SamiLiukkonen

Part #2 See ya, Suomi

torstai 09. tammikuuta 2014 15:04

Sinne jäi Seinäjoki ja sen lumeton maa sekä tulevat pakkaset. Matka käy kohti Pasilaa ja huomenna saa herätä iloisen virkeänä neljän viiden mais lentokentälle :)
Matkatavarat tuli tarkistettua moneen kertaan... Ja konduktoori kävelee suoraan ohitte tarkistamatta matkalippua. Niin matkatavarat olis mahtunu kahteen pieneen laukkuun, mutta sitte ei olis jääny tilaa tuliaisille niin päädyttiin ottamaan ihmisenkokoinen laukku, jota on oikein kiva raahailla menemään.

Olisin ottanu enemmänkin vaatetta mukaan mutta olisin luultavasti myöhästyny lennolta metallinpaljastimen takia lentokentän turvatarkastuksessa <.< Mutta näillä mennään mitä on mukana ja muuta ei tarv.. MIRKOPITSAT JÄI! >.<
Noh, eikö jokasessa matkassa pidä olla omat vastoinkäymiset?

Edit 10.1.2014

Kello on 6:16 ja odotan lentokentällä koneeseenpääsyä. Olin yllättynyt että lentokentällä ei menny ku 30 minuuttia tarvittaviin toimenpiteisiin. Metallinpaljastinkin piippas vain kertaalleen :p Kerran pompahti mieleen "ei voi olla.." kun puntari näytti ruumaan menevän matkalaukun painoksi 21 kg. Noh onneksi se oli konees vika eikä pakkaajas. Niinpä sitte vaihdettiin kassaa ja puntari näytti 17,2kg :)
Onneksi Köpenhaminas on 6 tunnin välilasku niin ehtii tutustua hyvin lentokenttään paluumatkaa varten. Kaikki tämä pitää 2 tunnin sisällä alkaa vääntää englanniksi. Pien jännistys on vaikka englanninkieleni on hyvä.

Tanskan lentokentällä: No huhhuh mikä lentokenttä. Kauppoja enemmän mitä Seinäjoen keskustassa ja kaikki tuli käytyä läpi. Olihan sitä aikaakin vajaat 6 tuntia ennen lennollelähtöä. Olisin ollut valmis ostaa tuliaisia mutta tämä on vasta ensimmäinen päivä kuudesta viikosta ja matkalaukku täynnä jo ennen ku oltais määränpäässä :D. Niihin olisi kulunut noin 150 euroa.. Siis 900 Tanskan Kruunua, joita minulla ei tietysti ole.
Siinä sitten ekat 1,5 tuntia kävelen lentokenttää ympäriinsä kauppojen antimia ihmettelemässä ja ihailemassa. Näistä muunmuassa mainittakoon katonrajassa liitelevä possu sekä possu-robotti, joka käveli ja röhki :3

Tämän kaiken ihastelun jälkeen lähden etsimään istumapaikkaa ja löydettyä sellasen istun alas katsomaan toissapäivänä ostamaani elokuvaa. Vielä ennen portille siirtymistä kiersin kaupat pariin kertaan läpi ja kirjasin mahdolliset tuliaiset ja niiden hinnat paluumatkaa varten, jonka välilasku on huomattavasti lyhyempi. Nyt istun parikymmentä-tonnisessa turbo-metalli-linnussa, jonka moottorit ulkoo kovaa ja äänekkäästi.

SamiLiukkonen

Mieliala: Pirteä
Taustalla soi: Ei Mitään - Terveisin VR

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »