Inusa

Kaikki vanhenee, paitsi mie.

tiistai 31. heinäkuuta 2007 23:30

Pikkusiskolla on lauantaina 18v pippalot! Huih. Vastahan se oli semmonen pikkuskidi ja meni lukioon. Kyllä se aika mennee noppeesti.

Mie tunnen itteni niin vanhaksi välillä, varsinki sillon ku ollaan k18 -baarissa. Tai oikeestaan en tunne.. :D Ku ne pikkupirpanat saa mennä mun eellä näyttämättä henkkareita, mutta pikku Miiatyttö pysäytetään kunnon käsiliikkeellä ja kysytään paperit. Portsari varmaan ajattelee onnessaan, että "jes, saimpas käräytettyy alaikäsen!". Mie taas ajattelen onnessani "Etpäs saanukkaan! Lälläslää!" :D

Soli hyvä ku kävin 20v synttäripäivänäni hakeen Alkosta juomisia. Menin kassalle ja kassatäti kysy sitte tietenki paperit. Huvittavaa oli, ku se nosti oikeen kulmiaan ku näki mun syntymäajan :D Siis ihan selvästi näki sen kulmienkohottelun. Tais olla tahaton ele.

Töissäki tänä kesänä on monet asiakkaat luullu mua joksiki kuustoistaveeksi. Eikä asiaa varmaan helpota se että Isopomotar sanoo mua "lapseksi" ja "Sirppanaksi".. Sitte monet asiakkaat kattoo mua oikeen pitkään ku oon ilosesti toivotellu niille Hyvät Päivät, ku ne astuu kauppaan sisään.. "Ei tuo varmaan tiiä mistään mitään, ku noin nuoren näkönen.." Sitte ne menee vanhemman työntekijän luo ja pyytää apua.

Mun pitää kohta mennä alas päästään Aki sisälle taloon. Oon hukannu omat avaimeni, nii meillon vaan yhet käytössä. Vaikeeta.

Meillä haisee ihan huonekalukauppa. Uus hyllykkö on aseteltu pala palalta pitkin kämppää.. Huomena ois aikomus koota se yheksi palaksi. Jos onnistuu.

Joo, heippa.

Inusa

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »