nniin

pikkutuhmaa lukemista ;)

-Miten saa kolmiosta viivan? -Ajamalla karvat pois.

-Miksi naisjääkiekkoilijoilla täytyy olla munasuojat? -Ettei tuomarin tarvitse ihmetellä, että 'mihin vittuun se kiekko katosi'.

Formula tähti tallipäälikölle: - Iskin tänään yhden tosin hyvännäköisen mallitytön ja pääsen illalla paalupaikalle. Mitenhöhän on kumien kanssa? Ottaisinko slicksit vai urat, ja kauankohan lämmittelen niitä ennen ajoa?


-Seksi on kuin lumisade, tuumi Alina Ilomieli. - Koskaan ei tiedä kuinka monta senttiä tulee ja kuinka kauan se kestää.


-Kenen kulli ei seiso, kenen sperma ei lennä? Kuka on lähtenyt leikkiin tyhjin pussein? On aika äänestää ulos VELTOIN LENKKI!


-Johtajalla oli ollut kiireinen ravintolailta ja juhlayö. Kun hän saapui aamukiireissään konttorille, sihteeri huomautti housujen vetoketjun jääneen auki. - Näkyykö siellä Cadillac? Kysyi johtaja, sillä hän oli vieläkin juhlatuulella. - Ei, siellä näkyy punainen pikku-Fiat, joka on ajanut kolarin ja jonka takarenkaat ovat lytyssä!


-Pikku Kalle yllätti äidin ja isän makuuhuoneesta ja sanoi: 'Ja minua oltiin viemässä psykologille kun imin peukaloa kuusi vuotiaaksi asti!


-Nainen kysyi taksilta: Voiko maksaa luonnossa ja nosti hameen korviin. Taksikuski kysyi: Onko pienempää? Nainen pyllisti ja tähän kuski tokaisi: Ei käy ruotsin valuutta!


-Mummo kaahasi rollaattorilla ympäri vanhainkodin käytäviä. Pappa seisoi kulli pystyssä ovensuussa johon mummo tokaisi: 'Ässh, taasko puhallusratsia...?'


-Kissa ja kananmuna kävelivät rannalla. Kissa putosi veteen ja muna nauroi makeasti. Tarinan opetus:Missä märkä mirri siellä iloinen muna.

1 kommentti   Tiistai 05. huhtikuuta 2011 12:12

?

1. Suutelisitko minua?
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5. Millä tavalla valvottaisit minua?
6. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.
10. Pidätkö minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13.panisitko minua?
14.rakastelisitko minun kanssani?
15. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

7 kommenttia   Torstai 02. heinäkuuta 2009 17:34