nniin

pikkutuhmaa lukemista ;)

tiistai 05. huhtikuuta 2011 12:12

-Miten saa kolmiosta viivan? -Ajamalla karvat pois.

-Miksi naisjääkiekkoilijoilla täytyy olla munasuojat? -Ettei tuomarin tarvitse ihmetellä, että 'mihin vittuun se kiekko katosi'.

Formula tähti tallipäälikölle: - Iskin tänään yhden tosin hyvännäköisen mallitytön ja pääsen illalla paalupaikalle. Mitenhöhän on kumien kanssa? Ottaisinko slicksit vai urat, ja kauankohan lämmittelen niitä ennen ajoa?


-Seksi on kuin lumisade, tuumi Alina Ilomieli. - Koskaan ei tiedä kuinka monta senttiä tulee ja kuinka kauan se kestää.


-Kenen kulli ei seiso, kenen sperma ei lennä? Kuka on lähtenyt leikkiin tyhjin pussein? On aika äänestää ulos VELTOIN LENKKI!


-Johtajalla oli ollut kiireinen ravintolailta ja juhlayö. Kun hän saapui aamukiireissään konttorille, sihteeri huomautti housujen vetoketjun jääneen auki. - Näkyykö siellä Cadillac? Kysyi johtaja, sillä hän oli vieläkin juhlatuulella. - Ei, siellä näkyy punainen pikku-Fiat, joka on ajanut kolarin ja jonka takarenkaat ovat lytyssä!


-Pikku Kalle yllätti äidin ja isän makuuhuoneesta ja sanoi: 'Ja minua oltiin viemässä psykologille kun imin peukaloa kuusi vuotiaaksi asti!


-Nainen kysyi taksilta: Voiko maksaa luonnossa ja nosti hameen korviin. Taksikuski kysyi: Onko pienempää? Nainen pyllisti ja tähän kuski tokaisi: Ei käy ruotsin valuutta!


-Mummo kaahasi rollaattorilla ympäri vanhainkodin käytäviä. Pappa seisoi kulli pystyssä ovensuussa johon mummo tokaisi: 'Ässh, taasko puhallusratsia...?'


-Kissa ja kananmuna kävelivät rannalla. Kissa putosi veteen ja muna nauroi makeasti. Tarinan opetus:Missä märkä mirri siellä iloinen muna.

Mieliala: Pirteä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »