SamiLiukkonen

Valmistautuminen Kansainväliseen vaihtoon part #1

lauantai 28. joulukuuta 2013 04:33

En olis uskonu että jonain päivänä alan kirjoittamaan blogia mutta tässä sitä ollaan.:)

Aloitan tässä siis pienen blogin pitämisen vuodenvaihteen jälkeen alkavasta kansainvälisestä työssäoppimisestani Irlannisssa. Osaksi siksi että saan elämykseni kirjaimiksi ja talteen mutta myöskin sen takia että tämä auttaa jakson lopussa tehtävää yhteenveto-esitelmää matkasta.

Tämän hetkinen tilanne? Pakolliset kurssit ja tehtävät on tehty, matkalaukut ja niitten sisältö alustavasti valittu. Lentolipussa kiiltää Lähtöpäivänä 10.1.2014 :>. Lentoliput saatiin suhteellisen halvalla(210 euroa menopaluu.) Tässä tuli tähän asti positiivisin yllätys kun alunperin meinasi kulua jopa 450 euroa :3.

Tulevasta harjottelupaikan tarjoavasta ravintolasta ei ole vielä tietoa, mutta paikkakuntana luultavimmin Kilkenny tai Clonmel.

Matkan kokonaishinta menee päälle 2000 euroon mutta koulun puolesta haetaan tukea lähes koko summan edestä.

Edit 6.1.2014
Jännitys alkaa tiivistymään lähtöpäivän lähentyessä. Se näkyy tavaroiden pakkaamisena, viimeisten tehtävien tekemisenä ja vieläpä unen laadun heikentymisenä:(. Tänään sain uutta infoa matkastani.
Info koskee työpaikkaani, isäntäperhettä sekä kaupunkia missä tulen viettämään seuraavat 6 viikkoa. Annettu työpaikka oli Cafe Sol Kilkennyssä, Thomastownin pitäjässä. Siellä saa tulla morjenstaa jos satutte kuljette ohi :D.

Isäntäperheestä sen verran katsoin että n. 45-50 vuotias pariskunta ja heillä oli 4 lasta. Yksi heistä oli minun ikäinen ja 3 muuta nuorempia mutta uskon että tulemme hyvin toimeen keskenämme sekä heidän vanhempiensa kanssa.

Mieliala: Innostunut
Taustalla soi: Korpiklaani - Ievan Polkka

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »