Inusa

Tapahtumarikas pääsiäinen.

sunnuntai 08. huhtikuuta 2007 20:56

Elikkäs lähettiin Aksun kans perjantaina möksälle päin. Eli son Leviltä 25km. Oltiin mökillä joskus puol seiskan aikaan. Sielä oli jo äiskä, iskä, pikkusisko, isosisko ja isosiskon hellu. Ja tietty Leika-hauveliini. Syötiin, jutusteltiin, katteltiin Idolsia ja laitettiin itteämme valmiiksi iltaa varten. Mie, aksu, isosisko+hellu, äiskä ja iskä lähettiin joskus puol yhentoista aikaan isosiskon hellun bemukalla Leville. Porukat mänt tansseihin ja me muut mentiin Areenalle. Poets Of The Fall oli esiintymässä. Sain kuviaki, pittää kattoa tuliko hyviä. Tultiin joskus puol kolmen aikaan takas möksälle.

Lauantaina meinattiin sitte lähtee Aksun kans Leville mäkeen. Ei sitte mentykkään, ko kauhia tuuli ja iltapäivällä tuli vielä sitte kunnon lumipyryki. Alettiin sitte meijän mökin pikkutietä putsaan lumesta, ku siihen oli satanu kauhiat määrät lunta. Hädin tuskin autolla pääs körötteleen siitä. Otettiin lumikola ja lapio ja huhkittiin hiki hatussa ainaki puol tuntia ja päästiin sen tien puoleen väliin. Kattelin sitte siinä, että traktori lähestyy uhkaavasti lumilingon kans :D Juostiin alta pois ja rattori veti sen tien puhtaaksi alle minuutissa. Otti vähän pattiin :D

Porukat laitteli siinä sitte saunaa lämpiämään ja kattelivat samalla, että kylläpäs tuola kauhiasta pyryttää ulkona lunta naapurin puolella. Päätettiin aksun kans käyä leviltä hakeen saunajuomista ja vähän muuta purtavaa. Mentiin autoon ja yritettiin päästä pihasta pois. Se piha oli aivan jäässä. Aksu aatteli, että käsijarru oli juuttunu kii. Menin sitte ulos katteleen niin takarengas oli menny puhki. Ja eiku sitä vaihtamaan. Saatiin vaihettua ja lähettiin. Päästiin mökkitieltä pois ja päästiin naapurin viereen niin katottiin että jahas naapuritalo palaa :D Soitin äiskälle ja sanoin, ettei se ollu mikään lumipyry joka naapurista tuli vaan savua. Sielä oli ulkorakennus jo ilmiliekeissä. Ennen ku päästiin Leville niin siinä pikkusoratiellä (joka on aivan hillittömän pomppunen) tuli vastaan kaks paloautoa.

Ku tultiin leviltä poies päin, niin meijät ohitti erittäin niukasti Lapin Kansan Fordi. Meinas lähtiä sivupeili fordin mukkaan. Tais olla lapinkansan reportterilla hoppu palopaikalle. Ajeltiin mökille päin ja päästiin sen palavan talon luo. Ei päästy ohitte, ku tiellä oli viis paloautoa. Jouvuttiin ootteleen about puol tuntia. Olihan siittä ulkorakennuksesta vielä ovenkarmit ja piippu paikallaan. Ihan perusteellisesti oli palanu kyllä.

Mieliala: Laiska

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »