hheba

Oli pakko..

Sori avautumine, mutta nyt vaan jotenki tuli mitta täyteen.
Mä oon miettiny tässä jo pidemmän aikaa, että mikä into ihmisillä on pelleillä sellasellakin asialla kun raskaus.
Nyt ku ite oon raskaana, mua vaan jotenkin niin ärsyttää joidenki ihmisten suhtautuminen tähän. No ehkä sillä ei oo kaikille niin suurta merkitystä, mutta tarviiko sillä silti pelleillä?

Niinku se että jeejee, tänää harrastan seksiä ja huomenna mä tiedän olevani raskaana koska ihanaaaa, oon tuntenu vauvan ensimmäisen potkun! Öö... anteeks mitä? Nojoo, siitä tietää että homma on silkkaa feikkiä. Viikko eteenpäin (kun neidille on sanottu että se ei voi vielä tietää olevansa raskaana saatika tuntea vauvan potkuja) henkilö ilmottaa käyneensä lääkärissä ja lääkäri nimenomaan sanoi että liikkeitten tuntuminen tässä vaiheessa on aivan päivänselvää. Joopajoo. Tälle tapaukselle siis vaan naurettiin.

Eipä oo kuitenkaan pitkä aika kun eräskin nimeltä mainitsematon henkilö (ikää -93 tai - 94 ) tuli mulle itelle sanomaan että mun raskaudessa on jotain pielessä kun rupesin tuntemaa vauvan liikkeet vasta rv 16+ jtn.. Aivan, kiitoksia tästä :)
Ja saman henkilön mukaan vauva on jotenkin viallinen kun niitä liikkeitä ei oo tuntunu aikasemmin, niinku kuuluis.
Toki tästäkin kannattais henkilöiden ottaa selvää ennen ku tulee jakamaan kaikkitietäviä vähemmän paikkaansa pitäviä tietojaan. On se sit neidille itselleen karvas pettymys kun ne liikkeet ei tunnukka heti seuraavana päivänä kuten tuntuu olettavan.

Ja sitten nää "panin ilman kumia nyt oon raskaana", henkilöt. Sit itketää ja tehää abortti. Ja kuukaus eteenpäi itketää taas miten ollaa raskaana. hei haloo! Järki käteen. Jos jumalauta voit panna koko ajan ilman sitä kumia niin etkö vois kans kantaa sen vastuus?
"Mutku kumin kanssa se ei tunnu missää" tai "Mä oon liian nuori äidiks". No jos et osaa edes sitä ehkäsyä hoitaa niin oot liian nuori kyllä harrastamaa seksiäki tai sit vaan kannat sen vastuus siitä lapsesta. Voiko tosissaan sanoo että "tää oli vahinko" jos vartavasten pantu ilman? Jotkut panee vuosia jotkut vaan sen kerran, mutta se on tietoinen päätös silti. Ja nyt on turha laittaa humalan piikkii, älä juo niin paljon ettet älyä laittaa sitä kumia paikallee. Tai jossei se kumi sit oo oikeesti kiva ni neiti on hyvä ja syö niitä pillereitä. Sitäpaitsi, onko se oikeesti VAHINKO jos oot pannu vaikka koko ajan ilman kumia? Niinpä... kannattais tässäkin asiassa hiukan miettiä.

Okei, ensimmäinen kerta annettakoon anteeks, mutta jos sä teet saman virheen heti perään, niin se ei oo enään vahinko. Oottekos sattunu miettimään sitäki että kun noita abortteja viljelette nii siitä voi myös seurata se, ettette myöhemmin saakkaan lapsia, kiitos aborttien.
Ja tähänki kuullu että "no ei mun kohdalla voi kädyä niin". Siis ei tietenkää, eihän se kenenkää kohdalla voi. Mutta kyllä se vaan voi. Eihän munkaa pitäis tällä hetkellä olla raskaana ku totesin että "en mä nyt raskaaks voi tulla". En tietenkää.
Mutta kas kummaa, raskaana sitä silti ollaa. Enkä kadu yhtään, vaikka saanki melkein päivittäin kuulla "vitun teiniäiti" yms kohteliasta kommenttia :) Mitä helvetin väliä sitte? Mun oma asiahan se on. Ja mä itsehän "pilaan" elämäni tässä, ette te jotka siitä mainitsette. Ja jos täysin rehellisiä ollaan, vauva on parasta mitä mä elämässäni tähän mennessä olen saavuttanu. Ja voiko parempaa ollakkaan kun oma lapsi. Ei voi.
Toki on niitäkin jotka ei ikinä lapsia edes halua yms, mutta eihän kaikki haluakkaa samoja asioita. Niille sitten joku muu asia on elämässä tärkeämpää. Ja suotakoon se heille :)

Mutta ihan tosissaan, voisko ihmiset ottaa järjen käteen ja kattoo sinne peiliin, miettiä missä on se vika. Jos ette oo valmiita äideiks niin älkää pelleilkö sillä raskaudella ja tehkö niitä abortteja. Näytätte vaan oman typeryytenne tolla pelleilyllä.

Kannattais myös tällästen jotka pystyy noita abortteja tekemään tosta noin vaa, miettiä sellasia jotka ei voi saada lapsia ite. Veikkaan että ne tekis mitä vaan että vois ite kokea sen raskauden ihanuuden (ja kamaluuden). Mutta hyvä että joillakin on varaa sit abortteihin.
Sori avautuminen, mutta nyt vaan oli pakko päästää tää kaikki pihalle, sen verran kauan tätäki sivusta seurannu ja itekseni miettiny.

Eikä tosiaan ole tarkoitus yleistää, on näitäkin joille OIKEASTI sattuu vahinko yms.
Tästäkin tullaan pätemään, tiedän, mutta tää nyt on vaan mun mielipide ja tosissaan ottaa päähän ettei ihmiset vo sit kantaa sitä vastuuta kun se "vahinko" on tapahtunu jo sen kolmannen kerran.

Muttajoo.... eiköhän tää aihe sit ollu toistaseks tässä.

25 kommenttia   Sunnuntai 27. kesäkuuta 2010 21:43

Tällästä... :DDD

_Hunajapupu85_ sanoi... (Tänään 22:37)
Kysymys: Voiko eläinsuojeluilmoituksen tekijä saada syytteen kunnianloukkauksesta Mikko Masalin? Vastaus: Kyllä,mikäli ilmoituksessa annetaan tahallisesti tietoja,jotka eivät pidä paikkaansa. Ilmoituksen tekijä on turvassa niin kauakn kuin hän pysyttelee tapahtuneissa tosiasioissa,jotka on omilla silmillään nähnyt,eikä lähde värittämään näkemäänsä,lisäämään,valehtelemaan tai kertomaan kolmannen osapuolen antamia tietoja totuutena. Kunnianloukkaussyytteen kynnys on hyvin korkea eläinsuojeluilmoituksissa,joiden tarkoituksena on varmistaa eläimen hyvinvointi. Tietolähde: Lemmikki lehti 4/10 <---- ELI OLET SYYLLISTYNYT KUNNIANLOUKKAUKSEEN LEVITTELEMÄLLÄ MUSTA PASKAA SUOMI24:N KESKUSTELUPALSTALLA!!!! ÄLÄKÄ VÄITÄ ETTÄ ET OLE SITÄ TEHNYT!!!! OLET SIELLÄ LEVITTÄNYT SELLASTA ETTÄ HAKKAAN KOIRIA POTKIN KOIRIA LYÖN KOIRIA EN ANNA KOIRILLE RUOKAA EN ANNA KOIRILLE VETTÄ JA KOIRAT EIVÄT PÄÄSE 5-20KM LENKEILLE EIVÄTKÄ SÄÄNNÖLLISEN VÄLIAJOIN ULOS!!!! TÄÄ TIETO EI PIDÄ PAIKKAANSA!!!! EN HAKKAA MINDY JA DONNA KOIRAANI!!!! EN POTKI MINDY JA DONNA KOIRAANI!!!! EN LYÖ MINDY JA DONNA KOIRAANI!!!! MINDY JA DONNA KOIRAT SAAVAT KUMMATKIN 6 DESIÄ JAHTI JA VAHTI KANA JA RIISI NIMISTÄ KOIRAN RUOKAA AAMULLA JA ILLALLA!!!! MINDY JA DONNA KOIRILLA ON 10 LITRAN ÄMPÄRI 8 LITRAN KOIRA-ASTIALLINEN SEKÄ 5 LITRAN LEIVONTA ASTIA(JOTA EN KÄYTÄ) JÄÄKYLMÄÄ RAIKASTA VETTÄ!!!! VEDEN VAIHDAN 2H VÄLEIN!!!! KÄYTÄN MINDY JA DONNA KOIRAANI 5-20KM LENKEILLÄ JOKA IKINEN PÄIVÄ!!!! JA MINDY JA DONNA KOIRAT PÄÄSEVÄT JOKA IKINEN PÄIVÄ 2H VÄLEIN KUSELLE JA PASKALLE!!!! JOTEN LOPETA SE PASKAN LEVITTÄMINEN!!!! PS: MINDY JA DONNA KOIRANI EIVÄT NUKU ÖITÄ HÄKISSÄ!!!! JA OLEN ELÄINSUOJELUUN SOITTANUT JA KYSYNYT NIIN KOIRAT SAAVAT NUKKUA YÖN MAKUUHUONEESSA IRTI VAIKKA OVI ONKIN KIINNI!!!! SE EI OLE ELÄINSUOJELU LAKIEN VASTAISTA!!!!


Että sellasta sitte :D Kiitos nyt ku mullekki kerrottii että käyn suomi24 keskusteluissa, vaikka tietääkseni en oo tähän päivään mennessäkää sinne kirjotellu :D

3 kommenttia   Torstai 13. toukokuuta 2010 23:21

No tän kerran :DD

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

5 kommenttia   Sunnuntai 14. helmikuuta 2010 02:26

Janne 1v <'3

Nyt siitä on sitte vuos.
Vieläkin miettii, että miks ?
Miks just sun piti mennä ?
Ikävä painaa edelleen ja joskus salaa toivoo, että tulisit takasin.
Kuitenkin tiiän sulla olevan kaikki hyvin. Paremmin kun täällä meiän luona.
Silti toivoisin olevani sun tilalla. Sulla oli vielä niin paljon edessä, paljon koettavaa ja nähtävää.
Ehkä sä sit näät sieltä, missä sä oletkaa.
Menin mä minne vaan, kuljet mun mukana. Mielessä ja sydämessä.
Ajan kanssa tästä selviää, askel kerrallaan.

Rakastan sua ystävä kulta aina <3

r.i.p 13.11.2008

8 kommenttia   Perjantai 13. marraskuuta 2009 23:14

LÄSKI !

Tänään jälleen tuli eräs ihana ihminen kommentoimaan :) Joten laitoin pienen pääni töihin ja aloin kelaileen mikä on näiden ihmisten tarkoitus täällä.

Okei, ensinnäkin on nää ihme vonkarit. Ensimmäinen kommentti " oot kuuma ;) ", okei thänks. Sitten tulee että " Haluisitko panna ? ", no kiitos en halua ja sen kun erehdyn sitten henkilölle sanomaan, niin haukutaan pihtariksi ja muuten vaan kusipääksi. -.-
No sitten joudutaan ignoreen ja jonkun ajan päästä tullaanki sitten kommentoimaan " LÄSKI ".
Mikä siinä on, että pitää alkaa haukkumaan jos ei suostu panemaan tai sitten kattelemaan niitä 6cm pikkupippeleitä cameissa ?
Onko se niin kova kolaus itsetunnolle kun joku randomi ei yksinkertasesti suostu panemis hommiin jonkun Kuvakkeen kautta ?
Mä en ymmärrä, anteeks vaan.
Mitä sitten sanomaan kenellekkään yhtään mitään, jos ei kestä torjumista ? Järjen hankkiminen olis tässä ihan paikallaan.

Sitten toinen ...
Ihminen kenelle ikinä kommentoinu mitään, joutuu tuon ignore listalle ?
Itse tulee mulle kommentoimaan ja vinemään mun esittelystä yms ja sit mä oon sen ignoressa ?! :O HEI HALOO !? missä vika ?
Ei sillä, että mua paskaakaan kiinnostais, että olenko jonkun ignoressa, mutta on se aika kummallista sinne joutua tekemättä tai sanomatta mitään.
Sehän olis aivan sama ku mä tunkisin jtn randomeita sinne kun ne ei mulle puhu :D
Nojoo. Wha eva.

Ihmettelen oikeesti, mutta ... kuten eräs rakas ystävistäni sanoo, ajattelu ei sovi mulle, mutta tää mua oikeesti hämää.
No, ehkä mä viel joskus tajuan näitä ihmisiä, mutta tällä hetkellä ei riitä ymmärrys.

22 kommenttia   Perjantai 09. lokakuuta 2009 00:13

<'3

Jepjep.
Eli tänään siitä tuli sitten lopullista, se pikkunen on siirtyny ajasta ikuisuuteen.
Muistotilaisuus oli aika tuskalias mulle itelle, mutta kyll siit selvittii aika kunnialla. Itku oli vaan liiankii herkässä.
Varsinki siinä vaiheessa kun laitettiin soimaan Jannen laulama kappale. :'( <3 biisi oli Apulanta - Armo
Sen takii sitä ehkä nyt itekkii kuuntelen..
Nooh..
Ehkä tää tästä..
Vielä jossain vaiheessa.
ainakin mä tiedän että eräs rakas henkilö on mun tukena <3
rakastan sua <3

13.4.1992 - 13.11.2008
Janne rakas <3
Ikävöin sua nyt ja ikävöin varmasti aina.
Mutta mä tiedän että sun on nyt parempi olla
ja ehkä mullakin vielä.
Rakastan sua ystävä kulta niin paljon, että
sitä ei voi enään sanoin kuvailla miten paljon. <3
Lepää rauhassa naapuri. Mä tuun sun luokse kun on sen
aika ja sit pidetään taas hauskaa, niin kun ennen. <3

20 kommenttia   Sunnuntai 30. marraskuuta 2008 01:53

Synttärit ^^

Oli aivan mielettömät synttärit ! : >
Ajeltiinpa limusiinillä ympäriinsä :>
Oli ihan mahdottoman kivaa :P
Porukkaki oli täydellisin siihen hommaan <3
Ei voi muuta sanoo ku että oli elämäni upeimmat
synttärit ! ^^ <3
No, kerranha sitä vaan 18 täytetää :>

Kommentoi   Sunnuntai 27. heinäkuuta 2008 13:15

-.-"

Khyllkhyll.
Melko köyhä viikonloppu, etten sanois. :D
Ahh, maanantaina kouluu -.-" Onneks sitä tuskaa on enää kaks viikkoo jälellä <3
Sit alkaaki helvetinmoine biletys x)
No ei vaan.. kuun alusta pitäs mennä frendin häit suunnittelee -.-" :D
sit loppukesäst oiskii ne synttärit ja Puustock ( varmasti yhtä paska ku vuos sitteki x) ) jaja... Olavinpäivät Savonlinnassa jaja... Sulkavan Soudut jossai vaihees kesää xD
Kyll sitä varmaa tulee juostua kaikkialla sitte kesällä :)

Vuuhuu. tylsä viikonloppu, ei voi enää muut sanoo :D

Kommentoi   Lauantai 17. toukokuuta 2008 23:28

Puustock..

Jep jep.
No Puustock, paska reissu mutta tulipahan tehtyä.
EIpä ollu oikee kummosii bändeikää, mutta kyllä sitä käytii Ruoskaa, Yötä, Pmmptä, Viikatetta, Kotiteollisuutta ja Apulantaa kattomassa. No eipähän siinä.
Viime viikko oli kyl muuten ihan kiva.
Suurin osa viikosta rekalla reissaamassa.
Alkaa oleen kyl aika väsyny koko reissun jälkeen. Tietty
sitä olis voinu ottaa untaki enemmän,mutta minkäs teet.
Synttäreitä odotellessa :D

1 kommentti   Maanantai 23. heinäkuuta 2007 02:40

Reissuun ^^

Jepa, eli tänään sitä sit lähdetään sukuloimaan. Viikko pitäis kestää ja sitte pääsee Puustockii<3 Kyllä tää aika varmaan mukavasti menee ^^
Vielä oli pari viikkoo ja sitte ollaan se masentava 17 vuotta. Onneks ei mittää kekkereitä pietä. -_-"
Ens vuonna sitte olis tarkotuksena pitää isommat hipat. Päivää odotellessa ^^

Kommentoi   Lauantai 14. heinäkuuta 2007 04:10