SamiLiukkonen

Part #4 Mukana perheen arjessa

tiistai 14. tammikuuta 2014 14:26

11.1.2014 Aamusta kävimme katsomassa Roryn peliä ja hän tekikin muutaman maalin. Sieltä päästyämme lähdimme aamulenkille koirien ja Bernien kanssa. Reitti kulki maatilojen ohi, kauniiden maisemien vierelle sekä hevosien, lehmien ja lampaiden laidunmaiden juurelle. Näkymät olivat aivan jotain muuta, mitä voisi pohjanmaalta tai edes Suomesta löytyä. Varsinkin kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta luoden lisää näyttävyyttä maisemiin. Muistiinpanoja kun olin kirjottamassa niin nuorimmainen koira päätti tulla nukkumaan syliin. Kun ei sitten töitä pysty tekemään niin katselen sitten kun veljekset pelaavat Battlefield 4.

13.1.2014 Työni alkavat ylihuomenna ja nämä päivät teen etätöitä kotona. Ei mitään herkullisinta hommaa etsiä ruotsinkielisiä kouluja ja niiden yhteystietoja.

Päivällä lupauduin tulemaan mukaan katsomaan Roryn matsia kaupungissa. Sää ei kyllä suosinut pelaajia yhtään. Ulkona oli noin 4 astetta, tuuli oli kovaa ja puuskittaista sekä vettä satoi. Itselläni oli vaatteet, joilla suomessa pärjäisi -15 asteen pakkasissa ja oli muutes kylmä saati sitten pelaajilla, joilla oli peliasu and that's it. Kesähelteellä olisin voinut pelata noilla vaatteilla mutta en kyll tuossa säässä. Onnekseni en vilustunut, mutta Rory ei ollut niin onnekas.
Päivän päätteeksi oli tarkoitus käydä suihkussa ja katsellessani shampoita löyty kaikkea muuta kuin sitä missä lukee "shampoo". Piti sitten pestä hiukset kosteuttavalla oliiviöljyuute-tahnalla ja yllättäen kyllä tuli puhdasta.

14.1.2014 Aamu sarastaa kukkuloiden takaa ja kerrankin syön saan syödä aamupalan rauhassa ilman mitään kiirehdintää. Siihen kuului pika-kahvia, kerrospaahtoleipä voilla, kinkulla, salaatinlehdellä ja jollain vuohenjuustolla?

Talon tavat alkavat käydä jo selväksi minulle. Aamuisin koulut alkavat 9 aikaan ja talon väki lähtee töihin ja palaavat kahden kolmen aikoihin. Päivällä käydään kaupassa sekä kuskataan veljeksiä treeneihin. Iltapäivällä on vuorossa koirien ulkoiluttaminen sekä takan sytytys. päivällinen syödään 19 aikoihin joka on oudon myöhään koska et ehdi nauttia täydestä vatsasta kuin 3 tuntia ja yön jälkeen sinulla on taas nälkä.
Talossa kun nuorin on 7 vuotias, 2 koiraa ja pehmopalloa saa potkia sisällä niin aika kova hälinä on omaan rauhalliseen arkeen verrattuna. Ovet paukkuvat herkästi kun ei ole eristeitä tms. vaimentamassa ääntä keskuslämmityksestä ei ole tietoakaan.

SamiLiukkonen

SamiLiukkonen


Taustalla soi: Children Of Bodom - Bodom After Midnight

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »