meni_jo

Muuttoa (jälleen)

torstai 17. marraskuuta 2016 21:39

Noh... Totah... Mitenhän sen nyt sit taas selittäs... Naapuri rupes hankalaks, talvi oli tulossa ja sisällä vitun kylmä talvella, koska eritys vajaa. Rupesin siinä sit passiivis aktiivisesti kämppää ettimään ja menihä siinä kolme kuukautta, että tää uusi kämppä ilmesty tarjontaan. Kävin kattomassa ja päätin ottaa.

Kamat on kämpässä, eihän siihen tarvittu kun kolme päivää ja kuusi reissua edestakasin (Täyspitkä sprintteri oli muuttoautona tällä kertaa) :'D . Mukava kämppä tää on, tykkään pohjaratkasusta ja et olkkarist pääsee keittiön läpi makkarii (johon pääsee eteisestäkin) , vähäsen keittiö on pieni, mutta ei se mua ressaa ^^

Pieni ongelma tässä kyllä toki tuli. Vanhat olkkarin kalusteet lähti jätelaitokselle ja nyt pitäs säästellä et saa uusia ostettua, toki veronpalautuksetkin on tulossa, mutta eipä niillä paljoa ostella. Muuttoapulaiset oli kyl todella isoks avuks, olis menny varmaa pari päivää pidempää saada nää kamat tänne ilman niitä.

Nythä ne sit tempun keksi.... Muuttoapulaiset + joitakin sukulaisia kyselly, että millos pidän tuparit? Heti ku kuulin sanan "tuparit", ni pyörähti silmät pääs ja tuli olo et onks pakko. En vaa jotenki innostu siit et pitäis tuparit, vaik olis se ihan kivaaki pitää sellaset.

Mut anyways, tässä oli taas jtn infoa mun niin "ihmeellisestä ja upeasta" elämästä teille muille Kuvakelaisille ja toivotan nyt jo kaikille Hyvää joulua ja Hyvää uutta vuotta ^^

Mieliala: Tyytyväinen
Taustalla soi: Amaranthe - boomerang

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »