Marpsa

pidän - en pidä

Minä inhoan:
-Paprikaa kaikissa olomuodoissa ja väreissä,jos joku ruoka on koskenutkin paprikaa en syö sitä kuin äärimmäisessä hädässä.

-Suolakurkkua, sama perustelu pätee kuin paprikaan.

- Tädellisyydellä rehentelyä. Kenenkään elämä,ulkonäkö tai sapuskat eivät voi joka kerta olla täydellisiä, elämä on täynnä virheitä ja ne pitää vaan hyväksyä, eikä esittää muuta.

Minä pidän:

- Homejuustoista. Tarvitseeko edes selittää miksi? Niistä pitävät ymmärtävät kyllä.

- Kaikista karvaisista elukoista, joille lepertelen sillä ärsyttävällä lässytys-äänellä.

- Kesästä ja talvesta. Talvella pitää olla lunta ja pakkasta, kesällä hellettä (vähintään +27) ja aurinkoista

- Lukemisesta. Liioittelematta olen lukenut satoja kirjoja, olen siinä suhteesssa nörtti.

- Ruoanlaitosta. Teen hyvää ruokaa, omasta ja muiden mielestä ja nautin siitä.

- Nukkumisesta

3 kommenttia   Keskiviikko 15. tammikuuta 2014 22:25

Poikaystävä matskuu

Täällä on näköjään aika yleistä listata,mitä haluaa mieheltä/naiselta. Ajattelin siis itsekin tehdä listauksen ominaisuuksista jotka viehättävät vastakkaisessa sukupuolessa itseäni.

1) hyvä itsetunto: pää kestää heittää läppää sekä itsestään, että minusta. Hänelle on ok, että minulla on paljon miespuolisia ystäviä eikä aiheuta turhia mustasukkaisuusdraamoja. Hänen itsetuntonsa ei romahda, jos olen parempi luistelija kuin hän.

2) samanlainen huumorintaju kuin minulla: kuiva huumori puree, sarkasmi on yleistä ja joskus paska läppä on paras läppä.

3) haluaa kokea uusia elämyksiä, paikkoja, ääniä ja makuja. Hän ei tyydy köllöttämään sohvannurkassa, vaan haluaa oikeasti tehdä asioita ja lähteä paikkoihin

4) Ei nolostu helposti ja pelleilee kanssani välittämättä muiden mielipiteistä.

5) pitää huolta itsestään: ymmärtää liikunnan merkityksen terveydelle ja pitää jossain määrin huolta fyysisestä hyvinvoinnistaan. Syö monipuolisesti ja haluaa kokeilla uusia ruokia, mutta haluaa välillä pakastepizzaa ja mäkkiruokaa.

6) on pitkä

7) Pitää kavereistani ja ymmärtää että he ovat tärkeä osa elämääni.

8) ei ole homofobinen tai rasisti.

9) osaa perustella järkevästi omat mielipiteensä sekä vaatia toista tekemään myös samoin. Toisinsanoen on kykenevä käymään tasokkaita keskusteluja.

Listaamani asiat eivät ole tärkeysjärjestyksessä.

Kommentoi   Keskiviikko 27. marraskuuta 2013 12:47

Koti-ilta?

Mikä niissä koti-illoissa oikeen viehättää? Sytytetään kynttilät, kokkaillaan yhdessä ja katotaan niitä samoja väsyneitä romanttisia komedioita. Ei kiitos. Mieluummin katson sotaleffaa jossa veri lentää,tai hyytävää trilleriä, jos sitä koti-iltaa on jonkun ihmeen takia päätynyt viettämään.
Varsinkin jos jätkä sanoo, että mieluummin viettää koti-iltaa kuin lähtee ihmisten ilmoille, juoksen kirkuen karkuun. Rakastan menoa ja meininkiä, sitä että aina ei ihan tarkkaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. En halua miestä jonka täydellinen vapaailta vietetään kotisohvalla.Elämä menee ohi jos istuu persuksellaan.
Pakko myöntää että välillä on rentouttavaa vain röhnöttää, mutta mieluummin teen, koen, näen ja elän.
Ps. Nämä ovat omia mielipiteitäni enkä halua niistä kirjoittamalla loukata ketään. Jokaisella on oikeus omiin mieltymyksiinsä. On ihan fine, jos juuri sinä pidät kuvaamistani koti-illoista, emme vain ole samanlaisia.

1 kommentti   Perjantai 08. marraskuuta 2013 18:45

Musta tehtiin tyttö

Pakko tunnustaa, en ole tyttömäinen tapaus. Jopa ylpeillen sillä, että en tiedä muodista mitään ja laittautimishalukkuuskin on aika vähäistä. Kahdeksan vuotta tuli pelattua jääkiekkoa ja sen seurauksena kielenkäyttö on vähintäänkin värikästä ja pelien seuraaminen kanssani mielenkiintoista. (Pakkohan niitä pelaajia on neuvoa ruudun takaa). Tyttömäisyys ei siis ollut teinivuosina se juttu, vaan nyt parikymppisenä olen alkanut koikkelehtimaan korkkareissa, suorittamaan hiuspörröä ja viimeisenä hömpötyksenä hankin geelikynnet. Viisitoistavuotias itseni häpeäisi silmät päästään. Mihin katosi se kova muija jota kaikki jätkät arvostivat, tai vähintään pelkäsivät? No ei se tyttömäistä ehkä niin paha juttu ole? Osaahan sentään vaihtaa autoon renkaat ihan itse....

Kommentoi   Maanantai 14. lokakuuta 2013 16:54

Perä

Olen huomannut,että 1/4 kropastani on persettä. Can't believe it, white girl got some ass. Oliko tämä postaus hyödyllinen? Tai edes tärkeä? Kiinnostaako ketään? Ei ei ja vielä kerran ei. Hyvää perjantaita

1 kommentti   Perjantai 04. lokakuuta 2013 18:38

huono blogi

Mielenkiintoinen paikka tämä Kuvake, sen lisäksi, että voin laittaa tänne kuvia pärstästäni, voin ilmeisesti myös ilmaista itseäni kirjallisesti ja jopa treffailla. Kätevää.
Bloggaaminen on mielestäni hauska ilmiö, vähän kuin päiväkirjaa kirjottaisi, paitsi että kaikki kirjoitettu on julkista, toisin kuin munalukoin suljetuissa päiviksissä jotka taltioitiin sukkalaatikkoon piiloon. Itse kirjoitan silloin, kun haluan tehdä selkoa itselleni mieltä painavista seikoista, saada niitä järjestykseen ja käsitellä asioita loogisesti. En siis tule hirveästi lisäämään päivän asu-postauksia, mikä on hyvä sinänsä koska useimpina päivinä en ole todellakaan fotogeneettisessä kunnossa hiukset likaisena ja verkkarit jalassa.(En kyllä tiedä onnistuuko kyseinen edes täällä.)

Onnittelut heille, jotka lukivat loppuun.
- Marpsa

1 kommentti   Keskiviikko 02. lokakuuta 2013 13:16