Olen_Mikko

Rantakuntoon 2011 - Inbody-mittaus

maanantai 17. tammikuuta 2011 20:56

Nonniin, kolmas viikko lähteepi rojektista käyntiin. Tänään oli vuorossa inbody-mittaus. Inbody-mittaus kertoo hyvin tarkasti paljonko kehossa on nestettä, rasvaa, lihasmassaa ja mineraaleja. Mittaus kertoo myös vyötärö-lantio suhteen, rasvaprosentin, painon ja rasvattoman painon.

Lisäksi mittaus kertoo vielä kalorien lepokulutuksen päivässä. Eli siis todella kokonaisvaltaisesti kehon tiedot.

Olin jopa yllättynyt että olen 2 viikossa onnistunut pudottamaan n 5-7% rasvaprosenttiani. 5-7 siksi että rasvaprosenttini oli n. 30 kun aloitin projektin, mutta mitattuna epätarkemmalla laitteella. Nyt rasvaprosentti oli siis 23%. Vielä on tavoitteisiin matkaa mutta hiljaa hyvä tulee.

Lihasmassa oli yllättävänkin hyvä lähes 45% painosta. Vielä on varaa kasvattaa silläkin saralla. Mutta se vie tovin enemmän aikaa, kun lyhyen tähtäimen suunnitelmaan kuuluu ensin lihaskunnon kasvatus ja rasvaprosentin tiputus. Lihasmassan kasvattaminen kuuluu pidemmän tähtäimen suunnitelmaan.

Eli vielä on matkaa oikeaan rantakuntoon, mutta tässä vaiheessa ollaan vielä hyvin tavoitteessa. Enempi pitäis vielä potkia itseäni perseelle jotta raahaisin perseeni ulos aamulla lenkille ennen töitä. Laiskan tavat ovat juurtuneet.

Suosittelen inbody-mittausta ihan jokaiselle treenaajalle. Se antaa ihan erilailla motivaatiota treenaamiseen, kun näkee konkreettiset tulokset, ja uusi mittaus on muutaman kuukauden päästä!

Ihan hyvä fiilis on nyt.

Mieliala: Iloinen
Taustalla soi: Stone Sour - Hesitate

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »