VilleSeinä

Kokokansan Susanna

sunnuntai 14. tammikuuta 2007 21:20

Tässä ohjelmanumerossa kerromme maailman moraalittomuudesta ja julkisuuden tuomista vaaroista.


Hän oli tavallinen ihminen tavallisessa lähiössä. Normaali kaunis nainen. Viihtyi töissä. Rakasti poikaansa.
Jotain kuitenkin puuttui.

Me kaikki kaipaamme viereemme rakastavaa puolisoa. Hän ei kuitenkaan halunnut ketä tahansa oman_elämänsä_mattia räkäisestä lähiöbaarista, ja kun fotoalbumista vielä löytyi seksiä tihkuva bikinikuva kanariansaarilta, oli päätös helppo tehdä. Niinkuin monet muutkin ihmiset tänä päivänä, päätti Hän laittaa deitti-ilmoituksen internetin treffipalstalle. Vastauksia tuli pilvinpimein, suurinosa mitättömiltä Seiniltä, mutta seasta löytyi kuin löytyikin yksi mielenkiintoinen. "Tämä voi olla SE OIKEA" Hän ajatteli. Näin sai alkunsa vuosisadan surullisin rakkaustarina joka satojen chattiviestejen jälkeen kehittyi tekstiviestitasolle, josta se muuntui jopa sukupuolitasolle. Sekin sujui, joten Hän jatkoi suhdettaan. Kertoi siitä ystäville, tutuille ja tuntemattomille. Hän oli kaikkien kaveri. Paljastui kuitenkin, että tämä unelmienpoikamies ei ollutkaan aivan niin korrekti kuin oli antanut ymmärtää. Mika (nimimuutettu) olikin vain SEN perään. Ja sitä tarpeeksi saatuaan teki "bänät" tekstiviestillä. Kuinka julmaa?

Tässä vaiheessa moni olisi jo ollut syvästi järkyttynyt ja surun murtama noin muutenkin, mutta niin sattui tämä Mika olemaan julkisuuden henkilö. Tästä syystä Hän joutui suuren median ajojahdin kohteeksi, tälle tuskin suurenmaailman paparazzitarinatkaan vetävät vertaansa. Hän joutui tahtomattaan monien suur-levikkisten lehtien kansiin, haastatteluihin, kuviin ja otsikoihin. Hän on kertonut monissa haastatteluissa kuinka loppu Hän on. Hän ei pysty omiensanojensa mukaan enään liikkumaan edes julkisillapaikoilla, koska hänet tunnetaan ja kaikki tunnistavat hänen kasvonsa. Miehet eivät uskalla lähestyä Häntä, koska pelkäävät joutuvansa tahtomattaan verenhimoisen median ristituleen. Tästä kauniista naisesta on hiljalleen muuntumassa toisenasteen ameeba, johtuen suuresta stressistä joka Hänelle on aiheutunut erinäisten toimittajien jatkuvista panetteluista ja painostuksesta. Hänen ainut toivomuksensa onkin ollut saada menetetty yksityisyys takaisin. Asiaa ei kuitenkaan ole helpottanut viimepäivien julkisuusmylly, jossa peräänantamattomat toimittajat ovat päässet tunkeutumaan Hänen kotiinsa ja levitelleet kuvia vielä joka kolmannen suomalaisen kotiin. Ajatelkaa. Kuvissa Hän esiintyy hyvin väkinäisellä hymyllä, joka ilmeisesti on sekin photoshopin aikaansaannoksia. Nyt myös Hänen komea poikansa on menettänyt yksityisyyden kasvot joutumalla tahtomattaan näiden hyeenoiden kuvaamaksi. Tässäkin jutussa tulee hyvin selväksi Hänen ajatukset; "En uskaltaisi lähteä kokeilemaan tätä uudestaan". Kaikesta on aistittavissa pelkotilat joita nämä freelancerit ovat aiheuttaneet. Kaikkihan me muistamme, Hän ei saa edes nukutuksi kunnolla ja jopa tappouhkauksia on sadellut kun haastatteluista on pyritty kieltäytymään. Tämä kokokansan tuntema iltapäivälehti myös paljastaa, että Hän ei ole saanut edes mitään rahallisia korvauksia näistä kovin vääristävistä jutuista, vaan Hän on joutunut tyytymään erinäisiin halpoihin lounaskorvauksiin.

Kohtuutontako? Pitääkö tämän yksinäisen naisen kärsiä meidän kaikki väärinkohdeltujen puolesta? Miksi näin tapahtuu tämänpäivän Suomessa? Missä on tämän ammattiliiton moraali? Meidän kaikkien tulee olla kiitollisia siitä mitä meillä on, älkää antako ylikansallisten medioiden edustajien pilata elämäämme. Susanna, Meidän kaikkien myötätunto on sinun puolellasia. Toivomme sinulle voimia ja parempaa huomista. Koita jaksaa, Sydämellä Ville.

Olkaa varovaisia. Sinä - Voit olla seuraava.

VilleSeinä

Mieliala: Huolissaan
Taustalla soi: Keshia Chante - Can't Believe

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »