RichHeart

Mies, kitara ja capo

tiistai 25. maaliskuuta 2014 09:14

Taas on väsähtäneen, virttyneen ja venyneen ajatustulvan vuoro. Ensinnäkin. Kenen ideaon ollut tehdä James Bluntin You're Beautifuliin sovitus niin, että säestäisin lauleskeluani niin, että capo 8. nauhalla? Ei jää kuin neljän fretin verran tila soitella sillai kivasti ja rennosti ilman, että kitaran runko tulee eteen. Noh, en mä siitä biisistäkään kyllä välitä, vaihtelu virkistää... Tai jotain. Myös Madrugada on ollut tänään kova sana, Awolnationin Sail on kovin tylsä akustisena ja Radioheadin Karma Police iskee väsyneeseen mielentilaan aivan liian hyvin. Eli toisinsanoen, taas vituttaa, kun mikään ei suju.

Ja kenen idea on ollut tehdä ilmainen ohjelma, jolla muunnat esim. videon .mp3-muotoon, ettei tarvi jonkun videoeditorin kautta käytä irroittamassa ääniraitaa irti videosta niin, että kun se on valmis niin ensimmäiset kaksi minuuttia on pelkkää mykkää tyhjyyttä. "Osta ohjelman koko versio niin saat koko oman videosi ääniraidan, vitun homonaama *******!" (sensurointitähdet vain koska en jaksa miettiä sopivia solvauksia niin siihen voi jokainen kuvitella omat ärräpäänsä)

Mietin vain, että miten mä tein nämä jutut viimeksi, kun tein tämän

http://www.youtube.com/watch?v=l0udDvmnhQw
(Lumialaatu FTW)

Näin jälleen valvotun, unettoman yön jälkeen herää muitakin kysymyksiä:

"Onko tämä nyt amu vai iltakahvi?"
"Miten erottaa juutalaisen appelsiinin vaikka luterilaisesta?"
ja
"Onko korrektia sanoa sokealle: "Nähdään?"

Suunnittelen myös maisemanvaihdosta. Tosin sekin sunnitelma on jo kerennyt kuolla ainakin kolmesti tänään, kun en tiedä, mihin menisin ja miksi. Noh, Tänään voisin taas olla hyödyksi maailmalle ja pysyä poissa sen tieltä....

Mieliala: Väsynyt
Taustalla soi: Behemoth - The Satanist

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »