meni_jo

Taas näis fiiliksissä...

lauantai 23. elokuuta 2014 19:25

Jälleen kerran se olo etten osais tehä mitään oikein ja ettei musta olis yhtään mihinkää tässä maailmassa. Huomenna tulee 4vk täytee erosta ja olot oli eilen viel ihan ok.

Eilen aamulla töihin lähtiessäni normaalisti menin kännykällä katteleen facen uusia päivityksiä, jotta olis jtn tekemistä aivoille heti aamusta. Päätinpä sitten ulos päästessäni tarkistaa, että mitä eksäni (jota yhä rakastin todella paljon.. nyt en ole enää niin varma..) on saanu eilen aikaseksi sen jälkeen kun itse koneelta poistuin. Hän oli jo uudessa suhteessa miehen kanssa jonka kanssa olimme edellisenä viikonloppuna ollut juomassa.

Normaalisti olen ujo ja hermostunut jos pitää puhua uusien ihmisten kanssa kasvotusten, mutta tämä perjantai ei ollut niin. Tuo päivitys sai minut niin tolaltani, että töissä (sivarina siivoomassa) en olisi pystynyt mitään tekemään jollen olisi kuunnellut tätä soittolistaa: https://www.youtube.com/playlist?list=PLUQZicTHvUeyknAKEGsgMRO-rJcpmsSxA yhä uudestaan ja uudestaan koko päivän ajan ja laulamaan niin kovaa kun kurkusta lähti.

Tämäkään päivä ei ole sen parempi ollut, koska tänään eksäni ja hänen uuden miehensä suhdestatus oli facebookkini etusivulla ensimmäisenä kun aamulla heräsin. Ja mikä hienointa statuksessa oli, että he ovat olleet yhdessä jo viime viikon perjantaista asti, eivät olleet uskaltaneet julkaista sitä näkyville aikaisemmin.

Yritäkää kuka tahansa kuvitella mun olo täl hetkellä, että nainen, jota yhä sydämmessäsi rakastat on uudessa suhteessa toisen miehen kanssa alle 3 viikkoa eronne jälkeen ja olet tähän hetkeen asti kuvitellut mielessäsi, että teillä on vielä mahdollisuuksia.

Neuvoja saa antaa olon helpotukseks...

Mieliala: Masentunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »