RichHeart

It is war!

tiistai 25. maaliskuuta 2014 21:50

Harvoin tulee Facebookin kautta politikoitua mutta tämä naurettava Suvivirsiläppä...

Kokoomuksen kansanedustaja ja entinen Orimattilan poliisipäällikkö Kallejokinen on saman kylä pojalle tuttu mies. Mutta, kun Internet:

Kalle Jokinen:
"Suvivirrestä ei säästetä!"

Riku Vartiainen:
"Koko jutun ideahan on kai uskonnon- ja valinnan vapaus, joka on kaiken valmiina pureskeltuna tarjoavalle Suomen sosialistivaltiolle vieras käsite. Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, missä, ketkä ja milloin suvivirttä laulavat vaan sillä, pakotetaanko oppilaat niin kuin esimerkiksi aikanaan (oletettavasti vieläkin lasketaan kirkosta kieltäytyminen lintsaamiseksi) Orimattilan yläasteella jälki-istunnon ja rangaistusten uhalla tunnustuksellisiin tilaisuuksiin kuten joulukirkkoon tai laulamaan tunnustuksellisia lauluja juhlassa, jossa ei ole tarkoitus kiittää mielestäni jumalolentoja tulevasta kesästä vaan juhlistaa sitä, että lukuvuosi on saatu enemmän tai vähemmän ansiokkasti päätökseen. Sekö ratkaisee nuoren ihmisen vakaumuksen ja tarpeen osallistua, että onko hänen vanhempansa päättäneet kastaa vai jättää kastamatta lapsensa?

Onko tavan vuoksi valtauskonnon edustamaan yhteisöön kuuluminen ja sen traditioiden noudattaminen niin tärkeää, ettei ole väliä sillä, kuka uskoo ja mihinkin? Entisenä seurakuntanuorena olen aika läheltä seurannut sitä toimintaa. Oli eräiden mielestä esimerkiksi rippikoululeireilläkin "tekopyhää" kehoittaa nuoria ajattelemaan omilla aivoillaan, sillä ruokakin kannattaa ensin pureskella hyvin, ennen kuin sen nielee."


Saan varmaan koko Orimattilan virkamieskoneiston, kokoomuspuolueen ja kaikki suomen seurakunnat niskaani....

EDIT: Näköjään sain ainakin erään Ortodoxipapin vihat niskaani. Hyvin meni :D

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Type O Negative - In Praise of Bacchus

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »