SamiLiukkonen

Part #7 Ensimmäiset päivät pääkokin kanssa

tiistai 28. tammikuuta 2014 14:06

22.1.2014
Tänään työpaikalle tultaessani pääsin tapaamaan tän ravintolan pääkokin. Selvästi huumorimies, rento mutta samalla opettava. Eka asia, jonka sain oppia tärkeitä asioita kuten värien sanomista englanniksi, puhumisen ymmärtämistä sekä paljon muuta mutta vakavasti otettaessa opin muutakin. Työn ohessa sain ymmärrellä vitsejä ja itekkin nauratin pariin kertaan näitä. Kuten esimerkiksi olin kalaa puhdistamassa ja kalasta sattu lohkeamaan pala josta tuli mainintaa, totesin vaan että "it just... chunked." Tää toinen vastas "So, Sami just chunked a chunk." Kuulemma hupsusti sanoin.

24.1.2014
8. Työpäivä ohitte. Ravintolan keittiö ei ole iso, mutta senkin edestä rentoa menoa. Pääkokille sain opettaa muutaman sanan suomea, testailtiin uuden menun jälkiruokia ja päästivät jo kotia.

28.1.2014
Ei ole paljoa uutta kerrottavaa. Englannin kieli parantuu päivien edetessä ja ruokia esivalmistellaan ja tehdään. Päivien pituudesta sen verran että lounasvuoro on 12-15, 15-17 ravintola on kiinni ja 17-21 iltavuoro. Saan valita itse vuoroni, mutta mielelläni teen täyttä päivää jotta pääsisin tekemään ja oppimaan mahdollisimman paljon.

Mieliala: Iloinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »