meni_jo

Asioita meikäläisestä

keskiviikko 03. syyskuuta 2014 15:17

Viime aikoin menny asiat vähä penkin alle ja oltu alamais mut sielt on noustu takas ylös, josta kiitos tärkeälle ystävälleni marjukalle joka on jaksanut kuunnella mua ja rohkassu jatkaan eteenpäin. Ja myös kiitos teille, jotka ootte noit kahta aikasempaa blogia kommentoinnu teist on ollu myös apua :) .

Mut sitte sitä asiaa meikäläisestä ja miks tätäki blogia nyt kirjotan. Nimi on mike ja oon 20v kaveri lahden hennalasta. Asun kämppiksinä isäni ja hänen naisystävänsä kanssa. Tarkotus muuttaa omaa kämppää ku saa rahat kasaa. Intissä kävin ja tulin pois ja suoritan tällä hetkellä siviilipalvelusta lahden kansanopistolla. Työpaikka löytyy, mutta palvelus ensin sitten työt. Harrastuksia ei muita löydy ku tietokoneella pelaaminen.

Miksi kirjotan tälläsiä asioita ittestäni tänne et ketä vittua nää muka kiinnostaa? No ei varmaa yhtää vitun ketää mut mitäs sitte?

Kirjotan tätä siks et löytäsin ittelleni sen yhen tietyn naisen, joka hyväksyy mut tälläsenä ku oon ja hyväksyy mun huonotki puolet. Huonoin puoli mussa omasta mielestäni on se kuin vitusti vietän aikaa pelatessa. Eli tärkein asia etsiessäni tätä tiettyä naista elämääni on se, että hän kestää pelaamiseni. Ja en tarkoita rahapelejä vaan videopelejä esimerkkeinä League of legends, minecraft, call of duty.

Tässä ei todellakaan oo kaikkee musta et loput jätän siihen et kiinnostuit musta ja tuut kysyy lisää musta tai sit vaan tutustut :)

Ja tää on nyt se lopullinen versio :D

Mieliala: Rento

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »