakorun, ensimmäisen joululahjan mimmulle = barbien joka tanssii balettia, herkkuja ja huulikiillon joka kohottaa huulia, kokeilin sitä jo, kihelmöi vähän ja näytti ihan kivalta :) ei ollu kallis ei...:D

1 kommentti   Torstai 04. joulukuuta 2008 21:54