PIRREE

KYSY SEKSISTÄ POHDISKELU

tiistai 10. heinäkuuta 2012 14:42

KYSY SEKSISTÄ POHDINTAA (julkaisu pv määrä 10.7.2012)

Niin...tuossa lueskelin uteliaisuuttani, että mitä ihmiset kyselee seksistä...juu...kaikenlaista :D
Mutta siitähän se ajatus sitte lähtiki.

Kun aika paljo näkyy olevan ongelmia siinä, että toinen haluaa ja toinen ei halua antaa. Ja ongelmaa näkyy olevan kumminkin päin. Siis, ei se aina ole niin, että nainen ei antais. Kysyi eräskin nainen, että mitä pitäis tehdä, kun mies ei oo antanu 8 vuoteen!!! Siis luit aivan oikein 8 vuoteen!!!

Ja sitten ongelmaa myös siinä, että toinen haluaa vaikka kerran päiväs ja toinen vaan kerran viikos jne. jne. Kuka mitenki.

Noh...kehittelin sitten seuraavanlaisen ratkaisumallin:

Jos vaikka kaikki ihmiset olis parisuhdekiellos niin kauan kunnes ns. panokortti ja testipanot ois suoritettu.
Eli tässä testattaisiin ja selvitettäisiin jokaisen mieltymyksiä, niin kertojen kuin sisällönkin suhteen.
Kun meitähän on monenlaisia. On niitä, joille riittää esim. 1krt/kk, 1krk/vko, 1krt/pv ja tietysti niitä, joita panettaa kaikenaikaa. Eiks nii?
Noh, eikös ratkaisu ole aivan päivänselvä?
Testaajat ois tietenkin niistä koostuva ryhmä, joita panettaa kaikenaikaa. Tämä testaajaryhmä sitten kiertäisi testailemassa kaikki muut. Tulokset kirjattaisiin tarkkaan ylös. Näin saataisiin kartutettua tiedot kaikkien mieltymyksistä kertojen suhteen. (Jätän sisällön käsittelemisen tässä yhteydessä tekemättä, koska se on vähän arkaluontoisempaa materiaalia ja tästä artikkelista tulisi hirvittävän pitkä. Saatan palata tähän sitten myöhemmin.)
Näin kerätyillä tiedoilla olisi sitten helppo jakaa kansalaiset eri ryhmiin (vrt ajoneuvoluokka,kuntoisuusluokka,energialuokitus yms.). Tässähän tietenkin löytyisi jatkuvasti uusia ainapanettaa-testaajia, ettei heidänkään työnsarkansa aivan ylikuormittuisi. Ihmisiähän mek...eikun siis hekin ovat.
Ja sitten tietenkin vaan saatettas yhteen samojen mieltymyksien omaavat henkilöt.
Onhan meitä kuitenkin aika paljon, joten kyllä jokaiseen ryhmään riittäis aika paljo väkee. Eli löytyis siitä määrästä varmasti muutenkin toisiaan miellyttäviä yksilöitä.
Panokorttia pääsisi suorittamaan heti 18v täytettyään = täysi-ikäsenä. (näin vältettäisiin myös ns. useimmiten ei toivotut ja yllätyksenä tulevat teiniraskaudet)
Tietenkin tähän sisältyisi säännölliset lääkärin tarkastukset ym. asiaan kuuluvat varotoimenpiteet, seuranta ja valvonta.

Eikös näin menetellen jokainen saisi seksiä ihan alusta saakka juuri niin monta kertaa kuin haluaa. Koska testaajathan tulisivat tietenkin paikalle kutsuttaessa. Eli kun testattavaa panettaa.
Tulosten varmistuttua sitten vaan siihen ryhmään, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Kätevää, eikö totta?

Niin jos joku ihmettelee, miksi niiden ainapanettaa-testaajien pitäis kiertää koko ajan...no tietenkin siksi, ettei ne jäisi niiden ainapanettaa- testattavien kans "nalkkiin".

Ai nii...ja tietenkin panokortitta hurjastelusta seuraisi hirvittävän pitkä panokielto. Luulisin, että hillittis aika hyvin ala-ikäsenä tai muuten panokortitta "ajelua".

Tämä nyt oli sitten taas tällanen nimeltä mainitsemattoman henkilön (kröhm kröhm) mielikuvituksen ja "kelailun" tuotos. Ei pidä ottaa vakavasti, eikä kannata vetää herneitä nenään ja henkseleitä ristiin.

Saa jakaa vapaasti jos siltä tuntuu....siis tätä artikkelia...höh...no tietysti muutenki.

Ja jos artikkeli herätti mieltä askarruttavia kysymyksiä, niin vastailen parhaan kykyni mukaan.

Hauskaa ja kaikin puolin nautittavaa kesää kaikille.

Meikä kuittaa...over and out

Mieliala: Rento

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »