soilworker

Ajatuksia nykymailman ihmisistä.

torstai 30. lokakuuta 2014 22:35

Alotetaan tää nyt vaikka kertoilemalla, mikä motivoi tätä kirjottelemaan.

Seuraillu tässä nyt jo muutaman vuoden tilanteen etenemistä, sitä kuinka ihmiset on hukanneet suurimman osan sosiaalisista taidoistaan. Muutamia vuosia sit oli vielä Kuvakkeessaki mahdollista saada keskusteluja aikaseksi, tavata ihmisiä ja muuta vastaavaa.
Nykyään tuntuu ettei ketään kiinnosta muu kun kommenttejen, bongausten, vierailijoiden ja kuolauksen määrä. Kaikilla muijilla on tismalleen samanlaisia tissejen ja perseiden tyrkytyskuvia koko kansiot täynnä. Ja suurin osa näistä vielä itse otettuja peilin kautta tai kännykän etukameran selfieitä..

Tulee vaan itselle mieleen näistä kuvakkeen täyttävistä kuvista, eikö ihmisillä oo enään mitään elämää, eikö kukaan tee mitään tai harrasta mitään (muuta ku niitä vitun saliselfieitä).

Noh ei siinä mitään, ehkä vielä enemmän itseä ärsyttää se jos nyt satun vaikka kommentoimaan jonkun muijan kuvaan jonkun kohtuullisen fiksun / asiallisen kommentin. Ei edes vaivauduta vastaamaan.. Okei ymmärrän et jos ei kiinnosta just mun kanssa jutella, mutta ku sama ongelma tuntuu olevan kaikilla muillakin..

Ihmettelen vaan täs nyt mihin tää mailma on menossa, jos homma jatkuu tätä rataa ettei muut ihmiset, ihmissuhteet, keskustelut ja muu kun kertakäyttöinen huomio kiinnosta.

Menkäähän itteenne ja miettikää vähäsen käytöstänne ja ehkä vielä isompana asiana elämäänne, täytyy olla aika tyhjää ku se tarvii huomiolla täyttää..

Jos tänne asti vaivauduit lukemaan ni pahottelen ehkä paikoitellen sekavaa tekstiä, kiitän mielenkiinnosta ja kuittaan aiheeni.

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Hinder - Lips of an angel

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »