Marpsa

Poikaystävä matskuu

keskiviikko 27. marraskuuta 2013 12:47

Täällä on näköjään aika yleistä listata,mitä haluaa mieheltä/naiselta. Ajattelin siis itsekin tehdä listauksen ominaisuuksista jotka viehättävät vastakkaisessa sukupuolessa itseäni.

1) hyvä itsetunto: pää kestää heittää läppää sekä itsestään, että minusta. Hänelle on ok, että minulla on paljon miespuolisia ystäviä eikä aiheuta turhia mustasukkaisuusdraamoja. Hänen itsetuntonsa ei romahda, jos olen parempi luistelija kuin hän.

2) samanlainen huumorintaju kuin minulla: kuiva huumori puree, sarkasmi on yleistä ja joskus paska läppä on paras läppä.

3) haluaa kokea uusia elämyksiä, paikkoja, ääniä ja makuja. Hän ei tyydy köllöttämään sohvannurkassa, vaan haluaa oikeasti tehdä asioita ja lähteä paikkoihin

4) Ei nolostu helposti ja pelleilee kanssani välittämättä muiden mielipiteistä.

5) pitää huolta itsestään: ymmärtää liikunnan merkityksen terveydelle ja pitää jossain määrin huolta fyysisestä hyvinvoinnistaan. Syö monipuolisesti ja haluaa kokeilla uusia ruokia, mutta haluaa välillä pakastepizzaa ja mäkkiruokaa.

6) on pitkä

7) Pitää kavereistani ja ymmärtää että he ovat tärkeä osa elämääni.

8) ei ole homofobinen tai rasisti.

9) osaa perustella järkevästi omat mielipiteensä sekä vaatia toista tekemään myös samoin. Toisinsanoen on kykenevä käymään tasokkaita keskusteluja.

Listaamani asiat eivät ole tärkeysjärjestyksessä.


Taustalla soi: Manu Chao - Me gustas tu

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »