Tounaii

Naiset, miksi näin?

torstai 24. tammikuuta 2013 14:33

Usein kattelee kuvaketta ja näkee ulkonäöltään keskiverron naisen, esittelyjä sun muita katsoo niin ihan mukavalta vaikuttaa ja mitä itsekkin elämässä oppinut, niin yleensä kauneimmat yksilöt niin miehissä kuin naisissakin ovat myös enemmän tai vähemmän täynnä itseään, mutta sitten tulee taas vastaan se mitä en vain sulata tai ymmärrä milläkään asteella, tämä nainen joka ei kauneudellaan niin kauheasti minun silmääni miellytä on tyrkyttänyt tissinsä tai peppunsa jollain aivan luonnottomalla tavalla ylikorostetusti kuvaan ja väittää samalla et " ei, en minä niitä tarkoittanut tässä kuvata " tjsp, vaikka rinnat peittävät puolet kuvista ja tyhmäkin sen näkee, että kuvakulma on nimenomaan semmoinen, että siinä haetaan niitä keuhkoja kokonaan siihen kuvaan eikä vain vähäisen!

Tarkoitus ei ole loukata ketään ihmistä, ymmärrän että sanavalintani " ulkonäöltään keskiverto " närkästyttää varmasti joitakin ja monet luulevat, että lokeroin ihmisiä ulkonäön mukaan ja olen pinnallinen!
näin ei kuitenkaan ole, olen itseasiassa tsempannut monia ihmisiä siihen, että ei aina tarvi tuoda esille näitä naisellisia muotoja niin helvetin räväkällä tavalla, miehet muutenkin näkevät ( tai ainakin minä näen ) tyylikkäästi pukeutuvat naiset paljon mielenkiintoisempina kuin nämä keillä on varmasti vain rinnat esillä!
ihan rehellisesti mun mielestä nainen on paljon kauniimpi ku se näyttää itsevarmalta, näyttää just siltä et " hei mä en tarvi mitään vitun hullua kaulusaukkoa ja super pushuppei näyttääkseni hyvältä, mun ei tarvi näytää mun rintoja tai korostaa niitä saadakseni huomiota! " !
en kuitenkaan tarkoita missään nimessä sitä, että naisten pitäisi pukeutua kokovartalo huiviin kuten joissakin arabimaissa tai peitellä aina mahtikaksosiaan, mut semmoi ylimääränen huomion haku tollasilla asioilla, kysynpähän vain miksi? ei voi olla asiat noin huonosti!

mun motto on et ulkoiseen ihastutaan ja sisäiseen rakastutaan, mä en vois kuvitella et ihastuisin jonku mimmin vasempaan rintaan niin paljon et voisin joskus rakastua häneen ja vaikka hyväksyä sit sen oikeenki rinnan kimppaan! se nainen keneen mä tuun rakastumaan joskus tulevaisuudessa on tyyliltään itsevarma ja se tietää aivan varmasti et se voi pukeutua vittu vaikka eskimoks ja saada mut tuleen ihan vain suudelmalla! se ei todellakaan tule olemaan sellanen et ollaan alttarilla, multa kysytään et " haluatko sinä tony ottaa vaimoksesi tän salkkareiden roosan? " nainen heiluttaa rintojaan ylösalas ja mä nyökkään " tahdon "

Luottakaa itseenne, tiiän et tosi moni jätkä on ihan vitun kusipäisiä ja niit kiinnostaa naisessa vain sen ruumis, ne ei haluu nähä teitä yhtään kuoren alta, ne vaan haluu et hotkitte niiden dikkii naamaa aina ku siltä tuntuu!
unohatte nää tälläset helpot panot ihan vittu kokonaan ja tehkää itsellenne se selväks et jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis, löytäkää se sisäinen kauneutenne ja tuokaa se ulos!

Tällä hetkellä te vaan säälitätte ja kuvotatte mua tollasilla ylitse tyrkyillä kuvilla, ne on monella tavalla verratavissa jopa näihin entisaikoijen sankareihin jotka halus nähä teiän rinnat camis tai halus näyttää teille kui taidokkaasti ne kiillottaa sapeliaan !

Muistakaa keitä te olette, kattokaa peiliin, hymyilkää ja sanokaa itsellenne et teidän ei tarvi esittää mitään ollaksenne rakastettu, älkää olko niin kriittisiä kaikista miehistä kuitenkaan, usein kultaiset miehet jää ilman mitään lämpöä vain sen takia koska naisilla on jokin yleinen " joka mies baarissa on pleijeri " meininki!

Pahoittelut nyt jos pahoitin jonku mielen, mut joskus pitää olla rehellinen ja tää on yks asia mikä henkilökohtasesti suututtaa mua ihan mielettömästi, koska niin moni nainen on luonteeltaan aivan uskomattoman kaunis ja ihana, mut se jää täysin varjoon jonku kauniin naisen vieressä!
Sit se nainen yrittää päästä siitä varjosta pois paljastamalla ryntäitään ja ei tajuakkaan et moni mies siinä vaiheessa itseasiassa näkee tämän naisen vain säälittävänä, ihan sama asia et mä juoksisin baarii ympäri ja pyytäisin naisii kattoo mun munaa!

Uskokaa itseenne, olette kauniita!
Olen puhunut.
-Tony

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Ne-Yo - Let me love you

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »