meni_jo

Muuttoa (jälleen)

Noh... Totah... Mitenhän sen nyt sit taas selittäs... Naapuri rupes hankalaks, talvi oli tulossa ja sisällä vitun kylmä talvella, koska eritys vajaa. Rupesin siinä sit passiivis aktiivisesti kämppää ettimään ja menihä siinä kolme kuukautta, että tää uusi kämppä ilmesty tarjontaan. Kävin kattomassa ja päätin ottaa.

Kamat on kämpässä, eihän siihen tarvittu kun kolme päivää ja kuusi reissua edestakasin (Täyspitkä sprintteri oli muuttoautona tällä kertaa) :'D . Mukava kämppä tää on, tykkään pohjaratkasusta ja et olkkarist pääsee keittiön läpi makkarii (johon pääsee eteisestäkin) , vähäsen keittiö on pieni, mutta ei se mua ressaa ^^

Pieni ongelma tässä kyllä toki tuli. Vanhat olkkarin kalusteet lähti jätelaitokselle ja nyt pitäs säästellä et saa uusia ostettua, toki veronpalautuksetkin on tulossa, mutta eipä niillä paljoa ostella. Muuttoapulaiset oli kyl todella isoks avuks, olis menny varmaa pari päivää pidempää saada nää kamat tänne ilman niitä.

Nythä ne sit tempun keksi.... Muuttoapulaiset + joitakin sukulaisia kyselly, että millos pidän tuparit? Heti ku kuulin sanan "tuparit", ni pyörähti silmät pääs ja tuli olo et onks pakko. En vaa jotenki innostu siit et pitäis tuparit, vaik olis se ihan kivaaki pitää sellaset.

Mut anyways, tässä oli taas jtn infoa mun niin "ihmeellisestä ja upeasta" elämästä teille muille Kuvakelaisille ja toivotan nyt jo kaikille Hyvää joulua ja Hyvää uutta vuotta ^^

2 kommenttia   Torstai 17. marraskuuta 2016 21:39

Uus asunto, uudet kujeet :D

Eihän siin sitte. Tuli tos 15.6. Muutettua iha ikiomaa asuntoo, jonka takii raha asiat on sit heittäny härän persettä virastojen kans, mut onneks kuulin pari päivää sit et työt olis viimein alkamas kuun puolen välin paikkeilla. :) Nyt ei sit oo oikee varaa tehä tai liikkuu mihkää, ku käytin vikat rahat fillarin kunnostamisee, josta iso kiitos ystävälleni Juusolle et sain sen pienel rahal kondiksee :) Tänää kävin sit ajeleen fillarilla pitkäst aikaa, edellisest kunnon ajokerrast on ainaki 3-4 vuotta :D Hyvin pyörä pelitti vaik vaihteeton onkii, helposti pääs mäkiä ylös vaik meinas jalat vähä hapoil ollakki ku sit pääsin kaverin pihaa mihi olin kahville menos :) Siel sit vietin aikaa ja lepäilin sellasen 3-4 tuntii ennen ku lähin takas himaa polkemaa :) Himan pihaa päästyessäni huvikseni testasin et kuinkaha on uusissa renkaissa paineet tasaantunu nyt ajon jälkee ni oli puoli tyhjät :'D Eli eihän siinä siis: heitin 4km lenkin per suunta puoli tyhil renkail n.30min ajassa suuntaa kohen :D Suihkun kautta sängys, nukkumaan menossa ja haaveilemas et mistä ja millon se oma kulta löytyy :) Kai se sit joku päivä :) Mut nyt toivotan omast puolestani öitä kaikille :)

Kommentoi   Torstai 02. heinäkuuta 2015 01:19

Harvat harrastukset..

Mietiskelen tässä ihan normaaleita harrastus asioita ja mietin sitä, että minkä takia sellasta, jonka harrastus on pelaaminen ja tietokoneella muuten hääräily pidetään outona ja syrjäytyneenä ja häntä ja hänen harrastustaan ei hyväksytä?

Kun taas sellainen, joka harrastaa esim. postimerkkien keräilyä, autojen korjailua ja laittamista, hiihtoa, yms yms yms, pidetään normaaleina ja tasapainoisina ihmisinä, heidät hyväksytään sellaisena kun he ovat ja heidän harrastuksestaan ollaan kiinnostuneita vaikkei se omaa elämää kiinnostaisi paskan vertaa.

Pelaaminen ja peliala on kumminkin nostanut päätään sieltä missä se oli ja rupeaa olemaan yksi suurimpia ajanvietto tapoja tällä vuosisadalla. Jotkut jopa ansaitsevat elantonsa sillä, että istuvat päivät pitkät näytön ääressä pelaamassa jotain peliä ja streemaavat sen twitchiin.

Mutta silti, jollet pelaa jonkun suuren yhtiön työntekijänä tai jotain todella tunnettua peliä esim. smite, minecraft, tf2? Niin kukaan ei todellakaan halua edes keskustella kanssasi... Meidän pitäisi elää hyväksynnän aikakautta, mutta ei omalta osaltani siltä tunnu :/

Jos muilla on samanlaisia kokemuksia niin tulkaa rohkeasti jakamaan mietteitänne tähän blogiin tai yksityisviestillä profiiliini.

5 kommenttia   Sunnuntai 02. marraskuuta 2014 16:52

Elämän mietteitä

http://kuvake.net/blogs/view.php?id=422712
Kävin lukeen tän blogin ja muutenki jo ruvennu miettiin elämää...
Tähän asti aina ettiny sitä jotakuta joka olis ittelle oikee, mut pitäskö se vaan antaa olla ja keskittyy itteesä?
Antaa naisten vaan olla ja keskittyy omaa työhönsä ja harrastukseensa. Ehkä ottaa uusia harrastuksia jos löytyy joku josta pitää.
Alkais vaan tutkii omaa elämää syvemmin et mitä oikeesti haluu niiku elämältä ja seksiltä? Ettei kaikki olis pelkkää toistoo ja jyystämistä.
Eräs autto mua löytään itteni yhessä asiassa viime lauantaina ja olen todella kiitollinen siitä hänelle.. mut loput osat itsestäni? En tiedä, ne ovat vielä kadoksissa...

Taustalla soi:
https://www.youtube.com/playlist?list=FLVT5parBlgYQaWegAokkeGw

2 kommenttia   Torstai 23. lokakuuta 2014 21:17

Asioita meikäläisestä

Viime aikoin menny asiat vähä penkin alle ja oltu alamais mut sielt on noustu takas ylös, josta kiitos tärkeälle ystävälleni marjukalle joka on jaksanut kuunnella mua ja rohkassu jatkaan eteenpäin. Ja myös kiitos teille, jotka ootte noit kahta aikasempaa blogia kommentoinnu teist on ollu myös apua :) .

Mut sitte sitä asiaa meikäläisestä ja miks tätäki blogia nyt kirjotan. Nimi on mike ja oon 20v kaveri lahden hennalasta. Asun kämppiksinä isäni ja hänen naisystävänsä kanssa. Tarkotus muuttaa omaa kämppää ku saa rahat kasaa. Intissä kävin ja tulin pois ja suoritan tällä hetkellä siviilipalvelusta lahden kansanopistolla. Työpaikka löytyy, mutta palvelus ensin sitten työt. Harrastuksia ei muita löydy ku tietokoneella pelaaminen.

Miksi kirjotan tälläsiä asioita ittestäni tänne et ketä vittua nää muka kiinnostaa? No ei varmaa yhtää vitun ketää mut mitäs sitte?

Kirjotan tätä siks et löytäsin ittelleni sen yhen tietyn naisen, joka hyväksyy mut tälläsenä ku oon ja hyväksyy mun huonotki puolet. Huonoin puoli mussa omasta mielestäni on se kuin vitusti vietän aikaa pelatessa. Eli tärkein asia etsiessäni tätä tiettyä naista elämääni on se, että hän kestää pelaamiseni. Ja en tarkoita rahapelejä vaan videopelejä esimerkkeinä League of legends, minecraft, call of duty.

Tässä ei todellakaan oo kaikkee musta et loput jätän siihen et kiinnostuit musta ja tuut kysyy lisää musta tai sit vaan tutustut :)

Ja tää on nyt se lopullinen versio :D

1 kommentti   Keskiviikko 03. syyskuuta 2014 15:17

Onnetonko vai onnellinenko?

Mitä se on se onnellisuus kun on yksin? Asioiden tekemistä mistä pitää, tykkää ja nauttii vai itsensä haastamista ja siitä tulevan hyvän olon saamista? Itse en koe olevani onnellinen yksin vaikka saankin päivät pitkät tehdä sitä mistä tykkään ja nautin eikä kukaan häiritse.

En ole koskaan kokenut olevani onnellinen kun olen yksin. Olen aina ollut onnellinen kun olen suhteessa, koska tiedän, että on joku joka välittää minusta ja haluaa olla kanssani juuri sellaisena kuin olen tuli ylämäkiä tai alamäkiä. Mutta yksin ollessani en tätä tunnetta tunne. On aina hieman epävarma olo kaikesta ja mitään en oikeen osaa päättää.

Olenko ainoa tällä pallolla, joka tuntee näin? Että osaa siis olla ja elää yksin, mutta ei halua sitä, koska ei tunne sillon olevansa onnellinen. Haluaa jonkun vierelleen, joka välittää ja rakastaa ja tekee sinusta onnellisen vain sillä, että välittää sinusta juuri sellaisena kuin olet. Olet sitten minkälainen olet, harrastat mitä harrastat ja teet sitten työksesi mitä teet ja teet joitain päätöksiä mistä hän ei saata pitää, mutta hän kumminkin on vierelläsi ja tukee sinua, oli päätöksesi kuinka huono.




Olenko minä ainoa täällä, tässä kaupungissa, tässä maassa, tällä pallolla, joka ajattelee itsestään näin..?

Vai onko siellä jossain kaukaisuudessa joku muu, joka on samanlainen kuin minä?

Kommentoi   Lauantai 30. elokuuta 2014 14:12

Taas näis fiiliksissä...

Jälleen kerran se olo etten osais tehä mitään oikein ja ettei musta olis yhtään mihinkää tässä maailmassa. Huomenna tulee 4vk täytee erosta ja olot oli eilen viel ihan ok.

Eilen aamulla töihin lähtiessäni normaalisti menin kännykällä katteleen facen uusia päivityksiä, jotta olis jtn tekemistä aivoille heti aamusta. Päätinpä sitten ulos päästessäni tarkistaa, että mitä eksäni (jota yhä rakastin todella paljon.. nyt en ole enää niin varma..) on saanu eilen aikaseksi sen jälkeen kun itse koneelta poistuin. Hän oli jo uudessa suhteessa miehen kanssa jonka kanssa olimme edellisenä viikonloppuna ollut juomassa.

Normaalisti olen ujo ja hermostunut jos pitää puhua uusien ihmisten kanssa kasvotusten, mutta tämä perjantai ei ollut niin. Tuo päivitys sai minut niin tolaltani, että töissä (sivarina siivoomassa) en olisi pystynyt mitään tekemään jollen olisi kuunnellut tätä soittolistaa: https://www.youtube.com/playlist?list=PLUQZicTHvUeyknAKEGsgMRO-rJcpmsSxA yhä uudestaan ja uudestaan koko päivän ajan ja laulamaan niin kovaa kun kurkusta lähti.

Tämäkään päivä ei ole sen parempi ollut, koska tänään eksäni ja hänen uuden miehensä suhdestatus oli facebookkini etusivulla ensimmäisenä kun aamulla heräsin. Ja mikä hienointa statuksessa oli, että he ovat olleet yhdessä jo viime viikon perjantaista asti, eivät olleet uskaltaneet julkaista sitä näkyville aikaisemmin.

Yritäkää kuka tahansa kuvitella mun olo täl hetkellä, että nainen, jota yhä sydämmessäsi rakastat on uudessa suhteessa toisen miehen kanssa alle 3 viikkoa eronne jälkeen ja olet tähän hetkeen asti kuvitellut mielessäsi, että teillä on vielä mahdollisuuksia.

Neuvoja saa antaa olon helpotukseks...

1 kommentti   Lauantai 23. elokuuta 2014 19:25

Vastailkaa :D

1.pusu vai kielari?-
2.meille vai teille?-
3.söpö,ruma vai semi?-
4.luonteeni asteikolla 1-10?-
5.ulkonäköni asteikolla 4-10?-
6.kuinka paljon pidät minusta asteikolla 1-100?-
7.vierekkäi vai päällekkäi?-
8.kaksin vai porukassa?-
9.yöks vai yksin?-
10.Seurustelisitko?-

Kommentoi   Tiistai 04. maaliskuuta 2014 13:13

vastatkaa vaa :)

1. alkaisitko kanssani ?
2. menisitkö kanssani elokuviin ?
3. olenko kiva ?
4. olenko söpö ?
5. pitäisitkö minua kädestä kiinni ?
6. halaisitko minua ?
7. antaisitko pusun ?
8. antaisitko kielarin ?
9. tekisitkö fritsun ?
10. mitä haluaisit minulta ?
11. mitä haluaisit tehdä minulle ?
12. suostuisitko jos pyytäisin sinua yhteen ?
13. oltaisiinko vierekkäin vai päällekkäin ?
14. kopioitko tämän päiväkirjaasi että voin vastata sinulle ?

3 kommenttia   Torstai 10. helmikuuta 2011 19:32