HorrorGamer

Tylsyyskö vai.........

torstai 09. lokakuuta 2014 05:48

lopullinen aivovamma.Trendit ja muotivillitykset leviävät mailmalla kaikkialle jotkut tosin olisivat saaneet jäädä ja olla syntymättäkin.
Mikä siinäkin on ideana mikä viimeisemmäksi on noussut esiin eikä se ihan nuoriin lukemani perusteella rajoitu
Kyllähän sitä muutakin pystyy harrastamaan ja vapaa-aikansa voi viettää.
Mutta onko se niin vaikea keksiä tekemistä vai tosiaan joukossako tyhmyys tiivistyy.
(Sosiaallinen)paine liian kova että pitää seurata perässä eikä itse ajatella seurauksia tai omilla aivoilla.
No sehän on selvä kun kuulee "miten lapsellista se on,ehkä joskus ala-asteella jne".Mutta eikö kyse ole sinusta ja siitä mistä itse pidät,kyllähän sitä aloittaa asian joka oli osa elämää ala-asteella tai teinivuosina vaikka ikää olisikin.
Eikä sokeasti seurata kaikkia mitä näkee,kuulee ja kerrotaan mutta eikös se ole helpompaa niin miksei.
Onko sitä muka nykyään niin vaikea tehdä esim asioita jotka olivat 2-5 vuotta sitten normaaleja ja jopa ainoita tapoja esim pitää yhteyttä.
Mutta nykyäänhän sitä sosiaallisuutta mainostetaan ja siirretään tosiaan muualle niin ei tarvitse nähdä mitään "vaivaa" asioiden suhteen.
Osassa tuosta on kyllä oikeastikin apua mutta kyllähän sitä pitäisi muutakin olla.
Välillä tuntuu että eikö ihminen voi puhua muuten jos ei ole sitä "kuuluisaa" taikajuomaa alla että saa rohkeutta vai onko sitten niin "suomalainen mies ei puhu eikä pussaa".
Netissä se kyllä pitää aika vahvasti paikkansa ainakin nykyään tai sitten saa lunta tupaan ja kunnolla mutta hei palautettahan sekin eikä toisen tarvitse seurauksia pelätä.
Aina sitä tuntuu joittenkin mielestä olla jotain ja todistamassa toiselle tai koittamassa tekemässä vaikutusta.
Mutta mitenköhän tuo on,kusipäinen ja arvaamatonko tapaus on parempi kuin hiljainen (luonteesta johtuen) ja muuten kunnioittava..
Monia ajatuksia tullut mieleen ja tuntuu olevan juuri vastakohta mitä pitäisi olla tai sitten saatan olla hakoteillä koska ei ole vastausta.
Materiaali voittoisessa yhteiskunnassa taitaa asia vahvasti sopia äskeisen kanssa,mutta tarvitseeko sitä oikeasti omistaa muuta kun mitä tarvitsee/välttämätön.
Tuokin menee sinne ikuuiseen ???????? mysteeri osastoon.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »