sarp

Näin saat miehen ihastumaan itseesi!

keskiviikko 19. helmikuuta 2014 00:02

Näillä vinkeillä saa pojan kuin pojan itselleen! Heitä jo pois kaikki semmoset typerät ohjeet kuin esim. "ole oma itsesi, hymyile" jne. Ei ne oo toiminu tähänkää asti jos sä vieläki tarvit jotain ohjeita. Mut näil ohjeit saat sen unelmien pojan!

1. Muista meikata. Paljon. Vielä vähän enemmän. Pojat tykkää siitä, että ne voi huomata kun oot nähny vaivaa niiden eteen! Pojat tuntee itsensä tärkeäksi kun ne huomaa, että oot tosiaan käyttäny aikaa saadaksesi sen liskonaamasi katsottavaan kuntoon. Lisäksi tärkeäksi tunteminen heijastaa ihanaa positiivista energiaa teidän treffeille.

2. Pukeudu paljastavasti. Mutta älä kuitenkaan liian paljastavasti ettei poika tuu kateelliseksi kun muut pojat tuijottaa sua! Nyrkkisääntö on se, että jos näytät tissit niin pillu piiloon, tai toisinpäin. Tarkoitus on näyttää helpolta, ei halvalta. Kannattaa myös korostaa sun hyvää puolta eli takapuolta.

3. Laita hiustenpidennykset ja tekokynnet ja mieluiten kannattaa vielä hankkia vähän tekorusketustakin, se kertoo vaan siitä että sä panostat itseesi (poikien takia)! Pojat tykkää vähän sellaisista pienistä ja heikoista tytöistä, eli kun oot päättäny antaa pojalle pillua ja se vetää sua hiuksista ja ne jää sen käteen, niin pojalle syntyy samantien sellanen hoivavietti, koska tuot mieleen varmaan lähinnä jonkun syöpäpotilaan. Eli esimerkiks klipsipidennykset toimii tässä paremmin kuin sinetit.

4. Kun poika sanoo jotain niin naura. Pyri nauramaan kaikelle mitä poika sanoo. Muista nauraa tyttömäisesti eli teennäisesti kikatellen ja vähän samalla hiuksia hiplaillen, pojat tykkää siitä. Jätä ne röhkimiset ja muut röhönaurut sinne tyttöjen iltoihin, pojat ei pidä sellaisesta.

5. Muista esittää vähän tyhmää (tai no vähän enemmän, koskaan ei voi olla liian tyhmä!), koska tyttöjen tyhmyys on söpöä ja pojille pitää tarjota mahdollisuus opettaa sulle kaikenlaista! Pojat oikeasti pitää fiksuja tyttöjä vaan pelottavina tai tylsinä nörtteinä, joten mitä tyhmempi oot niin sitä kiinnostavampi oot! Ja tyhmyys kannattaa just tän poikien opetustarpeen vuoksi. Eli tässä on hyvä vinkki: kerro vaikka hihitellen, että Italian pääkaupunki on Ranska, niin pojalle tulee heti mieleen, että se vie sut Roomaan, jotta jatkossa tiedät että se on Rooma! Mieletöntä!

6. Pelkää vähän kaikkea, esim. hämähäkkejä ja muita ötököitä. Pojista on tosi söpöä kun alat julkisella paikalla kiljua ja huutaa kun muurahainen kävelee sun jalalla. Pojille herää siitä automaattisesti sellanen suojeluvaisto kun ne saa hätistää sen pahan muurahaisen pois ja lohduttaa sua. Tällä tavalla on myös helppo päästä pojan syliin ja kehua kuinka rohkeasti se pelasti sut. Kaikki pojat haluaa tuntea ittensä vahvaksi taistelijaksi ja sitten ne alkaa nähdä sut enemmän prinsessana kuten prinssin kuuluukin!

7. Juo itsesi pöydän alle. Humala tekee susta estottoman ja rohkean, itsenäisen naisen. Pojat tykkää siitä kun sä alat kovaan ääneen vähän kännisellä aksentilla ehdotella tuhmia juttuja. Lisäksi voit taas vähän buustata sen suojelijavaistoa kun se taluttaa sua kotiin ja oksennat sen kengille. Jos kuitenkin haluat yöksi pojan luo, niin juo itsesi vaan helpoksi. Pojat ei oikeasti jaksa mitään pihtareita tai metsästää, haloo me ei todellakaan eletä missään vitun kivikaudella.

8. Kun treffit on onnistuneesti saatu päätökseen ja oot saanu pojan ihastumaan sun ihanaan persoonaan tai tisseihin, niin älä todellakaan jää odottelemaan mitään pojan yhteydenottoa! Kaikki semmoset ohjeet että "anna miehen tehdä aloite" on so last season. Sun pitää olla nyt itsenäinen ja vahva nainen ja tekstata itse pojalle. Mahdollisimman paljon, tekstaile mieluiten jatkuvasti vaikka poika ei vastaisikaan, koska sitkeys palkitaan! Ja pojalla on vaan kiire töissä. Ja mieti miten ihanalta siitä tuntuu kun se saa lukea työpäivän päätteeksi sun 58 tekstaria ja kuunnella 35 vastaajaviestiä. Se saa pojan tuntemaan, että sä todella välität siitä!

Jos sä kuitenkin onnistut jotenkin tyrimään treffit näidenkin ohjeiden jälkeen, niin silloin sun kannattaa ottaa käyttöön jokanaisen varaosasarja eli pikainen neljänsuora:
1. näytä tissit
2. ime munaa
3. anna pillua
4. anna persettä.

Neljänsuoralla ei ehkä pääse parisuhteeseen saakka, mutta silloin voit vain todeta ettei vahva nainen mitään miestä tarvitse, koska nainenkin voi harrastaa irstasta irtoseksiä. Tämän jälkeen voit aloittaa itsenäisen elämän ja hommata kissan.

Ps. pojat on ihan pyllystä!!!!!

Pps. Jos oot oikeesti tosi kiinnostunu pojasta, niin muista myös avautua kohdassa 7. kaikista sun existä ja saada sellanen pieni hermoromahdus. Pojat myös tykkää jos kerrot heti kuinka monta lasta haluat ja millaiset häät. Sekin kertoo vaan miten sitoutunu oot teidän suhteeseen!

Mieliala: Tyytyväinen
Taustalla soi: Lea Laven - Ei oo Ei tuu

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »