HorrorGamer

Far Cry 6

Peliin pätee hyvin lause "muistatko kun pelit oli hauskoja jne tyyliin"...
Välillä joo ku aloittaa kunnes paljastuu suoraa sanottuna paska sisältä.
Olen edelleen ja varsinki tuntuu iän myötä paskempi peleissäki mutta silti pärjää mahdottomassaki välil.
Tosin ku tuossa "todellinen" far cry kokemus (vaikeusaste)=vihollisia vasemmalt,oikealt,kaakost,lännestä ja joka suunnasta ja tietenkin tankki helikopterit ja välillä ite tankit.
Mercenary....tai vastaavaa mutta kumminki pysty kaappaa tanki mutta ei ei tuossa otsikon vastaavas.
Kyllähä aiemmatki osat kiristää nuppia ja valittamise aihetta jne mutta ku tuntuu että ei edes voi tehdä "level" tai taso 3 tehtävää vaik on rank 5 hahmo koska aiemmin mainitut.
Ja "no mene steahl tyylillä" no tuokaan ei tunnu edes toimiva ku joskus ja sekin 5% vaikka jätät amigon taakse jne.
Kyllä edelleen vaikka eilen alkoki taas bugittaa yms niin cyperpunk....on mestariteos ja 10000% mielummin vapaaehtoisesti pelaa ja jopa nauttii.
Ei pelkkää valititusta tai miten kukin ottaa ihan sama mutta hyvä osoitus nyky "peleistä" ja tilasta.
Sekä ku aloitat pelin niin sijoittaa sut mihin sattuu esim eilen suoraan vihollis leirin keskelle

4 kommenttia   Maanantai 11. lokakuuta 2021 20:50

pelaaminen,harrastus,ikä (part2 :D),elämä...

Sekä internetin/sosiaallisuuden ihana mailma.
Tylsyydessä youtubea selatessa ja huvikseen katsoin jälleen ei muista miten vanha mutta kumminkin eteen tulee video jonka tekijä pistää pelaajat=looser ja viimeisimpänä mitä en ole kuullut/nähnyt(kään) "miksei naiset kiinnostu/viehätä pelaavat miehet" tai vastaavaa.
Onhan tuossakin ihana yleistys/stereo tyyppi josta osa/osalla voikin olla totta ja osalla ei omasta valinnasta.
Kuten itsellä tuon elämän kohdalla ja siitä puuttuvasta palasesta,vaikka ei kaikki ole kohdallaan silti "nautin" siitä mitä yleensä on ja tuossa sitten oma "este" on toinen tilanne joka ei tosiaan ole oma valinta enkä tilanteelle voi mitään tai sitten jopa pahennan asiaa.
Tuosta iästä tuli mieleen ja liittyen myös aiempiin videoihin jne siis tässä nyt ihan yleisesti ja ajatuksista kirjottaen kuten muutkin peli jutut jne.
Mutta katsoessa kävijä listaa ja miettien noita kirjoituksia tosiaan tulee vain mieleen iso "ei hitto",looser jne ja puhun/tarkoitan itseäni.
Eikä nytkään eikä tuokaan liity siihen niin kuuluun itsesääliin,angstiin,"säälikää" jne vaan tosiaan ihan ajatuksia ja juuri ikää ajatellen.
Yleensähän se elämä menee tässä iässä ja pitkään täysin eri rataa ja tuo harrastus juuri olisi/pitää jäädä siinä max 13v kohdalla.
Ja jos aiemmasta tilanteestani mainitsee niin ihan "koti ihminen" sitä on mutta ei tarkoita noin yleistämiselläkin jne että 24/7 tai puolet menee nukkuessa jne tekemättä mitään muuta kun pelaten,mikä on se este puuttuvalle.
Toiseen "ongelmaan" tai vaivaksihan tuota sanotaan taas positiivinen vaikutus ja kuten tuosta sosiaallisuudesta sanottu että ihminen kaipaa jne niin kuten maininnut itselle tuo ei mene niin ja vaikea selittää selko suomella.
Riittää tosin tietty ihminen ja sekin oli suuri apu kun vanhempani asuivat kkoskella vaikka oma kämppä tietysti niin luuhasin porukoilla viikkoja ilman että olisivat/pyysivät mitään apua tai että itse olisi hyötynyt (rahaa) kuten nykyään menee jne.
Tänään kun tuli mieleen vanhoista asioista äitini kanssa puhe ja taisi sanoa että eräässä paperissa oli yksi lausunto ja jotenkin tuntuu että itsekkin olen saman lukenu ettei vain kuullu että kuulostaisi tutulta (vanhalta nimeltä maanis depressio).
Tuo "viehätys" asia nyt on mitä on ja kuten sanottu/näitä käytettyjä sanontoja jne niin ainakin täysin totta (kuten kyllä moni muukin) mutta uskon tuohon "ei väkisin/etsi,etsi etsimällä" jne mitään tule ainakaan ja tuo on muutenkin hieman jo painunut unholaan.
Kuten haaveista ja unelmista sanotaan ei pidä jättää/unohtaa jne niin tuo silti pysyy päällimmäisenä ja ehkä joskus

3 kommenttia   Keskiviikko 16. tammikuuta 2019 21:42

Battlefield 5

pitkästä aikaa sarjan osa jonka voi hommatakin.
Mutta miksi mikä helvata ihmisiä vaivaa
"Peli on suututtanut faneja tuomalla naissotilaan taistelukentälle. Aihe on herättänyt paljon keskustelua,"
On niin hiton iso asia jne kun tehdään tuosta kulmasta peli tai lisätään vaihtoehto.
ihan suututtuttanut noh ei ainakaan tylsyys iske kun näitä älynväläyksiä tosiaan lukee ja edelleen toistettava samaa virttä onneksi on autuaasti tyhmä,tietämätön ja ajasta reilusti jäljessä

3 kommenttia   Tiistai 03. heinäkuuta 2018 02:27

Kylmyys,välinpitämättömyys,sairaus.....

Helppo sanoa ja tuomita kun ihmistä ja tapauksia ei tunne ja varsinkin netin suojissa.
Tuli mieleen tämä aikoja sitten tapahtunut hyppyriturma jossa nyt halvalla meni ja tietenkin likan omaa syytä ja rahan takia tämä "show" jne.
Kuten alussa ja otsikossa eihän tuo kenenkään elämää vaikuta eikä omaankaan miksi siis tosiaan välittää,hitto kun omaalle kohdallesi sattuisi samaa tai jollekkin läheiselle jne.
Miten sitten olisi mieli kun saat samoja asioita kuulla,kuten tuossa kyseisen ihmisen sisko muistaakseni tai sukulainen kumminkin ja tosiaan uhri tai siis anteeksi tyhmä teini jne.
Eiköhän sitä jokainen ole hölmöillyt ja ollut ja on vähemmän järkevä joskus/edelleen mutta itsetuntoa ja "mahtia" sitä kumminkin pitää korostaa.
Ilman mitään ylpeilyä,mahtailua jne (kun tuokin on asia jota ihmiset niin tuntuu pistävän päälle,"omien mielipiteiden tapaan siis) kumminkin ei mikään ihme että en suoraan sanoen kunnioita enkä välitä (sosiaallisuus) olla kontakteissa nuorten tai edes keski/vanhempien ihmisten kanssa.
Kyllä sitä tulee puhuttua jne normaalisti kuten ennen siis tätä nyky "sosiaallisuutta" jos ihminen on siihen valmis ja eniten kunnioitan vanhempia ihmisiä itsestään selvyytenäkin.
Eikä ole mitään ongelmaa ja tilanteesta riippuen vanhat hyvät tavatkin tulee esille,pienet jutut siis josta ei saa itse mitään muuta kun kiitoksen välillä.
Ei sitä kuuluisaa "pakko saada" jotain mikä hyödyttää itseään tai mitä minä nyt haluan.
Kuten moni ja nykypäivänä on myös tapana ja melkein "normaalia",kaikilla/kaikella niin kiire.
Mitähän kävisi jos ihmiset alkaisivat oikeasti kommunikoimaan,unohdetut sanat.
Esim mitä tässä on miettinyt ja "toivonut"(kin) jos sitä jossain välissä olisi mahdollisuus vanhaan seurusteluun.
Muutenkin tuosta asiasta tulee siirappi mieleen,eli toinen ääripää.
Monesti ja harmi kun ei muista aikaa kun aloitti tuon pelaamisen mutta äitini pari päivää sitten sanoi että muistaa (nes) marion musikin kun tuli pelattua.
Tuota juuri tullut mietittyä,siis aikaa kun on tullu käveltyä,tietysti kaikki menee eteenpäin,kehittyy jne mutta miksei voisi edes hetkeksi pysähtyä ja miettiä.
Pakko olla nykyajassa,iässä jne ettei vain ole siis pakko olla erillainen ja jää jälkeen,mitä muutkin ajattelevat

2 kommenttia   Perjantai 15. kesäkuuta 2018 15:40

Seksi mielessä/esillä 24/7,päässä vikaa/Grand Kingdom/Run Like Hell

normaali elämän asiahan tuo on mutta tosiaan liika on liikaa.
Onhan noita saanut ja valitettavasti "tulee" eteen mitä on tapahtunut,etenkin jos tosiaan "minä itse" ei ole mennyt kohilleen.
Mailma muuttuu ja ihmiset mukana tosiaan,mutta mihin suuntaan ja ketä "syyttää".
Ainahan sitä on helppo jotain löytää ja mediahan tuota tuo esille mutta silti se suurin lähtisi itsestään,kerran sitä oppinut elämän perusasiat jotka tosin monelta unohtunut.
Niin miksei voisi sitten itseään niin sanotusti kehittää tuonkin asian suhteen ja tajuta yksinkertaisesti.
PS4 miinus on ainakin toi ohjaimen akku joka pitäisi aina olla laturissa ja tuo vakio kuuloke ihmetyttää kanssa,ei mikkiä.
Grand Kingdom parasta tosiaan kyseiselle koneelle,hyvä kun tutorial päättyy niin kappas heti "ehdottaa" online en sitten tiedä mitä uutta tuo toisi.
Eikä kyllä kiinnostakkaan,ihan hyvin sitä voi ja mielellään pelaa yksin,jos olisi mahis niin tietenkin edelleen oikea co-op myös
Run Like Hell pitää nyt viimeinkin myöhemmin aloittaa,onnistui säikäyttääkin kerran,kuun tuossa on se "vika" jatkuvasti uudelleen spawnaavat viholliset niin ei paljoa kannata olla paikallaa ja pyöriä samoissa paikoissa/kohassa.
Myös tallennus oli aika huono,ainoastaan chek pointin jälkeen muistaakseni,muuten joudut pelaamaan sinne asti vaikka olisit ennen tuota tallentanut.
Mutta tosiaan mennyt jo niin tuhat kertaa parempi silloin ja nyt kun dead space

4 kommenttia   Perjantai 06. tammikuuta 2017 17:38

Elämän onnellisuus&tärkeys,raha

kyllä tuo on hyvin huomattu ja koettu tosiaankin.
Onhan raha tarpeellista ja tarvitsee mutta eikö sitä pitäisi ajatella asioita jotka ovat välttämättömiä ja välissä jotain muutakin välillä edes.
Kritisointia riittää tuostakin ja myös omia mielipiteitä + neuvoja varmasti annetaan kun itse ollaan niin hyvässä asemassa.
Yksi asia jota ei voi käsittää mutta jokainen (valitettavasti) tavallaan.
Ei nuo isommatkaan menetykset enää ala tuntua paljoa,vaikka "myöhäistä on katuminen kuoleman jälkeen" kuten eräs ihminen aikoinaan sanoi.
On sitä tässä tullut vastaan kummallisia kysymyksiä ja keretty jo muutaman kerran sanoakin tunteettomaksi ihmiseksi.
Tuo ei ihan pidä paikkaansa ja ei liity siihen huomion hakuun ja näyttelemiseen,joskus sitä vaan saa kaikesta tarpeeksi.
Osaksi kun sitä pitää olla itsepäisempi kun aasi ja turhan usein kantapää kautta opittu asioita niin tulee myös luonnostaan ja ikä ehkä tuonut myös + kokemukset.
Mutta kohtahan sitä siirrytään käteisestä "digi" aikaan rahankin suhteen niin hyvähän sitä on kerätä tilille viimeiseen asti.

Kommentoi   Keskiviikko 03. elokuuta 2016 18:17

Onnellisuus..../xcom enemy within

jokaisella oman tapansa ja tyylinsä tuossakin,usein se kumminkin tuppaa olemaan sama asia kumminkin.
Samoin kun omat mielipiteet ja osaksi päätökset,etenkin tiettyihin asioihin liittyen.
Tyhmintä tässä vaiheessa on aikoinaan aloitettu tupakointi ja se kun oli varma lopetus niin eikös sitä automaattisesti ajattelematta aloittanut taas,tupakka kädessä sitten vasta "aijaa" hetki kun huomasi asian.
Mutta tosiaan paljon huonompiakin päätöksiä tulee ja sanotaan ettei ihminen ole koskaan tyytyväinen ja kulutushan sitä tuo myös muiden lisäksi.
Kuten lapsena uusi lelu niin nykyään sitten samaa mutta eri mittakaavassa.
Kuten tuossa aiemmin mainittukin tuo otsikon hetki jälleen kolahti mökillä ja vaikka sitä on jopa iltalehden (eipä tuo toisaalta yllätyskään) sivulla mainostettu sinkkuuden trendiä ja muuta asiasta en ole kyllä yhtään samaa mieltä.
Vaikka sitä viihtyy hyvin yksin,ei ole "sosiaallista" pakkokäyntiä jne niin vaikka tuo aiempi jälleen tuntui enemmän osalta tulevaa niin toinen osa ja kokonaisuus olisi kyllä toisen kanssa vietettynä.
Asiassa samat yhtenäisyydet kuten työn kanssa: ei kukaan tule hakemaan ovelta eikä tule ovelle,ei valittamalla saa kun päänsäryn,ei väkisin vääntämällä synny mitään ainakaan hyvää jne sitä pitää koittaa tehdä asialle itse jotain ja välillä antaa olla ja jos niin on tarkoitettu niin on ja jos ei niin ei.
Vaikka kuinka tuntuisi ikävältä niin kannattaa kumminkin keskittyä oikeasti positiivisiin asioihin josta saa energiaa jatkaa vaikka muut asiat ei mene kuinka suunnittelee.
Ei kannata eikä pidä luopua unelmistaan ja haaveistaan,mailmassa on aikaa ,eikä elämä ole itsestään selvyys.
Onneksi huomasin eilen vahingossa että xcom 2 onkin sittenkin tulossa konsolille,toivottavasti ei peruunnu.
Kuten yllättäen mordheim city of the damned kävin,manasin tuota juuri että just näin hyvät pelit siirtyy ja peruuntuu ja paskoja sekä turhia suoletaan liukuhihnalta.
No onneksi on tuo odin sphere sekä cursed mountain joka tosin vähän arveluttaa kumminkin

Kommentoi   Torstai 30. kesäkuuta 2016 15:52

Kiilotettu imago,uusi identiteetti....

jotenkin hyvin kuvaa (myös) aiemmin miljoona kertaa mainittuja asioita.
Mutta niinhän tuokin tuntuu menevän,"muuttumalla paranee".
Tosin mietityttää ja monen muunkin kanssa asiasta puhunut vaikka tosiaan oppi "ei saa puhua vieraille" on mennyt perille silti sanoillakin saa ainakin hetken jos toisenkin.
(olen asian kerran kuullut ja siis kuullut ihmiseltä että hänen kaverilleen oli näin käynyt)
Sama kokemus löytyy mainituista yleistämisestä ja vaikutuksen tekemisestä ihan kokemuksen kautta,ei kyllä käynyt ihan niinkun tyyppi halus ja sanonta "jos katse voisi tappaa" sai selvän merkityksen :D
Onhan tuo kyllä välillä itsestään selvä,kaikkihan sitä osaa ja varsinkin nämä deittisivustot itsestään kuvailu,jotenkin tuntuu "turhalta" ja aika läpi paistavalta (perus) litanja,luotettava,rehellinen,uskollinen jne.
Ei sillä ettei nuo voisikin ja pitäisikin paikkaansa mutta aika ja tosi nopeasti tuntuu kumminkin unohtuvan,oma napa kun alkaa loistamaan.
Sekä se kyllästyminen + sentin virhe.
Asenteellakin tuntuu (saatan olla väärässäkin mutta jopa 50 % en usko) vaikutus,kuten tästäkin on tullut esille esimerkki en luojan kiitos tunne tyyppiä tarkemmin mutta suuri kysymysmerkki miten on seurustellut ja ilmeisesti lapsiakin.
Ei tunnu merkitsevän tosiaan nuo perusasiat mitään ja pitäisi tosiaan osata ne kelan kaavakysymykset,melkein elämässäkin/livenä että saisi jotain puhetta.
Nykyään kun sosiaallisuus on mitä on ja kyllä netistä on myös hyötyäkin tietyissä asioissa mutta liikaa nojataan teknologiaan ja juuri siihen mikä on uutta.
Instagram,facebook,jne mitä onkaan kavereita löytyy ja sitä sosiaallisuutta eri muodoissa mutta mites sitten muuten ?.
Pe-su muutama olut,vapaalla sama jne tyylin(kö) ei taida löytyä puheenaihetta ja syntyy niitä kiusallisia hetkiä.
Senkin takia kun tosiaan tuntuu että tuokin pitäisi tapahtua jonkun kaavan mukaan ja netissähän se on "normaalia" ja helpompaa.

Kommentoi   Keskiviikko 20. huhtikuuta 2016 02:02

Mammona,materia,hyväksyntä...

kaikkia sitä tavoitellaan ja ongelmat seuraavat,muttei sitä ajatella eikä huomata.
Toki rahaa tarvitsee mutta pääasiassa tiettyihin ja oikesati tärkeisiin asioihin.
Mutta sekin tuppaa olemaan näitä elämän pääasioita,varsinkin aikuisiällä.
Materiaa pitää kerätä ja varsinkin vaikka ei olisi tarpee,mutta kun on uutta ja ystävä7kaveri piirissä sitä löytyy niin ei saa jäädä junasta.
Vähän samaan menee nykyään hyväksyntä,joka on myös muuttunut.
Ainahan tuotakin on ollut toki mutta nykyää sekin viety "vähän" äärimmäisyyksiin.
Tosiaan saat kyllä kuulla mikä millin vikakin löytyy esim nenästä jopa tuntemattomalta tai jopa ystävältäsi.
Kuten tässä kaverin kanssa kerran tuli puhetta ja monesti mainittu että on ulkonäöllä väliä mutta nykyään sekin viety eri suuntaan ja tulee tuo aiempi esimerkki mieleen.
Kuten kaverille tuosta sanoin että katsotaan jostain mallia ja "joo tuollainen ihmisen pitää olla tai jopa itse",jos ei muuta niin sitten vähän muokataan.
Eiköhän tosiaan sitä varten vaatekaupassa ole ne nuket ja ihminen ikääntyy niin eihän ne merkit saa näkyä.
Jossain tapauksissa tuokin asia voi olla hyvä (esim onnettomuus jne) mutta että luontaiset asiat ja jo 16-25v paikkeilla iskee se panikki ja peilin edessä menee tunteja "ei,ei nyt puhelin äkkiä käteen".
Ainoa asia ja tärkein asia itsellä on ja ollut ainoasta seurustelusta alkaen ulkonäköön liittyen 1.silmät 2.kasvot ja 3, luonne,tilanteen voi (ja takuulla ihana yleistys) "niin niin varmaan".
Mutta eipä sitä ole yksi asia toisessa mielessä eikä muutenkaan 24/7 vaan juuri tuo äskeinen tuossa järjestyksessä jo 13 vuoden ajan.
Mutta niinhän se menee kaikki saatava ja sehän tuo onnea mutta missä vastuu ja omat päätökset (???).
"Myöhäistä on katuminen kuoleman jälkeen" kuten isän ion tuumannut mutta eipä sitä "paljoa" ajatella ennenkään.
Oma napa paras ja millä saa sen mitä/kenet haluaa,hinnalla millä hyvänsä.
Mammona,materia,hyväksyntä kaikki kolme samaa asiaa,ihmisestä tullut neljäs voiko enää puhua yksilöstä tai edes siitä että erottuu joukosta.
Eikä se tarkoita että pukeutuisit pinkkiin paitaa,sinisiin verkkareihin (tai no kukin tavallaan) mutta että osaisit ajatella omilla aivoilla ja käyttäytyä kuten ihminen.

Kommentoi   Maanantai 18. huhtikuuta 2016 02:13

Sosiaalisuus huipussa

ainakin näin tällä vuosituhannella.
Varovaisuus on hyvä asia ja pitääkin olla mutta tosiaan yksi oppi on mennyt hyvin perille "ei saa puhua tuntemattomille".
Pätee kyllä muuhunkin kun tähän virtuaalisosiaalisuuteen siis.
Tuossa äsken selatessa vanhoja viestejä yhdessä paikassa kyllä hyvin näkee mitä on tullut parille ihmiselle sanottua ja ei voi kun ihmetellä suuresti.
Ilmaiset ja yleensäkin kaikki deittisivut ovat kyllä roskaa ja nämä "tarinat" että jotkut ovat löytäneet jne taitaa olla juuri keksittyjä ylläpidon pistämiä (kerta huijareitakaan ei poisteta).
En sano että jollekkin voi ollakkin käynyt oikeasti tuuri mutta hieman edelleen epäilen.
Eikä kyseessä ole "katkera" yms tilitys vaan edelleen ihan ihmettelen asiaa ja myös miksi pistää moiseen ilmoitus kun vastaukset pitää olla kuin kelan kaavalla ja noup,next rasti valinnalla.
(Nauroin koko asialle ja aihe pyörinyt/tuli paremmin todistettua viestistä jonka lähettänyt ennen vuoden vaihtumista ja vastaus tähän päivään mennessä ......................... eli ei mitään)
Aika paljon sitä moisella tyylillä pitäisi muuttua ja koittaa keksiä ne "oikeat" kysymykset tai sitten vain antaa olla.
Parempi se niin sanotusti epätasaisesti ja epäonnisesti jatkaa kun "edes" yrittää.
Monesti tuo aiempi/aiemmat on todettu niin ei tosiaan ne oikeat ihmiset sivulla ole sen parempia kun ilmiselvät huijarit ja koskee kyllä ihan yleisesti ihanaa nykysosiaallisuutta.

2 kommenttia   Torstai 07. huhtikuuta 2016 03:42

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »