qpdbqp

Että sellanen sairaalareissu ja lääkäri...

keskiviikko 29. helmikuuta 2012 01:33

Tulipahan käytyä sitten sairaalassa keskellä yötä kun soitin sinne ja suosittelivat että tule ihmeellä ennenkuin on vaarallinen tilanne. Kuumetta, jatkuvasti kylmä, umpisuolen kohdalle sattuu jatkuvasti kovenevissa määrin ja vatsa meni sekaisin oksetuksen kera. Tässä miellyttävä tarina tämän illan tapahtumista ja pahoittelen kielenkäyttöä jo etukäteen mutta vittu mikä lääkäri:

Ensin suositellaan että tule tänne, pahan kuuloset oireet. Noh menen sitten sinne ja testaavat että on kuumetta 37,8, säteilevä kipu umpisuolesta, tulehdusarvot koholla, kipu koventunut ja painelu sattuu ihan pirukseen, vatsa ihan sekasin ja vähän oksettaa... Noh miltähän tuo kuulostais jopa maallikon korvaan.. oisko umpisuolen tulehdus.. Lääkärinä toimii aivan liian väsyneen ja aivan liian nuoren näköinen naishenkilö:

"Voiskohan tälle tehdä jotain ennenkun se puhkeaa ja tulee oikeasti vaaratilanne kotona ja joutuu lanssilla tulemaan." .. "Kyllähän se siltä vaikuttaa, Noh mene kotiin niin katsellaan huomenna." .. "Anteeksi että mitenkä?" .. "Juu jos huomenna tuntuu pahalta niin tule uudestaan." .. *mykistyin*

..Tottakai, 40€ taksi reissu siitä että joku väsynyt teinityttölääkäri onnelan leima kädessä ja silmäpusseilla joista sais tehtyä veneen sanoo minulle selvien oireiden ilmetessä että "mene kotiin" ... Sitten kysyin "No mistä ihmeestä se kipu sitten voi johtua kun on niin helvetin kosketusherkkä ja pahenee vaan kokoajan, ei ole mikään normaalin vatsakivun tuntuinen yhtään." .. "Se on varmaan se ripuli" ... !!!! NO SE! Hiilihankojen kanssako se paska kyntää suolenmutkaa?

Kysyin vielä äimistyneenä että "olisiko mahdollisuus saada taksista jotain alennuksia kun et ota tänne tarkkailtavaksi enkä pääse kotiinkaan millään muulla?" .. "No ei siitä oikein saa" .. Typertyneenä menin ulos soittelemaan taksia ja siinä oli nainen sauvojen kanssa ja noiduin tätä tapahtunutta niin nainen sanoi että "aij.. no minulle lääkäri kirjotti kelataksin laput, maksan vaan 9,90€ taksista ja kela loput... MITÄS VITTUA TÄMÄ NYT ON! Mistä on lekurin tutkinto repästy!?

Noh enpäs uskalla nyt käydä nukkumaan mutta onneksi nukuin suoraan töistä päästyäni kymmeneen asti kun olo oli niin heikko mutta silti. Jeesus mikä lekuri ja huomenna heti aamusta yksityiselle niin loppuu tämä pelleily. Ainiin ja saikkuahan ei tietenkään saa muuten jos on puolenyönjälkeen 37.8 kuumetta ja 6h päästä pitäs olla töissä. Eikös se näin mene?

ps. haluan ensikerralla valelääkärin, ne on kuulemma ystävällisiä ja hoitaa asioita.

Mieliala: Vihainen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »