SamiLiukkonen

Part #3 Irlanti ja isäntäperhe

lauantai 11. tammikuuta 2014 12:55

Ja näin olen saapunut Irlantiin. Pientä sadetta pukkaa, mutta ei mikään maata kaatava. Terminaalia päin suunnatessani huomasin että matkan varrelle oli laitettu liukuhihnoja joita pitkin sai kävellä. Tätä matkaa tuli sitten melkeimpä 1km ennenkuin päästiin terminaaliin. Terminaalissa aloin etsimään yhteyshenkilöäni ja hönet löysinkin n. 10min etsinnän jälkeen.

Lähdettiin sitten ajamaan kohti Kilkennyä ja juteltiin kaikenlaista kun istuttiin perjantai-ruuhkassa. Hyvä kun pysähdyttiin läheisellä huoltoasemalla kun aamupalasta oli ehtiny vierähtää +12h. Jatketaan matkaa ja alkaa ahdas ja mutkikas maantie jossa ei kunnolla näy mutkan taakse. Tännehän ollaan laittettu 80kh/h rajoitus >.< Sitten tää alkaa selittää mulle auringon kierrosta ja miten se lämmittää tiettyjä mantereita kaksin käsin. Kyllä, hän ajoi ilman käsiäkin.

Selvittiin perille ehjin nahoin ja perillä minua odotti iloinen perhe vastassa. Heillä on 2 koiraa jotka ovat aika huomionhaluisia, 3 lasta ja iso vilponen talo. Sain oman huoneen, jossa on 2 sänkyä ja suihku. Suihkua ottaessani en huomannut, että suihkun huoneen mattoon oli ilmestynyt koiran kakkaa jonka päälle tietenkin astuin. Onneksi huomasin sen vasta tänään ja naurattaa vaan koko juttu. Shit happens.

Mieliala: Innostunut
Taustalla soi: Ei vielä mitään

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »