HorrorGamer

Sosiaalisuus huipussa

torstai 07. huhtikuuta 2016 03:42

ainakin näin tällä vuosituhannella.
Varovaisuus on hyvä asia ja pitääkin olla mutta tosiaan yksi oppi on mennyt hyvin perille "ei saa puhua tuntemattomille".
Pätee kyllä muuhunkin kun tähän virtuaalisosiaalisuuteen siis.
Tuossa äsken selatessa vanhoja viestejä yhdessä paikassa kyllä hyvin näkee mitä on tullut parille ihmiselle sanottua ja ei voi kun ihmetellä suuresti.
Ilmaiset ja yleensäkin kaikki deittisivut ovat kyllä roskaa ja nämä "tarinat" että jotkut ovat löytäneet jne taitaa olla juuri keksittyjä ylläpidon pistämiä (kerta huijareitakaan ei poisteta).
En sano että jollekkin voi ollakkin käynyt oikeasti tuuri mutta hieman edelleen epäilen.
Eikä kyseessä ole "katkera" yms tilitys vaan edelleen ihan ihmettelen asiaa ja myös miksi pistää moiseen ilmoitus kun vastaukset pitää olla kuin kelan kaavalla ja noup,next rasti valinnalla.
(Nauroin koko asialle ja aihe pyörinyt/tuli paremmin todistettua viestistä jonka lähettänyt ennen vuoden vaihtumista ja vastaus tähän päivään mennessä ......................... eli ei mitään)
Aika paljon sitä moisella tyylillä pitäisi muuttua ja koittaa keksiä ne "oikeat" kysymykset tai sitten vain antaa olla.
Parempi se niin sanotusti epätasaisesti ja epäonnisesti jatkaa kun "edes" yrittää.
Monesti tuo aiempi/aiemmat on todettu niin ei tosiaan ne oikeat ihmiset sivulla ole sen parempia kun ilmiselvät huijarit ja koskee kyllä ihan yleisesti ihanaa nykysosiaallisuutta.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »