Herr_K

Minkälaisen kuvan välitän itsestäni?

tiistai 10. heinäkuuta 2012 18:27

Sitä kun rupee tiedostamaan nykyään itsestään millainen ihminen todellisuudessa on, vaikkei vielä voi sanoa ettäkö elämä olisi ohi tai itsensä olisi täydellisesti oppinut tuntemaan, mutta jonkinlaisen minäkuvan itsestäni olen todellakin pystynyt luomaan. Olenhan kuitenkin jokseenkin fiksu, en ehkä niinkään kirjaviisas tai että seuraisin jotenkin suuremmalta osin maailmanmenoa ja näin ollen oppineesti viisas, mutta tiedostan että osaan käsittää elämän moraalit ja mielestäni mulla on hyvän tyypin asenne, olemus, persoonallisuus ja jotenkin vain osaan jutella järkevästi asioista kuin asioista. Ehkä juuri sen takia mulla on paljon ystäviä.

Mitä tulee minäkuvaan josta mainitsin, olen mielestäni kaikkea tätä:
Olen avoin, suhteellisen rehellinen, Omaan vahvat moraalit, Olen kohtelias, Olen tasapainoinen henkisesti, Olen omaksunut hyvät käytöstavat, Olen spontaani, Olen Ystävällinen, Olen Äärettömän kiltti, Olen keskiverto komea, Olen rauhallinen ja hillitty, Olen toisinaan hyvin masentunut kun taas toisinaan olen äärimmäisen optimistisen positiivinen, Olen hyvä kuuntelija, Olen hyvää seuraa, Olen auttavainen, Ja ennen kaikkea Olen onnellinen kaikista niistä ihmisistä joita saan kutsua ystävikseni.

Mutta toisinaan sitä miettii, Millaisena ihmiset minut näkevät, jotka eivät minua tunne? Joten kysynkin sinulta, Millaisena sinä minut näät? Kerro omin sanoin ja kerro niin rehellisesti kuin osaat.

Kiitos sinulle, Sinun kautta voin oppia jotain itsestäni. <3

Mieliala: Kiitollinen
Taustalla soi: Missy Higgins - Where I stood

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »