Inusa

Nyt on vähän pönttö olo.

keskiviikko 01. elokuuta 2007 23:21

Laitoin tossa puol ysin aikaan päikkäreille. Aattelin nukkuu jotain puol tuntii ehkäpä. Heräsin, katoin töllöä ja "Voi vittu!" Soli jo varttia vailla ykstoista. Joopajoo. Ei ainakaan väsytä yöllä, vaikka pitäs.

Mullon aina pönttö olo, ku herään päikkäreiltä. Miksihän? Ei aamulla koskaan pöntötä ollenkaan.. No, ehkä se riippuu unen määrästä.. Tai jtn.

Meillon nytte 98%:sti valmis hyllykkö tossa seinää vasten. Soitin Akille ja kysyin saanko mie sen tehhä loppuun. "Et! Mie haluun!" "Miksi?" "Noku, mie haluun.." Tjaa. No haluu sitte.

Mulla oli asiaaki. Ei voi muistaa.

Tänään alko naistenpäivät. Ihmettelinki, ku oon raahannu joka päivä karkkia kaupasta :D Täytyhän se jostain muustaki johtua ku makeanhimosta. Nyt on vaan masu ja jalat niin perskuleen kippeet. Särkee särkee. Aki saa kyllä vatkata sitte ku tulleepi kottiin. Se eka hieroo puol minsaa hyvin, sitte seuraavat puol minsaa vähemmän hyvin ja sitte se onki menossa jo johki muualle. :D Pitäs viiä se johonki hierojakurssille, että osais ees naistansa hieroo kunnolla. Kyl se osaaki. Mutta ihan jostain muualta, ku jaloista ;) :D

Mieliala: Väsynyt
Taustalla soi: Pakito - You Wanna Rock

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »