Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


sarp

Elättäjähakemus

torstai 27. joulukuuta 2012 22:14

Etsin rikasta miestä elättämään minua eli ostamaan ja maksamaan minulle about kaiken mitä haluan. Ulkonäölläsi ei oikeastaan ole mitään väliä, kunhan olet rikas, tyhmä ja pitkäkaluinen. Omistamasi kiinteistöt katsotaan eduksi, koska haluan luultavasti muuttaa isompaan asuntoon.

Olen myöskin todella helppo nainen, koska voit ostaa minut hiljaiseksi ja onnelliseksi eli kivoja lahjoja vastaan en nalkuta sinulle ja voit oman makusi mukaan myös juosta vieraissa, koska saat anteeksi ostamalla minulle jotakin.

En etsi mitään tosirakkautta, koska ainut rakkaus mitä voin tuntea kohdistuu kissaani ja materiaan sekä matkailuun. Eikä haittaa vaikka et oikein ymmärtäisi mitään, riittää kun muistat luottokorttisi tunnusluvun, sillä en etsi sinusta keskustelukumppaniakaan. Ja jos olet ruma niin olisi kiva, että olisit aina töissä ja hommaisit minulle vaikka oman luottokortin nimiisi, niin minun ei tarvitse hävetä sinua missään.

Ja elättäjiä ei koskaan ole liikaa, joten elämässäni on tilaa useammallakin ostajalle! Jos tunnistit itsesi niin jätäthän yhteystietosi!

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »