PIRREE

SELVIYTYMIS TARINA

Hmmh...mietin pitkään...pitäisikö tää kertoo ja miten kertosin.
Noh...tässä tulee...
Kauniina heinäkuisena yönä 2013 palailin kotiin hyvinkin lyhyeltä!! baarireissulta. Olin vain runsaan tunnin viihteellä ollut ja palaamassa kotiin...kun...RYSÄYS!!...katua ylittäessäni suojatiellä, auto ajoi päin ja lensin konepellille ja siitä tuulilasin kautta takas asfaltille...RIKS! RÄKS! POKS!...elämäni/maailmani siinä pysähtyi kuin seinään...Itse tapahtuneesta en muista mitään, koska löin pääni niin lujaa, että, muisti meni. En muista itse tapahtumaa, enkä sitä miten tapahtumapaikalle jouduin, enkä myöskään sitä, miten tapahtumapaikalta lähdin.
Ambulanssi oli paikalla ollut n. 1/2h, ennenkuin uskalsivat mua siirtää. Yhtenä "pötkönä" pillit päällä keskussairaalaan ja sieltä melko nopeesti yliopistolliseen... kallokuvaan!!
Kallossa ei onneksi murtumia ollut, eikä muitakaan vammoja...lukuun ottamatta useita pinnallisia ruhjeita ja muutamia tikkejä siellä täällä.
Mutta.....!!!
Toisen jalan sääriluu + pohjeluu poikki!!...1 kylkiluu, lonkka/lantioluut useammasta kohtaa murtuneina...ja kaikkein pahin...kaularangassa! nikama murtuma. Että voi olla hengenlähtö lähellä. Kukaan ei uskaltanu mulle kertoo, ennenku viikkojen kuluttua, että, se nikama, mikä murtu, on niin ylhäällä, että vaikuttaa suoraan aivoihin. Että jos ois millinki pahemmin menny...niin...no...en ois tässä...en ois tässä ja nyt!
Murtumat onneks nyt jotakuinki parantuneet.
Tällä hetkellä taistelen molempien jalkojen polvien nivelsiteiden rikkoutumien kanssa.
Olin sairaalassa n. 3kk...siitä ajasta reilusti yli 2kk pyörätuolissa!!!
Tällä hetkellä pystyn kävelemään keppien kans kohtuullisesti ja pieniä hetkiä ilman keppejäkin. Tosin runsaalla särkylääkityksellä...kun on prkl!! polvista nivelsiteitä rikki ja sattuu aivan vtusti!!
Eihän niitä (nivelside rikkoja) tietenkää huomattu ennenku pyörätuolista pikkuhiljaa jaloilleni yritin.
Mutta...
Voiton puolella kaikkinensa tässä nyt oon kuitenki ja...oikeesti...Periks ei anneta!!! EI!!!
EIHÄN!!

PÄIVITYS 4.3.2014:
saikulla edelleen...nyt runsas 7kk takana...kunto alkaa oleen kohillaan ja kävely (jopa biletys) onnistuu ilman keppejä. Toisesta jalasta tunto vielä hieman hukassa, mutta ei se menoo haittaa. Saikkua ois vielä ainaki tän kuun loppuun. Joten eiköhän tää tästä :)

3 kommenttia   Torstai 14. marraskuuta 2013 03:00

KYSY SEKSISTÄ POHDISKELU

KYSY SEKSISTÄ POHDINTAA (julkaisu pv määrä 10.7.2012)

Niin...tuossa lueskelin uteliaisuuttani, että mitä ihmiset kyselee seksistä...juu...kaikenlaista :D
Mutta siitähän se ajatus sitte lähtiki.

Kun aika paljo näkyy olevan ongelmia siinä, että toinen haluaa ja toinen ei halua antaa. Ja ongelmaa näkyy olevan kumminkin päin. Siis, ei se aina ole niin, että nainen ei antais. Kysyi eräskin nainen, että mitä pitäis tehdä, kun mies ei oo antanu 8 vuoteen!!! Siis luit aivan oikein 8 vuoteen!!!

Ja sitten ongelmaa myös siinä, että toinen haluaa vaikka kerran päiväs ja toinen vaan kerran viikos jne. jne. Kuka mitenki.

Noh...kehittelin sitten seuraavanlaisen ratkaisumallin:

Jos vaikka kaikki ihmiset olis parisuhdekiellos niin kauan kunnes ns. panokortti ja testipanot ois suoritettu.
Eli tässä testattaisiin ja selvitettäisiin jokaisen mieltymyksiä, niin kertojen kuin sisällönkin suhteen.
Kun meitähän on monenlaisia. On niitä, joille riittää esim. 1krt/kk, 1krk/vko, 1krt/pv ja tietysti niitä, joita panettaa kaikenaikaa. Eiks nii?
Noh, eikös ratkaisu ole aivan päivänselvä?
Testaajat ois tietenkin niistä koostuva ryhmä, joita panettaa kaikenaikaa. Tämä testaajaryhmä sitten kiertäisi testailemassa kaikki muut. Tulokset kirjattaisiin tarkkaan ylös. Näin saataisiin kartutettua tiedot kaikkien mieltymyksistä kertojen suhteen. (Jätän sisällön käsittelemisen tässä yhteydessä tekemättä, koska se on vähän arkaluontoisempaa materiaalia ja tästä artikkelista tulisi hirvittävän pitkä. Saatan palata tähän sitten myöhemmin.)
Näin kerätyillä tiedoilla olisi sitten helppo jakaa kansalaiset eri ryhmiin (vrt ajoneuvoluokka,kuntoisuusluokka,energialuokitus yms.). Tässähän tietenkin löytyisi jatkuvasti uusia ainapanettaa-testaajia, ettei heidänkään työnsarkansa aivan ylikuormittuisi. Ihmisiähän mek...eikun siis hekin ovat.
Ja sitten tietenkin vaan saatettas yhteen samojen mieltymyksien omaavat henkilöt.
Onhan meitä kuitenkin aika paljon, joten kyllä jokaiseen ryhmään riittäis aika paljo väkee. Eli löytyis siitä määrästä varmasti muutenkin toisiaan miellyttäviä yksilöitä.
Panokorttia pääsisi suorittamaan heti 18v täytettyään = täysi-ikäsenä. (näin vältettäisiin myös ns. useimmiten ei toivotut ja yllätyksenä tulevat teiniraskaudet)
Tietenkin tähän sisältyisi säännölliset lääkärin tarkastukset ym. asiaan kuuluvat varotoimenpiteet, seuranta ja valvonta.

Eikös näin menetellen jokainen saisi seksiä ihan alusta saakka juuri niin monta kertaa kuin haluaa. Koska testaajathan tulisivat tietenkin paikalle kutsuttaessa. Eli kun testattavaa panettaa.
Tulosten varmistuttua sitten vaan siihen ryhmään, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Kätevää, eikö totta?

Niin jos joku ihmettelee, miksi niiden ainapanettaa-testaajien pitäis kiertää koko ajan...no tietenkin siksi, ettei ne jäisi niiden ainapanettaa- testattavien kans "nalkkiin".

Ai nii...ja tietenkin panokortitta hurjastelusta seuraisi hirvittävän pitkä panokielto. Luulisin, että hillittis aika hyvin ala-ikäsenä tai muuten panokortitta "ajelua".

Tämä nyt oli sitten taas tällanen nimeltä mainitsemattoman henkilön (kröhm kröhm) mielikuvituksen ja "kelailun" tuotos. Ei pidä ottaa vakavasti, eikä kannata vetää herneitä nenään ja henkseleitä ristiin.

Saa jakaa vapaasti jos siltä tuntuu....siis tätä artikkelia...höh...no tietysti muutenki.

Ja jos artikkeli herätti mieltä askarruttavia kysymyksiä, niin vastailen parhaan kykyni mukaan.

Hauskaa ja kaikin puolin nautittavaa kesää kaikille.

Meikä kuittaa...over and out

20 kommenttia   Tiistai 10. heinäkuuta 2012 14:42

HUOMIO!!!

Tällä avoimella ja julkisella tiedotteella...kosin kaikkia täysi-ikäisiä ja täysipäisiä naimattomia miehenpuolia...jos jostain käsittämättömästä syystä kuitenkin vastaat kieltävästi...voit lähettää sitte sen hamekankaan allekirjottaneelle

-PIRRE-

Niin...tähän taustalle sopisi myös: Chloe "I Want You" ;D

No...ei tärpänny...voivoi...vanhaks piiaks sitte kai valmentauduttava

7 kommenttia   Keskiviikko 29. helmikuuta 2012 20:32

AARRGH!!! *Riipii hiuksia päästä*

ETTÄ JOKU BIISI VOIKI OLLA NIIIN KARSEEN HIRVEEN KAUHEEN HLVTIN KAMALAN HITON KAMMOTTAVAN HERMOJARAASTAVAN ÄRSYTTÄVÄ!!!!! ...EI KESTÄ!!! VTU!!! "soutaa, huopaa, soutaa, huopaa"...OIKEESTI!! ...tää purkaus nyt johtuu siitä, että oli toi voicetv tos päällä läpi yön...ja toi hoilotus tuli monta kertaa...nii ei tarvii sit sanoo, että olsit laittanu kii...mutta kun ei mikää muu (paskakaan) biisi ylittäny mun ärsytyskynnystä!!!
Tämä tästä tällä kertaa.

1 kommentti   Sunnuntai 26. helmikuuta 2012 12:02

HAE POIS!

Olis tarjolla helvetin hyvä flunssa. Annetaan ilmaseks pitovaikeuksien vuoksi ja sais hakee pois sitte aivan heti ja välittömästi.
Sisältää kaikki asiaan kuuluvat kivut, säryt, kolotukset, vihlomiset, räkimiset, köhimiset, niiskutukset, aivastukset, vilutukset ja vitutukset.
Voidaan luovuttaa huonompaankin kotiin. Tää flunssa on vahvaa tekoo ja pärjää kyllä.
HUOM! On sitte melkosen "kuumaa kamaa"

1 kommentti   Keskiviikko 22. helmikuuta 2012 18:10

ÄRSYTTÄÄ!!!!!

Miks porukoilla on niin vtusti vanhoja kuvia oletuskuvina? ...ei viitti ees kommentoida jotain 5v sitte otettuja...eiks tyypit muka muutu lainkaa tuos ajas??...on se kiva joo...esim. jos on pitkä letti jätkällä kuvas...ja kivan näkönenki...sitte onki nyt oikeesti kalju tai muuten vaan aivan eri tyyppinen...ei sillä...kalju on oikeen jees mun mielestä ;) ...MUTTA SE POINTTI!!!!...ja ei tartte tulla sanoon etteikö ulkonäöllä ois muka merkitystä...kyllä sillä vaan on...ja tottakai makuja on monenlaisia...joku tykkää laihoista...toinen pyöreistä...joku tummista...joku vaaleista...kaikki jostain...väittäisin ettei kukaa ala kummiskaa esim. seukkaan pelkän persoonan kans näkemättä tai tuntematta ees jonkun sortin viehätystä myös toisen ulkonäöstä...saa ilmottautua kuka on näin tehny...minä en pystys...enkä nyt tarkota, että tarvii mikää varsinainen "komistus" olla...mutta jokaisen ulkonäössä on joku asia, johon joku kiinnittä huomioo...se voi olla silmät, suu, parta, kroppa, perse,...no joku...nyt en sitte ota kantaa likkojen profiileihin ja vanhentuneisiin/tuoreisiin kuviin...kun en oo tyttöjen profiileis pyöriny...pojat voiski kertoo että onko sama "ongelma" myös siellä?! ...tyyliin: "haa! onpas söpö pikku blondi"...sitte onki oikeesti brunetti "amatsooni" :DD ..no joo...tämmöstä tällä kertaa...Pirre kiittää ja kuittaa
Oli vie pakko lisätä tää:
kuinka moni baaris tai missä vaan kyselee kaiken näkösiltä ihmisiltä et minkä luontosia ne on??...ei kukaa...kyllä sitä ensiks kiinnittää huomion johonki ulkoseen seikkaan ja tietyn tyyppisiin ihmisiin...kuka minkäki tyyppisiin...eiks nii? ...ja nyt se on sitte over ja out kullanmurut :)

2 kommenttia   Maanantai 13. helmikuuta 2012 20:59

TÖITÄ HYVÄLLE TEKIJÄLLE! ;D

Hyvälle "HANDYMANILLE"/APU-/HUOLTOMIEHELLE! paikka avoinna.

Mielellään mahdollisimman pitkällä työsopimuksella.

Työ osapäiväinen (aluksi) ja pikahälytyksiin varauduttava. Työpvn pituus vaihtelee työnantajan tarpeen mukaan.

Työnkuvaan sisältyy niin puutarhaan, kuin koko kiinteistöönkin liittyviä tehtäviä.

Hyvä tekijä voidaan vakinaistaa, kunhan työkyky, suoritustaso, paineensietokyky, toistojen hallinta ja muutenkin yleinen kestävyys todettu riittävän hyviksi.

Koeaika 4kk, jona aikana voidaan irtisanoa välittömästi!!!

Työntekijältä vaaditaan syvällisyyttä, uppoutumista ja täydellistä keskittymistä töiden suoritusten aikana.

Työtehtävät vaihtelevasti nopeatempoisia tai rauhallisuutta vaativia.

Hyvä käsityötaito ja sorminäppäryys suotavaa. Kielen käyttö oltava siistiä, mutta lennokasta. Nopea puhe (=kielen käyttö) ei haitaksi, kunhan työnantajan ohjeita noudatetaan.

Ohjeiden nopea sisäistämis-, ymmärtämis- ja noudattamiskyky välttämätontä.

Omatoimisuus ja ideointikyky hyväksyttävää.

Omat työkalut oltava, huollettava, pidettävä siistinä ja toiminta kuntoisena 24/7. Työkalujen koolla ei sinällään merkitystä, kunhan laatu ja käsittelytaito kulloiseenkin työtehtävään soveltuvalla tavalla ovat erinomaiset.

Työ EI sovi tuppisuille, poropeukaloille, kielitaidottomille, arkajaloille, huonokuntoisille, jännittäjille eikä muillekaan räpeltäjille, ei myöskään vanhoille ja heikkokuntoisille.

Työntekijä sitoutuu työskentelemään ainoastaan tälle työnantajalle ja sivutoimet ym. keikkaluontoiset suoritukset työsuhteen ajan ehdottomasti kielletty!!

Pitkät hiukset+++ Kalju+++ mutta muutkin hyvät huomioidaan tietysti


Pikaiset yhteydenotot: Nimim. Maybe For Lifetime?

9 kommenttia   Torstai 26. tammikuuta 2012 06:54