SamiLiukkonen

Part #6 Päivä Dublinissa

tiistai 21. tammikuuta 2014 00:05

Aika väsähtänyt olo on kun saavuttiin kotiin just Dublinista. Aamulla lähdettiin matkaan 11 mais ja Dublinis oltiin n. tunnin päästä.
Kierros aloitettiin Guinnesin olut-esittelyllä. Itse rakennus on 7 kerroksinen ja tehty tuopin muotoon, mihin mahtuisi 14,3 miljoonaa litraa maailman parasta olutta. Kierros jatkui kuohuvaa vetiputousta hipoen oikeaoppisen oluenmaistamisen saloihin sekä museomaisen kerroksien läpi. Kerroksissa oli myös tauluja, jotka puhuivat sekä kertoivat Guinnean historiasta. En kehdannut testata Drink-IQ:tani koska tiesin sen olevan lähellä nollaa :D.

Lopulta päästään Gravity Barin ovista sisään ja eteeni avautuu koko Dublin loistossaan. Maisemat ovat uskomattoman hienoja varsinkin kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta tuoden keväisen tunnelman kaupungin ylle.

Myöhemmin kuviin tallentuneina jäivät taakseni pyhät kappelit, kaupungintalot, vanhat linnat, isot sillat ja olemme nyt kauppojen äärellä. Ensikerralla otan repun jos toisenkin mukaan että pääsee ostelemaan tuliaisia. Aikani pyörittyäni kaupoissa huomaan 120 metrisen metallitikun keskellä toria. Nykytaidetta tämäkin kait on.

Tuli yhtä turistiakin autettua löytämään teatteri kartalta. Alkaa ilta hämärtymään kaupungin ylle ja alan kävelemään kohti sovittua tapaamispaikkaa Liffey joen varrella. hetken odotettuani saan viestin että hakuaika siirtyy tunnilla joten päätin lähteä ottamaan viimeiset kuvat kaupungin loisteesta, johonka kameran akku sitten loppuukin. Lopulta hän ilmaantuu ja päästään istumaan kaikkien rakastamaan iltapäivä-ruuhkaan.

SamiLiukkonen

SamiLiukkonen

SamiLiukkonen

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »