Tounaii

Naiset, miksi näin?

Usein kattelee kuvaketta ja näkee ulkonäöltään keskiverron naisen, esittelyjä sun muita katsoo niin ihan mukavalta vaikuttaa ja mitä itsekkin elämässä oppinut, niin yleensä kauneimmat yksilöt niin miehissä kuin naisissakin ovat myös enemmän tai vähemmän täynnä itseään, mutta sitten tulee taas vastaan se mitä en vain sulata tai ymmärrä milläkään asteella, tämä nainen joka ei kauneudellaan niin kauheasti minun silmääni miellytä on tyrkyttänyt tissinsä tai peppunsa jollain aivan luonnottomalla tavalla ylikorostetusti kuvaan ja väittää samalla et " ei, en minä niitä tarkoittanut tässä kuvata " tjsp, vaikka rinnat peittävät puolet kuvista ja tyhmäkin sen näkee, että kuvakulma on nimenomaan semmoinen, että siinä haetaan niitä keuhkoja kokonaan siihen kuvaan eikä vain vähäisen!

Tarkoitus ei ole loukata ketään ihmistä, ymmärrän että sanavalintani " ulkonäöltään keskiverto " närkästyttää varmasti joitakin ja monet luulevat, että lokeroin ihmisiä ulkonäön mukaan ja olen pinnallinen!
näin ei kuitenkaan ole, olen itseasiassa tsempannut monia ihmisiä siihen, että ei aina tarvi tuoda esille näitä naisellisia muotoja niin helvetin räväkällä tavalla, miehet muutenkin näkevät ( tai ainakin minä näen ) tyylikkäästi pukeutuvat naiset paljon mielenkiintoisempina kuin nämä keillä on varmasti vain rinnat esillä!
ihan rehellisesti mun mielestä nainen on paljon kauniimpi ku se näyttää itsevarmalta, näyttää just siltä et " hei mä en tarvi mitään vitun hullua kaulusaukkoa ja super pushuppei näyttääkseni hyvältä, mun ei tarvi näytää mun rintoja tai korostaa niitä saadakseni huomiota! " !
en kuitenkaan tarkoita missään nimessä sitä, että naisten pitäisi pukeutua kokovartalo huiviin kuten joissakin arabimaissa tai peitellä aina mahtikaksosiaan, mut semmoi ylimääränen huomion haku tollasilla asioilla, kysynpähän vain miksi? ei voi olla asiat noin huonosti!

mun motto on et ulkoiseen ihastutaan ja sisäiseen rakastutaan, mä en vois kuvitella et ihastuisin jonku mimmin vasempaan rintaan niin paljon et voisin joskus rakastua häneen ja vaikka hyväksyä sit sen oikeenki rinnan kimppaan! se nainen keneen mä tuun rakastumaan joskus tulevaisuudessa on tyyliltään itsevarma ja se tietää aivan varmasti et se voi pukeutua vittu vaikka eskimoks ja saada mut tuleen ihan vain suudelmalla! se ei todellakaan tule olemaan sellanen et ollaan alttarilla, multa kysytään et " haluatko sinä tony ottaa vaimoksesi tän salkkareiden roosan? " nainen heiluttaa rintojaan ylösalas ja mä nyökkään " tahdon "

Luottakaa itseenne, tiiän et tosi moni jätkä on ihan vitun kusipäisiä ja niit kiinnostaa naisessa vain sen ruumis, ne ei haluu nähä teitä yhtään kuoren alta, ne vaan haluu et hotkitte niiden dikkii naamaa aina ku siltä tuntuu!
unohatte nää tälläset helpot panot ihan vittu kokonaan ja tehkää itsellenne se selväks et jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis, löytäkää se sisäinen kauneutenne ja tuokaa se ulos!

Tällä hetkellä te vaan säälitätte ja kuvotatte mua tollasilla ylitse tyrkyillä kuvilla, ne on monella tavalla verratavissa jopa näihin entisaikoijen sankareihin jotka halus nähä teiän rinnat camis tai halus näyttää teille kui taidokkaasti ne kiillottaa sapeliaan !

Muistakaa keitä te olette, kattokaa peiliin, hymyilkää ja sanokaa itsellenne et teidän ei tarvi esittää mitään ollaksenne rakastettu, älkää olko niin kriittisiä kaikista miehistä kuitenkaan, usein kultaiset miehet jää ilman mitään lämpöä vain sen takia koska naisilla on jokin yleinen " joka mies baarissa on pleijeri " meininki!

Pahoittelut nyt jos pahoitin jonku mielen, mut joskus pitää olla rehellinen ja tää on yks asia mikä henkilökohtasesti suututtaa mua ihan mielettömästi, koska niin moni nainen on luonteeltaan aivan uskomattoman kaunis ja ihana, mut se jää täysin varjoon jonku kauniin naisen vieressä!
Sit se nainen yrittää päästä siitä varjosta pois paljastamalla ryntäitään ja ei tajuakkaan et moni mies siinä vaiheessa itseasiassa näkee tämän naisen vain säälittävänä, ihan sama asia et mä juoksisin baarii ympäri ja pyytäisin naisii kattoo mun munaa!

Uskokaa itseenne, olette kauniita!
Olen puhunut.
-Tony

136 kommenttia   Torstai 24. tammikuuta 2013 14:33

Kertokaapas ! :)

1. Oletko mielestäsi varovainen terveytesi suhteen?

2. Poltatko? Juotko? Harrastatko extreme lajeja? Tatuointeja? Kokeillut huumeita?

3. Onko sinulla enemmän mies vai naispuolisia kavereita?

4. Voitko puhua seksistä avoimesti juuri tapaamiesi ihmisten kanssa vai voiko se nolostuttaa/ujostuttaa sinua?

5. Oletko flirttaileva vai flirttailetko vaan jos olet oikeasti kiinnostunut?

6. Tuleeko sulla jätkä vai tyttökaverit etusijalla? (PAKKO VALITA JOMPIKUMPI!)

7. Oletko ateisti tai oletko kääntynyt uskoasi vastaan?

7. Valitsetko ammattisi/opintosi intohimon takia vai käytännöllisistä syistä?

8. Voiko mielestäsi naiset ja miehet olla yhtä vahvoja ja menestyksekkäitä vai onko heillä selvästi eri roolit?

9. Huolehditko muista enemmän mitä muut huolehtivat sinusta?

19 kommenttia   Tiistai 03. huhtikuuta 2012 20:46

Asuinpaikkani, Lahti

Oma näkemykseni lahden kaupungista:

Lahti, tyly kaupunki. Täällä vallitsee vihan ja lahtelaistyylisen sementinohuen umpikännin kaunis ilmapiiri. tervetuloa karirantaan, älä tuo aseita mukanasi (hampaat ovat aseet ja ne kuuluvat meille), joudumme poistamaan ne 1 - 4 tunnin istumisen ja ryyppäämisen jälkeen. Lahti on kaunis ja hyvä paikka elää, Lahden liipolassa pyörii lahden kovimmat rapajuopot ja nistit. normaali, melkein täysjärkinen liipolalainenkin kävelee seiniä päin ja halaa puita vain koska se on hauskaa ja puut varmasti kasvavat nopeammin kun niille osoittaa vähän lämpöä, monet liipolalaiset miehet käsittävät tämän lämmön vähän väärällä tavalla, tämän takia lahdessa poistetaankin hyvin paljon tikkuja ikävistä paikoista joka työllistää paljon lääkäreitä lahdessa, koska liipolan tikku, alkoholi, huume, mielenterveys ongelma tuo niin paljon rahaa lahden kunnalle + valtiolle, on liipola tästä syystä verovapaa! Tervetuloa siis liipolaan, me emme maksa veroja, sinä et tarvi aivoja täällä, hampaat menetitkin sinne karirantaan.
Lahden nimi on hieman liian sivistynyt katsoen millainen slummi on kyseessä, lahden voisi nimetä uusiksi nimellä " Ranen Pubi " ainakin olisi kaupungilla osuva, omaperäinen nimi!
Tämän hienon ja osuvan nimen johdosta saisimme varmaan ilmaiset hanakaljat koko kaupunkiin ja tottakai nimen keksijästä tulisi kovaakin kovempi legenda, ihan kuin chuck norris. ( Tai olenhan minä jo, mutta olen pitänyt sen salassa, aikoinaan kun Apollo meni kuuhun, niin he ihmetyksissään löysivät sieltä lipun " Tony vitun Koivisto kävi täällä " )

Lahden ahtiala on koko suomen kaikkien mafioiden, moottoripyöräjengien ja muiden rikollisliigojen mekka, siellä poliisitkin kuuntelevat räppiä täysillä ja ampuvat uzzeilla pikku ollilta ilmapallon hajalle, hämmästyksekseen ahtialaan eksynyt liipolalainen antaa lapselle ilmapallon ja yllämainitulla tavalla halaa lasta tovin ja tokasee " en minä ihmeisiin pysty, mutta kyllä sinä vielä kasvat isoksi kuten minä " ei kestä pitkään kun poliisi auto taas ajaa räpit päällä ohi ja taas tämä kiltti, esimerkillinen lainvalvoja ampuu sillä konetuliaseellaan pikku ollin ilmapallon.

Aleksanterinkatu, tämä legendaarinen katu sijaitsee lahen ydinkeskustassa. Tarujen Tounaii asuu täällä, Aleksanterinkatu on tunnettu Tounaiin pitämistä kattobileistä ja siitä kun kaikki ihmiset ovat niin hauskoja ja hyväntuulisia, siksi täällä voikin esittäytyä seuraavanlaisesti " Moi, mä oon tony ja mä oon vitun hauska!! ", Aleksanterinkadun kattobileitä ilmenee vain kesäsin, talvisin ei jaksa alkaa iglua rakentamaan katolle, jotta siellä tarkenis bilettää !

Mielestäni kaikki oleenninen lahdesta oli tässä, kuten kaikki huomaakin niin kirjottaja on helvetin väsynyt ja muuten ihan oikeasti, aivan vitun hauska.. mustahan tulis vaikka koomikko, hedbergi iha hiljasena ku mä astelen lavalle ja näytän niin saatanan komeelta, lihaksikkaalta, tummalta ja tuliselta, fiksulta ja film-- okei pistetään ne pensselit piiloon! pistäkäähän sitä kommenttia ettei synny lisää näitä tekstejä!

116 kommenttia   Keskiviikko 21. syyskuuta 2011 00:01

Miettikää vähän mitä lupaatte/teette

alotetaa sillä, et mä en todellakaan luule muuttavani täl maailmaa, mä en halua luoda sitä kuvitelmaa et mä olisin täydellinen tai kenenkää olis pakko muuttaa tapojaan sen takia ku mä tälläsen tänne rustaan. Toivon vaan et jotkut ihmiset mahdollisesti vähän avais silmiään ja kelais et mikä on väärin ja mikä oikein.
Mä en myöskään tässä blogissa todellakaan puhu mun omista kokemuksista, vaan satuin vaa kelaamaan asiaa kun yks kaveri mulle avautu kuinka pahalta tuntuu kun on taas annettu tyhjiä lupauksia ja puhuttu ruusuja vaa et pääsee panemaa.

Alotetaan siitä et ootteko ikinä miettiny miltä silt naiselt tai miehelt tuntuu kun annatte ymmärtää et olis jotain vakavempaakin tulossa, se mies/nainen sitten mahdollisesti on ihan täpinöissään siitä et vois esim käyä kahvilla joskus ja tutustuu paremminkin etc.
Sitten saat sen miehen/naisen mukaan ja pidätte sen yhen yön verran hauskaa ja seuraavana aamuna "unohatte" kaiken mitä ootte luvannu ja kylmästi vaan vedätte välit poikki, onko mitään hajua miltä se vois tuntua?
Jos nyt pää lyö ihan tyhjää, että miltä vois tuntua ja Vaihtamalla paranee kuvio ( Isketää, luvataa kaikkee ihanaa -> Pannaa -> Feidataa -> uutta koukkua vetee ) on varsin tuttu, niin miettikääpä vaikka jos teille tulis vastaan jokin ihan unelma nainen/mies, ihastuisitte ihan sydämen pohjalta ja hetken päästä heräisittekin siihen julmaa todellisuuteen et teitä on käytetty hyväkseen ja olitte vaan esim yhen illan pano/laastari/lelu?

Herätkää nyt ihan oikeesti, toi on niin väärin ku vaan voi olla! Mun mielestä irtosuhteet on OK jos kumpikin osapuoli on täysin tietonen siitä, että se on vaan sen illan juttu, mut sit todellakin jos toinen osapuoli olettaa jotain ihan muuta ja toinen vaa kelaa sen toisen ihmisen munaa/pillua etc ni mikä siin on se niin helvetin mahtava juttu?
onks kyseessä vaan se et te ootte oikeesti niin vitun saamattomia/säälittäviä/selkärangattomia kusipäitä et teette sen ihan tarkotuksella? vai eikö teitä vaan kiinnosta et sil toisel ihmisel on tunteet?
Tuntuu et monet ihmiset ei edes kadu sitä ku ne särkee toisten sydämiä, esim monen kuukauden "juttua", toinen on ihan taivaissa et löys itelleen oman kullan, toinen innoissaa ku saa pilluu/munaa just millo haloo.
Kuten sanoin et mä en ite oo mikään täydellinen myöskään, oon ite kännissä kanssa kerran tehny virheen, mut herran jestas se ei oo mikää helvetin ylpeyden aihe ! ite ainakin kaduin sitä tilannetta nii vitun paljon etten kehannu parii viikkoo näyttää naamaanikaa missää ja sai pyydellä niin vitusti anteeks sanojaan, tunnen vieläki melkosta syyllisyyttä siitä tilanteesta ja koen et se on oikein!

jos nyt joku tuntee piston sydämessää ni miettikää oikeesti enskerralla ku heittelette niitä verkkoja et mitä se kumppani haluaa sulta ja jos se haluaa susta muutaki ku panon ni ennen ku lähette siitä huolimatta vaan yhenillan linjalle ni kelatkaa miltä se tuntuis teistä!

ei varmaan kovin hyvältä, mut moni kelaakin tässä vaiheessa et " mitä vitun väliä ku haluun vaa pesää/munaa. " / " ei kiinnosta, ei mun sydän täs särjy.. ei mua sen toisen elämä kiinnosta "


Nyt sitä selkärankaa ja miettikää vähän mitä teette, ei kukaan meistä oo täydellinen mut ei siitäkään huolimatta tarvi olla törkee!

P.S kaikki jotka on samoilla linjoilla ku mä ni meikä vetää kättä lippaa!

Nyt ku sain tän tekstin pois mielestäni, ni voin palata töihin leikkaamaa ruohoa ihan rauhassa! :--DDD

84 kommenttia   Torstai 01. syyskuuta 2011 12:06

Tounaii eduskuntaan!!!

Lähden ajamaan suomeen uutta lakia: Naisten paljaan kropan edessä ei saa olla mitään mikä peittää ruumista. Tämän lain kautta kukaan ei halua sotia, terroristeistä tulee iloisia, rauhaa rakastavia hippejä ja kaikil on hauskaa.

Tuksua tämä laki ei tottakai koske.

Jos naiset vielä piilottelevat paikkojaan esim ismo laitelan naamoilla niin täälläkin on kohta joka kullannupulla rynkyt kädes ja kaikki kuolee!
Toisin jos laki menee läpi, niin DR.Phil menettää työnsä koska kaikil on kivaa ja kellää ei oo riitoja!
Sydän ja verisuoni taudit katoavat melkein kokonaan koska ainakin miehillä verenkierto pelaa oikein hyvin tässä vaiheessa!
On myös todettu, että tissien katsominen on terveellistä!

Miettikää miten iloisia miehiä olisi pyhässä idässäkin kun joka nurkan takaa pamahtaa tutit naamalle?
Tai miettikääpä mitä olisi tapahtunut jos terroristi olis nähny oikein kivat ja ylhäiset utareet 5 min ennen iskua WTC torniin? olis kone varmaa kääntyny samantien ibizalle !
Marttyyreillä ei ole enään helppo työ, ne ei voi vaan juosta enään paikalle ja huutaa jotain mikä kuulostaa ihan " ZUBAZABAHUIILILILILILI *BOOM* "!
Marttyyrien homman menisi suoraan sanoen ihan hevonvituilleen koska räjäyttäisitkö sinä itsesi jos naamasi edessä olisi kivat mahtikaksoset?
En minäkään.

Nyt vaan odottelemaan kutsua linnanjuhlii ja nobellin rauhanpalkintoo toho hyllylle!

4 kommenttia   Sunnuntai 17. huhtikuuta 2011 16:00

Randomii

ULKONÄKÖ
> pitkä vai lyhyt? - No joku sellai ihannehan on toki 170 - 175cm ko ite oon 180cm..
> silmälasit vai piilarit? - piilarit
> blondi vai brunette? - Kumpi tahansa, en mä ikinä osaa päättää :D
> anorektikko vai läski? - Seksikäs.
> farkut vai lökärit? - Ei mitään väliä, kuha ei mitkää farkku räp räp yoyo housut oo, ei sovi mun mielest naiselle oikee..
> siniset silmät vai ruskeat silmät? - Kirkkaan siniset tai ruskeet :>
> meikattu vai meikitön? - Kumpi vaan
> hammasraudat vai valmiiksi suora hammasrivi? - Iha sama, hyvät niist tulee vaikka oliski raudat.. mut kyl ilman rautoja on aina parempi :DD
> lyhyet vai pitkät hiukset? - Pitkät tyyliin vähä yli rintojen
> kiharat vai piikkisuorat hiukset? - Kumpivaan, piikkisuoris on se hyvä et niil voi sit tehä vähä kaikkee :)
> pisamia vai ei? - mielellään ei, mut eikai pari semmosta haittaa.. kuha ei oo tuhatta tsipaletta naamas niit.. :D
> kalpea iho vai ruskettunut iho? - ruskettunu!!! ei mitää kalkkilaivan kapteenei like me! :D
> ihonmyötäiset vaatteet vai ylilöysät vaatteet? - Löystä housut, tiukka paita/ ihan myöntäiset!
> karvainen vai karvaton? - no kyl mä ite dikkaan karvattomasta
> värjätyt vai luonnolliset hiukset? - ihs
> siloposkinen vai finniposkinen? - siloposkinen..
> merkkivaatteet vai perusvaatteet? - vitut merkistä, kuha o hyvännäköset!
> fruittari vai skeittari? - no ei ehkä iha fruittarii, mut loppupeleis aika se ja sama
> nuoremman vai vanhemman näköinen? - ikäisensä ja vanhempana sit nuoremman näköne! :DD

LUONNE
> muusikko vai urheilija? - Saisko kummatki? o__o
> ujo vai rohkea? - kumpaakin riippuen tilanteesta, joskus on ujous on tosi jees, mut joissain tilanteissa rohkeutta!
> puhelias mesessä vai puhelias kasvokkain? - kasvokkain
> iloinen vai surullinen? - No ei tarvi olla ilone jos ei oo asiat hyvin, mutta kunhan on positiivinen siitä huolimatta! :)
> tunteellinen vai kylmän viileä? - Tunteellinen koska mua on tosi helppo loukata
> mammari vai koulun kovis? - ei kumpikaa..
> rehellinen vai luotettava? - both please
> sinua vanhempi vai nuorempi? - kumminpäin vaa
> hikipinko vai hylättyjen saaja? - no eiks hikipinko oo aina vaan parempi? mut ihan sama, kuhan ihminen itessään on mukava :>
> siisti vai epäsiisti? - Siisti mut rajansa kaikella, vituttaa jos ei pysty likaamaa itteään jos tilanne vaatii!
> salaileva vai asiat suoraan sanova? -suoraan sanova, mutta joskus tilanne vaatii pienen valkosen valheen. kunhan vain tunnustaa sen sitten myöhemmin hyvän selityksen kera!
> painostava vai liikaa pillisi mukaan tanssija? - no ainahan mä oon tossun alla mut jotain tolta väliltä..!
> kovaääninen vai hiljainen? - ei liian kovaääninen, mut medium on jees!
> tyttöjä kavereina vai poikia kavereina? - Kumpiiki
> aktiivinen harrastaja vai no life? - Kumpaakin!
> pahamaineinen vai hyvämaineinen? - Hyvä mainenen.
> romanttinen vai yllätyksekäs? - 75% romanttinen, 25% yllätyksekäs, mä voin hoitaa ne yllärit ;)

RAKKAUSELÄMÄNNE
> kädestä kiinni vai perseestä kiinni? - kumpi va!
> edestä halaus vai taka-alalta halaus? - Both
> yhdessä shoppailemaan vai yhdessä urheilemaan? - Golffia yhdellä mailalla ja kahdella pallolla, kentän omistajan reikään.
> yhdessä uimaan vai yhdessä elokuviin? - Kummatkin, eka uimaan sit leffaan ;>
> innokas yhteydenpitäjä vai vaikeasti tavoiteltava? - innokas
> syntymäpäivänä kahdestaan vai bilettämässä? - Eka kahestaan ja lähekkäin, sit bilettämään!
> tossun alla vai parisuhteen hallitsija? - Tilanteesta riipuen, olis hyvä olla siltä välin mut tarpeen tullen kumpaa vaa!
> "hyvää yötä" viesti vai puhelu? - puhelu ;-;<3

6 kommenttia   Lauantai 11. joulukuuta 2010 19:09

Miettikääpäs jos....

Bätmänillä olisikin Ford Mondeo lepakkomopiilin sijaan!

7 kommenttia   Maanantai 31. elokuuta 2009 16:39

Vastatkaapas!

mitä luulet mun tehneeni jos...

Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulet minun tehneen??

Vastaa ja kopsaa sitten itsellesi katsotaan mitä rikoksia sinä tekisit....

Muistakaa se mielikuvitus! ;)

9 kommenttia   Keskiviikko 17. kesäkuuta 2009 19:52

älkää kysykö........ :DD

1. Anna arvosana ulkonäölleni asteikolla 4-10 ?
2. Halaisisitko minua ?
3. Jos heräisit vierestäni, mitä sanoisit ?
4. Voisitko koskaan satuttaa minua ?
5. Voisitko koskaan rakastaa minua ?
6. Mitä sanoisit jos muuttaisin pois ?
7. Mitä tekisit, jos seisoisin ovesi takana ?
8. Mitä tekisit, jos kuolisin ?
9. Välitätkö minusta ?
10. Kopiothan tämän itsellesi, että pääsen kostamaan

10 kommenttia   Maanantai 01. kesäkuuta 2009 05:25

Do it!

http://gud.us/lovetest.php?page=639400

Oli muute vitun hyvä testi!

1 kommentti   Sunnuntai 31. toukokuuta 2009 05:20

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »