qpdbqp

Että sellanen sairaalareissu ja lääkäri...

Tulipahan käytyä sitten sairaalassa keskellä yötä kun soitin sinne ja suosittelivat että tule ihmeellä ennenkuin on vaarallinen tilanne. Kuumetta, jatkuvasti kylmä, umpisuolen kohdalle sattuu jatkuvasti kovenevissa määrin ja vatsa meni sekaisin oksetuksen kera. Tässä miellyttävä tarina tämän illan tapahtumista ja pahoittelen kielenkäyttöä jo etukäteen mutta vittu mikä lääkäri:

Ensin suositellaan että tule tänne, pahan kuuloset oireet. Noh menen sitten sinne ja testaavat että on kuumetta 37,8, säteilevä kipu umpisuolesta, tulehdusarvot koholla, kipu koventunut ja painelu sattuu ihan pirukseen, vatsa ihan sekasin ja vähän oksettaa... Noh miltähän tuo kuulostais jopa maallikon korvaan.. oisko umpisuolen tulehdus.. Lääkärinä toimii aivan liian väsyneen ja aivan liian nuoren näköinen naishenkilö:

"Voiskohan tälle tehdä jotain ennenkun se puhkeaa ja tulee oikeasti vaaratilanne kotona ja joutuu lanssilla tulemaan." .. "Kyllähän se siltä vaikuttaa, Noh mene kotiin niin katsellaan huomenna." .. "Anteeksi että mitenkä?" .. "Juu jos huomenna tuntuu pahalta niin tule uudestaan." .. *mykistyin*

..Tottakai, 40€ taksi reissu siitä että joku väsynyt teinityttölääkäri onnelan leima kädessä ja silmäpusseilla joista sais tehtyä veneen sanoo minulle selvien oireiden ilmetessä että "mene kotiin" ... Sitten kysyin "No mistä ihmeestä se kipu sitten voi johtua kun on niin helvetin kosketusherkkä ja pahenee vaan kokoajan, ei ole mikään normaalin vatsakivun tuntuinen yhtään." .. "Se on varmaan se ripuli" ... !!!! NO SE! Hiilihankojen kanssako se paska kyntää suolenmutkaa?

Kysyin vielä äimistyneenä että "olisiko mahdollisuus saada taksista jotain alennuksia kun et ota tänne tarkkailtavaksi enkä pääse kotiinkaan millään muulla?" .. "No ei siitä oikein saa" .. Typertyneenä menin ulos soittelemaan taksia ja siinä oli nainen sauvojen kanssa ja noiduin tätä tapahtunutta niin nainen sanoi että "aij.. no minulle lääkäri kirjotti kelataksin laput, maksan vaan 9,90€ taksista ja kela loput... MITÄS VITTUA TÄMÄ NYT ON! Mistä on lekurin tutkinto repästy!?

Noh enpäs uskalla nyt käydä nukkumaan mutta onneksi nukuin suoraan töistä päästyäni kymmeneen asti kun olo oli niin heikko mutta silti. Jeesus mikä lekuri ja huomenna heti aamusta yksityiselle niin loppuu tämä pelleily. Ainiin ja saikkuahan ei tietenkään saa muuten jos on puolenyönjälkeen 37.8 kuumetta ja 6h päästä pitäs olla töissä. Eikös se näin mene?

ps. haluan ensikerralla valelääkärin, ne on kuulemma ystävällisiä ja hoitaa asioita.

9 kommenttia   Keskiviikko 29. helmikuuta 2012 01:33

Nainen ujosti muilutti...

Tässä päivän aikana on keskusteltu gallupissa siitä että onko tavannut livenä ihmisiä netistä joilla ei ollut kuvia esillä ja tuliko yllätyttyä positiivisesti/negatiivisesti. Noh minä tapasin sellaisen jolla oli kuvia ja tulin silti HYVINKIN yllättyneeksi joten jaan tämän tarinan nyt sitten ihan blogissa asti. Tapahtumasta on nyt siis pari vuotta:

Olin juuri eronnut yli kahden vuoden mittaisesta suhteesta ja hyvä ystäväni oli alkanut jo patistella minua takaisin treffimarkkinoille kannustaen että "sillä se sitten hyvin unohtuu ja elämä jatkuu". Noh olin jutellut netissä erään neidon kanssa jo noin kuukauden verran ja hän vaikutti oikein mukavalta, oli sopivasti samalta paikkakunnaltakin ja hän oli pariin otteeseen ehdottanut jos nähtäisiin. Mietin että "no mitä ihmettä tässä muka voisi käydä" joten miksikäs ei, kokeillaan sitten. Sovittiin että nähdään viikonloppuna kaupungilla ruuan ja terassin merkeissä joten ei muutakun odottelemaan jännityksellä tulevaa.

Perjantai päivä koitti ja vauhilla töistä kotiin ehostautumaan. Jotenkin jatkuvasti oli takaraivossa pieni tunne että tässä käy jotain pahasti vielä mutta mietin että eiköhän se ole vaan eron jälkeistä jännitystä. En päässyt ajatuksesta eroon joten varmuuden vuoksi sovin kämppikseni kanssa että voisiko hän olla passissa auton kanssa illan jos iskee hätä päästä illalla pois sillä tulenpalavalla sekunnilla. Täytin myös taskumatin jännityksen karkottamiseksi jos sitä sattuu tarvitsemaan.

Nyt oli tukka kunnossa, suihkunraikas, tuoksui hyvältä sekä paita silitetty. Hyppäsin bussiin ja otin jännityksissäni pohjille yhden oluen mitä hörpin bussimatkan. Aloin muistella päässäni miltä neito nyt näyttää ja mitä oltiin keskusteltu. *ah, sinkku, siro ja hento kaunis nuori nainen, töissä vaateliikkeessä. Paikkapaikoin vähän erikoisia juttuja ja vaihtaa aihetta välillä oudosti. No mutta niin minäkin teen kun en meinaa pysyä aina aiheessa ja ajatukset juoksee kun routalemmellä konsanaan. Hyvä tästä vielä tulee!*

Itseni psyykanneena tyytyväisenä ja jännittyneenä hörppäsin oluen lopun huiviini ja hyppäsin ulos bussista odottelemaan jännittyneenä. Oltiin sovittu että tavataan siinä ja aloin katsella ympärilleni. *jaahas ei näy... ei näy oikeen missään.... no johan nyt on tekikö se oharit vai.. hetkonen... mitäs tuo sotalaivan kokoinen neito tuijottaa suoraan ja hymyilee leveästi.. kävelee kohti vauhilla.. no onhan siinä samoja piirteitä kyllä mutta..ei perkele, huoh. On se se...*

Heti ensimmäiset sanat oli "hihii mooooooi, et meinannu tunnistaa vai... ne kuvat siellä netissä oli jo muutaman vuoden vanhoja" .. "heheee moi. No joo tais ne olla kun enpä tosiaan meinannu tunnistaa" Tässävaiheessa tuli jo hieman huijattu olo ja käsi oli ajatusta nopeammin menossa jo taskumatille kunnes tajusin olla juomatta ja mietin *kuinka epäkohteliasta ja epäkorrektia se olisi.. en kehtaa. Hän oli kuitenkin äärimmäisen mukava ja varmaan häpeää/ujostelee itseään joten ehkä tästä vielä hyvä tulee.* Mentiin ravintolaan syömään ja pian paljastukin sitten juttujen lomassa ihan vaan ohimennen että neidillähän on kaksi lasta. "ai olinko mä unohtanu kertoa?" .. "no juu luulen että muistaisin kyllä jos tästä oltais puhuttu" .. noh, eihän siinä auta.. koittaa miettiä vaan positiivisesti *no mutta lapset kasvattaa.. nähtävästi fyysisesti kun henkisestikkin. Eij en saa olla ilkeä vaikka neiti on jo parikertaa aika tehokkaasti huijannut niin ehkä tämä tästä iloks muuttuu*

Alettiin siirtyä juomien puolelle jos se auttais ottamaan pois ahdistusta. Ilta jatkuu ja luonnollisesti puheet alkaa menemään parisuhteisiin/seksiin kun alkoholia on vähänkään alla. "Nii no ei mulla sillein tässä ole ollut mitään ihmeempiä. Muistatko kun sanon että se naapurin setä aina vähän ahistelee välillä humalassa.. noh mun on pakko myöntää että ehkä ihan syystä koska se on selvinpäin tosi kiva ja välillä ollaan seksuaalisesti autettu toisiamme" .. "aij... no... tarviihan sitä jeesiä välillä tietysti." Päässä juoksee ajatukset *Ja oikeestikko ihmettelet että miksi se kännissä ahdistelee! ja miksi luulet että on ok sanoa ensikerralla tämmöstä! ja jumalauta miksi sinä panet yli 50 vuotiasta ukkoa!* Ei oikeen meinannut enää minunkaan ymmärrys ja sympatia riittää mutta kohteliaisuudesta en kehannut kesken illan lähteä vaan istutaan ilta loppuun asti kun on tänneasti lähetty.

Muutamat juomat lisää ja aloin turinoida muutamia mukavia tapahtumia elämänvarrelta ja neiti purskahteli nauruun jatkuvasti. Jokaisella naurun purskahduksella katsoin että mitä ihmettä siellä suussa tapahtuu.. miten voi olla tuossa kunnossa keksit.. aloin äkkiä miettiä illan tapahtumia. *onko juotu salmaria? ..ei.. onko syöty lakuja?.. ei.. oliko jälkkärinä mämmiä? .. no ei kyllä helvetissä ollu...* NO MITÄ V*TTUA OIKEESTI NYT JO NÄITÄ VASTOINKÄYMISIÄ! Kai sitä voi käydä keksiteknikolla muutenkin kun ala-asteen jälkeen kun se on ilmasta..*

Se alko riittää jo mutta onneksi neito itsekkin halusi tilata laskun. Ulos mentyämme neito alkoi udella että haluaisinko siirtyä hänen luokseen tuohon lähelle jolloin sanoin että oli mukava ilta mutta ei ihan sitä mitä odotin. Kämppikselle olin laittanut neidon ollessa vessassa aiemmin tekstiviestin että "nyt jos koskaan! AUTA!" ja kämppis olikin jo valmiiksi ulkona odottamassa ja pääsin kotiin suihkun alle pata padalla sikiöasentoon rommipullon kanssa hieromaan itseäni puhtaaksi pienen itkun saattelemana.

Yhteenvetona: Odotin paikalle kaunista siroa omat hampaat omaavaa lapsetonta sinkkunaista. Sain tilalle todella vakavasti ylipainoisen yh äidin jota naapurin pappa pökkii, ja jolla on yhtäpaljon sulakkeita suussa kun sillä naapurin papalla.. onhan se kiva tietysti kun on yhteisiä tekijöitä heillä sitten.

No joo ei ollut tarkotus loukata ketään todellakaan vaan kertoa oma tapahtumani minkä tiedän juurtuneen syvälle aivon sopukoihin. Pahoittelen jos tuli mielipahaa.

Internet on välillä hyvin vaarallinen paikka.. tästä ei vaan muisteta sanoa aikuisille niin usein kun lapsille.

169 kommenttia   Perjantai 08. heinäkuuta 2011 15:37

Mehevä mielikuva..

..etenkin niille jotka ovat tänäkesänä matkalla festareille kohti uusia valloituksia sekä heiluttamaan rakkauden mailaa. Tämä kaunis kesäinen tarina on teille:

ah, festarit.. Kuuma kesä ja festareiden toisen päivän iltapäivä lähestyy mutta aurinko porhaltaa vielä kuumasti. Ihmismassa velloo ja hyppii paahteessa lempiyhtyeesi tahtiin ja törmäät hieman humaltuneeseen kaunokaiseen nahkahousuissaan jolloin hän käännähtää sinuunpäin naurahtaen ja pyytäen anteeksi, keksit äkkiä jotain typerää ja yllätät huomaamatta itsesikin nokkeluudellasi. Nainen nauraa ja kaikkia todennäköisyyksiä vastaan lyöttäytyy seuraasi. Tanssitte intensiivisesti hikisenä keikan loppuun toistenne kehoja tutkiskellen ettekä keikan jälkeen malta himoissanne yhtään enempää vaan päädytte leirintäalueelle telttaan. Kädet innostuksesta vapisten alat kuoria kumppanisi nahkahousuja ja pian todella tajuat että kuorit niitä jotta saat ne pois. Vihdoin saat housut pois, asettaudut vatsallesi makuualustalle neidin jalkojen väliin ja raotat sormilla rakkauden railoa, edessäsi avautuu.. pehmeä parin millin paksuinen matto cheddaria jonka aromit hivelevät jokaista aistiasi ylikuormittaen ne ja oksennus pilaa muuten niin kovin mukavan kesämuiston..

Mukavaa festarikesää kaikille!

25 kommenttia   Perjantai 17. kesäkuuta 2011 10:55