HorrorGamer

pelaaminen,harrastus,ikä (part2 :D),elämä...

keskiviikko 16. tammikuuta 2019 21:42

Sekä internetin/sosiaallisuuden ihana mailma.
Tylsyydessä youtubea selatessa ja huvikseen katsoin jälleen ei muista miten vanha mutta kumminkin eteen tulee video jonka tekijä pistää pelaajat=looser ja viimeisimpänä mitä en ole kuullut/nähnyt(kään) "miksei naiset kiinnostu/viehätä pelaavat miehet" tai vastaavaa.
Onhan tuossakin ihana yleistys/stereo tyyppi josta osa/osalla voikin olla totta ja osalla ei omasta valinnasta.
Kuten itsellä tuon elämän kohdalla ja siitä puuttuvasta palasesta,vaikka ei kaikki ole kohdallaan silti "nautin" siitä mitä yleensä on ja tuossa sitten oma "este" on toinen tilanne joka ei tosiaan ole oma valinta enkä tilanteelle voi mitään tai sitten jopa pahennan asiaa.
Tuosta iästä tuli mieleen ja liittyen myös aiempiin videoihin jne siis tässä nyt ihan yleisesti ja ajatuksista kirjottaen kuten muutkin peli jutut jne.
Mutta katsoessa kävijä listaa ja miettien noita kirjoituksia tosiaan tulee vain mieleen iso "ei hitto",looser jne ja puhun/tarkoitan itseäni.
Eikä nytkään eikä tuokaan liity siihen niin kuuluun itsesääliin,angstiin,"säälikää" jne vaan tosiaan ihan ajatuksia ja juuri ikää ajatellen.
Yleensähän se elämä menee tässä iässä ja pitkään täysin eri rataa ja tuo harrastus juuri olisi/pitää jäädä siinä max 13v kohdalla.
Ja jos aiemmasta tilanteestani mainitsee niin ihan "koti ihminen" sitä on mutta ei tarkoita noin yleistämiselläkin jne että 24/7 tai puolet menee nukkuessa jne tekemättä mitään muuta kun pelaten,mikä on se este puuttuvalle.
Toiseen "ongelmaan" tai vaivaksihan tuota sanotaan taas positiivinen vaikutus ja kuten tuosta sosiaallisuudesta sanottu että ihminen kaipaa jne niin kuten maininnut itselle tuo ei mene niin ja vaikea selittää selko suomella.
Riittää tosin tietty ihminen ja sekin oli suuri apu kun vanhempani asuivat kkoskella vaikka oma kämppä tietysti niin luuhasin porukoilla viikkoja ilman että olisivat/pyysivät mitään apua tai että itse olisi hyötynyt (rahaa) kuten nykyään menee jne.
Tänään kun tuli mieleen vanhoista asioista äitini kanssa puhe ja taisi sanoa että eräässä paperissa oli yksi lausunto ja jotenkin tuntuu että itsekkin olen saman lukenu ettei vain kuullu että kuulostaisi tutulta (vanhalta nimeltä maanis depressio).
Tuo "viehätys" asia nyt on mitä on ja kuten sanottu/näitä käytettyjä sanontoja jne niin ainakin täysin totta (kuten kyllä moni muukin) mutta uskon tuohon "ei väkisin/etsi,etsi etsimällä" jne mitään tule ainakaan ja tuo on muutenkin hieman jo painunut unholaan.
Kuten haaveista ja unelmista sanotaan ei pidä jättää/unohtaa jne niin tuo silti pysyy päällimmäisenä ja ehkä joskus

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »