hheba

Oli pakko..

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010 21:43

Sori avautumine, mutta nyt vaan jotenki tuli mitta täyteen.
Mä oon miettiny tässä jo pidemmän aikaa, että mikä into ihmisillä on pelleillä sellasellakin asialla kun raskaus.
Nyt ku ite oon raskaana, mua vaan jotenkin niin ärsyttää joidenki ihmisten suhtautuminen tähän. No ehkä sillä ei oo kaikille niin suurta merkitystä, mutta tarviiko sillä silti pelleillä?

Niinku se että jeejee, tänää harrastan seksiä ja huomenna mä tiedän olevani raskaana koska ihanaaaa, oon tuntenu vauvan ensimmäisen potkun! Öö... anteeks mitä? Nojoo, siitä tietää että homma on silkkaa feikkiä. Viikko eteenpäin (kun neidille on sanottu että se ei voi vielä tietää olevansa raskaana saatika tuntea vauvan potkuja) henkilö ilmottaa käyneensä lääkärissä ja lääkäri nimenomaan sanoi että liikkeitten tuntuminen tässä vaiheessa on aivan päivänselvää. Joopajoo. Tälle tapaukselle siis vaan naurettiin.

Eipä oo kuitenkaan pitkä aika kun eräskin nimeltä mainitsematon henkilö (ikää -93 tai - 94 ) tuli mulle itelle sanomaan että mun raskaudessa on jotain pielessä kun rupesin tuntemaa vauvan liikkeet vasta rv 16+ jtn.. Aivan, kiitoksia tästä :)
Ja saman henkilön mukaan vauva on jotenkin viallinen kun niitä liikkeitä ei oo tuntunu aikasemmin, niinku kuuluis.
Toki tästäkin kannattais henkilöiden ottaa selvää ennen ku tulee jakamaan kaikkitietäviä vähemmän paikkaansa pitäviä tietojaan. On se sit neidille itselleen karvas pettymys kun ne liikkeet ei tunnukka heti seuraavana päivänä kuten tuntuu olettavan.

Ja sitten nää "panin ilman kumia nyt oon raskaana", henkilöt. Sit itketää ja tehää abortti. Ja kuukaus eteenpäi itketää taas miten ollaa raskaana. hei haloo! Järki käteen. Jos jumalauta voit panna koko ajan ilman sitä kumia niin etkö vois kans kantaa sen vastuus?
"Mutku kumin kanssa se ei tunnu missää" tai "Mä oon liian nuori äidiks". No jos et osaa edes sitä ehkäsyä hoitaa niin oot liian nuori kyllä harrastamaa seksiäki tai sit vaan kannat sen vastuus siitä lapsesta. Voiko tosissaan sanoo että "tää oli vahinko" jos vartavasten pantu ilman? Jotkut panee vuosia jotkut vaan sen kerran, mutta se on tietoinen päätös silti. Ja nyt on turha laittaa humalan piikkii, älä juo niin paljon ettet älyä laittaa sitä kumia paikallee. Tai jossei se kumi sit oo oikeesti kiva ni neiti on hyvä ja syö niitä pillereitä. Sitäpaitsi, onko se oikeesti VAHINKO jos oot pannu vaikka koko ajan ilman kumia? Niinpä... kannattais tässäkin asiassa hiukan miettiä.

Okei, ensimmäinen kerta annettakoon anteeks, mutta jos sä teet saman virheen heti perään, niin se ei oo enään vahinko. Oottekos sattunu miettimään sitäki että kun noita abortteja viljelette nii siitä voi myös seurata se, ettette myöhemmin saakkaan lapsia, kiitos aborttien.
Ja tähänki kuullu että "no ei mun kohdalla voi kädyä niin". Siis ei tietenkää, eihän se kenenkää kohdalla voi. Mutta kyllä se vaan voi. Eihän munkaa pitäis tällä hetkellä olla raskaana ku totesin että "en mä nyt raskaaks voi tulla". En tietenkää.
Mutta kas kummaa, raskaana sitä silti ollaa. Enkä kadu yhtään, vaikka saanki melkein päivittäin kuulla "vitun teiniäiti" yms kohteliasta kommenttia :) Mitä helvetin väliä sitte? Mun oma asiahan se on. Ja mä itsehän "pilaan" elämäni tässä, ette te jotka siitä mainitsette. Ja jos täysin rehellisiä ollaan, vauva on parasta mitä mä elämässäni tähän mennessä olen saavuttanu. Ja voiko parempaa ollakkaan kun oma lapsi. Ei voi.
Toki on niitäkin jotka ei ikinä lapsia edes halua yms, mutta eihän kaikki haluakkaa samoja asioita. Niille sitten joku muu asia on elämässä tärkeämpää. Ja suotakoon se heille :)

Mutta ihan tosissaan, voisko ihmiset ottaa järjen käteen ja kattoo sinne peiliin, miettiä missä on se vika. Jos ette oo valmiita äideiks niin älkää pelleilkö sillä raskaudella ja tehkö niitä abortteja. Näytätte vaan oman typeryytenne tolla pelleilyllä.

Kannattais myös tällästen jotka pystyy noita abortteja tekemään tosta noin vaa, miettiä sellasia jotka ei voi saada lapsia ite. Veikkaan että ne tekis mitä vaan että vois ite kokea sen raskauden ihanuuden (ja kamaluuden). Mutta hyvä että joillakin on varaa sit abortteihin.
Sori avautuminen, mutta nyt vaan oli pakko päästää tää kaikki pihalle, sen verran kauan tätäki sivusta seurannu ja itekseni miettiny.

Eikä tosiaan ole tarkoitus yleistää, on näitäkin joille OIKEASTI sattuu vahinko yms.
Tästäkin tullaan pätemään, tiedän, mutta tää nyt on vaan mun mielipide ja tosissaan ottaa päähän ettei ihmiset vo sit kantaa sitä vastuuta kun se "vahinko" on tapahtunu jo sen kolmannen kerran.

Muttajoo.... eiköhän tää aihe sit ollu toistaseks tässä.

Mieliala: Turhautunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »