Inusa

Empä oo pitkään aikaan täälä viihtyny.

En oo jaksanu oikeen oleskella kuvakkeessa. Innostus pääs vaan lopahtamaan jossain vaiheessa. Mutta kattoo jos se innostus vaikka heräilis tässä.

Kommentoi   Perjantai 25. huhtikuuta 2008 16:49

Pieleen menneitä iskuyrityksiä ja shoppailua.

Eiliset synttärit meni vähän persiilleen, ku ei ollu paljo ketään liikenteessä. Kuollut kaupunki.

Kyllä nuo miehet on huippuja joskus. Istuttiin isosiskon ja pikkusiskon kans pöyvän ääressä baarissa. Sitte siihen tuli joku miespuolinen kysymään kaverinsa kans, että saavatko he istuu tähän. Saivat toki. Keskustelu meni jotenki näin ikkäästi:

Miespuolinen: Mitäs kuuluu?
Isosisko: Siinähän se, vietellään pikkusiskon 18v synttäreitä.
Miespuolinen: Kyllä huonon päivän valitsitta, ku näin hiljasta.
Isosisko: niin näyttää olevan.
Miespuolinen: Kuinkas vanha sie muuten oot?
Isosisko: Kakskytseittemän.
Miespuolinen (monttu auki): Älä viitti! Mie oon neljäkymmentä, jos soot kakskytseittemän!
Isosisko: No kato vaikka! (näyttää paperit)
Miespuolinen: No jo vain.. Niimpä näyttää. Mie luulin sua minua vanhemmaksi.
Isosisko: Kuin vanha oot?
Miespuolinen: 21. No, mutta pitäkää hauska ilta!

:D Ei voi mittään, ku isosisko on niin babyface :D

Sitte ku lähettiin pois baarista ja ooteltiin Akia pihalla. Joku huppelissa oleva miespuolinen tuli töllään siihen mein viereen ja kysy:
"Oottekste koskaaan nusssshinu auton takapenkillä??"
"Joo o..."
Sitte se mutis jotain hyvännäkösistä naisista kunnes sen kaveri tuli ja repi sen poies :D

Se eilisestä.

Käytiin tänään Akin kans vähän shoppailees - Suomisoffassa ja Ikeassa.

Suomisoffasta tarttu mukaan OP-king (pienempi versio). Semmosella terrakottan värisellä kankaalla. Soppii mein yhen seinän väriin. Oltais eka otettu punanen, mutta sitä ei ollu enää. Taitaa mennä Akin punamusta sisustus persiilleen :D Oli kyllä kauhee homma saaha tuo jötikkä sisälle! Ku siitä irtoo (ilman ruuveja) vain tuo rahiosa. Käännettiin ja väännettiin rappukäytävässä, kolhittiin naapureitten ovia ja tehtiin naarmuja seinään. Eikä tuo tietenkään mahtunu kokonaisena ovesta sisään, ku tuo mein eteinen on tommonen sokkelo. Piti sitte ruuvailla käsinoja poies. On kyllä hieman isompi, miltä kaupassa näytti, mutta eipäs se mithän. Sopii sitte siihen kaksioon, johon ens vuonna muutamma.

Ikeasta tarttu käteen sitte:
- shottilaseja
- hyllykköön uuet viininpunaset vetimet
- Akille maailman isoin muki+lautanen (punamusta)
- kaks käsipyyhettä kylppäriin (musta ja punanen)
- uus matto kylppäriin (punanen)
- mulle uus mussukka eli kukka ja sille ruukku
- kaks mustaa säilytyslaatikkoa.

Vielä pitäs hommata vaikka jos mitä! mutta kyllähän tässä ehtii.

1 kommentti   Sunnuntai 05. elokuuta 2007 22:17

Hyvvää synttäriä sisko.

Se täyttää 18v. Meillon tänään pippalot. Toivottavasti naapurin mummo ja pappa ei häiriinny kovin =/ Ne muuten luuli Akia kerran talonmiehen apuriksi :D käskivät Akin puhistaa mullat pois kellarista. Pöh.

Toivottavasti tuleepi kiva ilta. Tuo pikkusisko on vähän nössö.. Sori! Mutta jos son yhtään tullu meihin muihin sisaruksiin (mollaan hirrrrveitä juoppoja), niin kyllä se oppii :D Taino kattoo nyt.

Pittää valmistautua töihin. Lähen hoivaamaan laukkuja <3 Ahhhhh!

1 kommentti   Lauantai 04. elokuuta 2007 10:03

Nyt on vähän pönttö olo.

Laitoin tossa puol ysin aikaan päikkäreille. Aattelin nukkuu jotain puol tuntii ehkäpä. Heräsin, katoin töllöä ja "Voi vittu!" Soli jo varttia vailla ykstoista. Joopajoo. Ei ainakaan väsytä yöllä, vaikka pitäs.

Mullon aina pönttö olo, ku herään päikkäreiltä. Miksihän? Ei aamulla koskaan pöntötä ollenkaan.. No, ehkä se riippuu unen määrästä.. Tai jtn.

Meillon nytte 98%:sti valmis hyllykkö tossa seinää vasten. Soitin Akille ja kysyin saanko mie sen tehhä loppuun. "Et! Mie haluun!" "Miksi?" "Noku, mie haluun.." Tjaa. No haluu sitte.

Mulla oli asiaaki. Ei voi muistaa.

Tänään alko naistenpäivät. Ihmettelinki, ku oon raahannu joka päivä karkkia kaupasta :D Täytyhän se jostain muustaki johtua ku makeanhimosta. Nyt on vaan masu ja jalat niin perskuleen kippeet. Särkee särkee. Aki saa kyllä vatkata sitte ku tulleepi kottiin. Se eka hieroo puol minsaa hyvin, sitte seuraavat puol minsaa vähemmän hyvin ja sitte se onki menossa jo johki muualle. :D Pitäs viiä se johonki hierojakurssille, että osais ees naistansa hieroo kunnolla. Kyl se osaaki. Mutta ihan jostain muualta, ku jaloista ;) :D

Kommentoi   Keskiviikko 01. elokuuta 2007 23:21

Kaikki vanhenee, paitsi mie.

Pikkusiskolla on lauantaina 18v pippalot! Huih. Vastahan se oli semmonen pikkuskidi ja meni lukioon. Kyllä se aika mennee noppeesti.

Mie tunnen itteni niin vanhaksi välillä, varsinki sillon ku ollaan k18 -baarissa. Tai oikeestaan en tunne.. :D Ku ne pikkupirpanat saa mennä mun eellä näyttämättä henkkareita, mutta pikku Miiatyttö pysäytetään kunnon käsiliikkeellä ja kysytään paperit. Portsari varmaan ajattelee onnessaan, että "jes, saimpas käräytettyy alaikäsen!". Mie taas ajattelen onnessani "Etpäs saanukkaan! Lälläslää!" :D

Soli hyvä ku kävin 20v synttäripäivänäni hakeen Alkosta juomisia. Menin kassalle ja kassatäti kysy sitte tietenki paperit. Huvittavaa oli, ku se nosti oikeen kulmiaan ku näki mun syntymäajan :D Siis ihan selvästi näki sen kulmienkohottelun. Tais olla tahaton ele.

Töissäki tänä kesänä on monet asiakkaat luullu mua joksiki kuustoistaveeksi. Eikä asiaa varmaan helpota se että Isopomotar sanoo mua "lapseksi" ja "Sirppanaksi".. Sitte monet asiakkaat kattoo mua oikeen pitkään ku oon ilosesti toivotellu niille Hyvät Päivät, ku ne astuu kauppaan sisään.. "Ei tuo varmaan tiiä mistään mitään, ku noin nuoren näkönen.." Sitte ne menee vanhemman työntekijän luo ja pyytää apua.

Mun pitää kohta mennä alas päästään Aki sisälle taloon. Oon hukannu omat avaimeni, nii meillon vaan yhet käytössä. Vaikeeta.

Meillä haisee ihan huonekalukauppa. Uus hyllykkö on aseteltu pala palalta pitkin kämppää.. Huomena ois aikomus koota se yheksi palaksi. Jos onnistuu.

Joo, heippa.

1 kommentti   Tiistai 31. heinäkuuta 2007 23:30

3v sitä on tullu seurusteltua.

Huomena on 6.7.2007. Se tarkottaa kahta asiaa. SIMEROCK! starttaa. Jei, pääsee viihteelle. Ja sitte mun ja Akin seurustelusuhde täyttää huikeat kolme vuotta! Apuva. Seuraavan vuojen sisällä mennään sitte kihloihin, naimisiin ja pamahetaan paksuksi. No ei vais. Paitti kohtahan tässä alkaa tunteen ittesä vanhaksi, ku kaikki mun ikäset on tekemässä lapsia (taino ei kaikki, mutta melkeen)..

Joo, mut onneks olkoon meille!

3 kommenttia   Torstai 05. heinäkuuta 2007 17:55

Hyvvää synttäriä itelleni!

Jepjep! Tää tyvär täyttää tänään kakskytvee! Pitänee käyä ostaan vissiin ryppyvoijetta ennen ku alkaa ryppyjä tuleen :D

Kymmeneksi töihin laukkuja myymään. Kolmelta pääsee pois ja sitte vatkaan kotiin pyörällä vitunmoista ylämäkeä.
Illemmalla pitää käyä alkossa ostaan jotain tujua! Alkontätit varmaan kattoo, että mitä toi pikkulikka tommosia ostelee! Ei varmaan ees kaheksaatoista. "Paperit!"

Nojoo. Kuten oon sanonu joskus aikasemminki. Mie varmaan näytän papereita vielä viiskymppisenäki. :D

Oispa joku leiponu mulle kakun.

6 kommenttia   Lauantai 09. kesäkuuta 2007 08:43

Haha, luin vanhoja blogejani :D

On sitä tullu joskus kirjoteltua mielenkiintosia blogeja tänne kuvakkeeseen :D Vissiin runosuoni loppunu sykkimästä, ku ei enää tollasta tekstiä tuu. Paitsi, vois kyllä yrittää vielä joskus. Kattoo nyt.

Mun ois pitäny lähtee tänään käpytteleen tonne about 4km päähän kaupungille asioimaan. Mutta ku vettä sattaa, nii en jaksa. Pitää oottaa Aksu töistä ja sitte kirppareita kiertään, jei. Kirpparit on kivoja paikkoja x)

Tiskasin justiinsa. Pitäs alkaa imuroimaan tää huusholli. Hyi, sekasta. Musta on tullu kauhia siivoushullu ku oon päässy pois porukoitten helmoista ? :D No, ei voi mittään.

Ärsyttää. Ei voi kuunnella musiikkia, ku nuo popit ei oikeen toimi vielä. Argh.

Kommentoi   Tiistai 08. toukokuuta 2007 14:34

Testailin.

ALKOHOLITESTI:
Sait 53% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera. APUVA! :D

CITYIHMINEN-TESTI:
Olet 43% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...

FRUIDU-TESTI:
Olet 58% fruittari. Erittäin selvä tapaus. Homo Sapiens Fruidicus. Erittäin värikäs ja tyylitietoinen nisäkäs. JESH! :D

JOULUPUKKITESTI:
Sait 25% pisteistä. Kassisi eivät taida olla kovin täynnä lahjoja. Yritä harjoitella parikymmentä kieltä lisää ja kokeile tätä testiä uudelleen sen jälkeen.

LISSU-TESTI:
Olet 50% pissaliisa. Mene peilin eteen ja katso itseäsi, saatat huomata myös pissaliisan samalla. Sidukat esiin! YH! :D

MIKÄ ELÄIN-TESTI:
Sait 33% pisteistä. Testin tulokset viittaisivat siihen että eläinmaailmassa olisit varpunen. Varo kiviä heitteleviä pikkupoikia.

YHDYSSANA-TESTI:
100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

1 kommentti   Lauantai 28. huhtikuuta 2007 15:10

Muutto eessä!

Jeeee, musta tulee avovaimo vappuna! :D Jänskää. Ens viikolla pitää jynssätä tää poikaystävän kämppä edustuskuntoon. Ihan ko huvittais, mutta pakko, ku poikaystävä on töissä 10h/päivä.

Mut kivaa!

1 kommentti   Torstai 19. huhtikuuta 2007 20:54

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »